Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 18.: a Bikák taktikáznak, a Nyilasok önzetlenül segítenek valakinek a hétvége első napján

Napi horoszkóp február 18.: a Bikák taktikáznak, a Nyilasok önzetlenül segítenek valakinek a hétvége első napján
A nap cikke

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a napi horoszkópodról, hisz ismét izgalmas dolgokat tudhatsz meg az egyes csillagjegyekből!

NAPI HOROSZKÓP február 18.

KOS (március 21-április 20)

Legnagyobb bosszúságodra a hétvége első napja egyáltalán nem úgy indul, ahogy eltervezted, váratlan programok húzzák ugyanis keresztül a számításaid. Egy percig sem kell emiatt idegeskedned, hisz ha összeszeded minden gondolatod, akaraterőd és az lebeg a szemed előtt, hogy mielőbb célba érj, nem lehet probléma az,hogy kisujjadból kirázd a rád háruló feladatot. Melegíts be, úszószemüveget fel és ugorj fejest a mélyvízbe, amiatt pedig egyáltalán nem kell aggódnod, hogy cserbenhagy a tudásod! Hajrá!

BIKA (április 21-május 21)

Akad valaki a környezetedben, aki számodra érdekesnek tűnő információkkal igyekszik megváltoztatni a már kialakult véleményed egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Emiatt egy pillanatra elbizonytalanodsz, hisz ugyan egészen eddig nem volt gond azzal, hogy magabiztosan állj ki a saját álláspontod mellett, most azonban mégis meg kell gondolnod, hogy vajon miként gondolkodj és merre indulj. Mivel csak atombiztos alapra tudsz megfelelően építkezni, így tanácsos előbb megbizonyosodnod arról, hogy vajon a hallott információknak van-e igazságalapja, vagy csak egyszerűen összeesküvés elmélet zajlik a hátad mögött. Jól gondold meg, kinek es mit higgy el!

IKREK (május 22-június 21)

Olyasmiről szerzel teljesen véletlenül tudomást, amelyről utólag belegondolva, egyáltalán nem biztos, hogy tudni szerettél volna. Mivel azonban már nem tudsz úgy csinálni, mintha semmi nem történt volna, jobban teszed, ha megpróbálod a körülményekhez képest lehető leghamarabb feldolgozni és tovább lépni. Ha semmiképp nem megy a miértek megválaszolása, keress a közvetlen környezetedben egy olyan személyt, akinek bátran bizalmat szavazhatsz és megoszthatod vele a történetet az összes felmerülő kérdéssel együtt. Talán ha nem kell egyedül birkóznod a dologgal, könyebbé válik annak feldolgozása is!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, elakadtál egy bizonyos folyamatban, bármiféle taktikával próbálkozol, egyszerűen semmi nem sikerül. Ne ess azonban kétségbe, keress egy olyan személyt, aki nálad több tapasztalattal rendelkezik és a segítségedre lehet ezügyben. Ha össszedugjátok a fejeteket, gyorsabban pontot tehetsz a dolog végére, mint azt elsőre gondoltad. Ha sikerült mindent befejezni, nyugodtan add át magad a hétvégének, hisz a pihenés neked is jár!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl nagy elánnal élted mostanában az Életet, nem törődve semmifajta veszéllyel, totálisan figyelmen kívül hagyva mindenkit csak azért, hogy neked jó legyen. Rá kellett azonban jönnöd, hogy ez az út sehova nem vezetett, bent vagy a sűrű rengetegben és senki nem fogja a kezed, aki ismerné a kiutat. Talán jobb is, ha most egy kicsit egyedül vagy, saját magadra és a döntéseidre utalva, hisz ez most megtanít arra, hogy ez a fajta gondolkodásmód sehova nem vezet. Becsüld meg azokat, akik körülötted élnek, hisz bármikor kerülhetsz szorult helyzetbe, amelyben senki nem szeret önmagára utalva lenni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan rejtélyre sikerül ma rájönnöd, amely hozzásegíthet ahhoz, hogy egy bizonyos dologban előrelépj a célod felé. Az utolsó puzzle-darab helyére kerülésével igen komoly előnyre fogsz tudni szert tenni, az azonban már csak rajtad múlik, hogy másokkal is megosztod a megoldókulcsot, vagy egymagad aratod le a babérokat. Amennyiben úgy érzed, hogy érdemes, csak olyan személyeknek áruld el, akiket erre érdemesnek és kellőképp hasznosnak találsz, ezenkívül az sem árt, ha megbízol bennük, hisz elég nagy a tétje a dolognak: vagy együtt, csapatban játszanak veled, vagy kihasználnak és meglépnek előled, tisztességtelen eszközökkel állva a dobogó tetejére. Épp ezért jól gondold meg, hogyan és miként taktikázol!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagy lépésre szántad rá magad, régóta készülsz már arra, hogy elmozdulsz a jelenlegi álláspontról és kipróbálod magad valamiben, ami teljesen új és ismeretlen számodra. Bár kissé tartasz tőle, ennek ellenére pontosan tudod, hogy szükséged van erre a változtatásra, hisz a jelenlegi élethelyzetedből kihoztad a lehető legtöbbet, innen már úgy sem tudnál továbblépni, csak úgy, ha elindulsz egy új és érintetlen ösvényen. Ne félj, pontosan tudni fogod, mikor, merre kell menned, hisz határozottan el akarod érni a célod, amiért most elindultál! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kellemetlen helyzetbe kerülsz mások miatt, emiatt némi magyarázatra szorul, mi és hogyan történt. Ne hagyd, hogy emiatt ítéljen el a környezeted, igyekezz mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd az ügyhöz, valaki csupán megpróbálja rád kenni az egész maszlagot. Nem érdemes az illetőt megkeresned ez ügyben, mert később, szorult helyzetében még fel is használhatja ellened a kettőtök között elhangzottakat! Meglátod, ha a megfelelő logikai vonal mentén felállított magyarázattal tudsz szolgálni -már pedig miért ne tudnál-, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmiben segítesz egy hozzád közel álló személynek, amelyről pontosan tudod, hogy nem biztos, hogy mindenki önzetlenül megtenné, még Te sem vagy ugyanis biztos abban, hogy jól cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben és meggyőzöd saját magad arról, hogy okos dolog segíteni neki, ne foglalkozz azzal, mit mondanak, vagy hogyan ítélnek meg mások. Ha mégis magadra és másokra nézve is veszélyesnek tartod a dolgot, finoman próbáld egy más irányba terelni, elmagyarázva neki, hogy miért lesz ez káros és igen sok áldozattal járó folyamat. Lehet, hogy Te leszel az, aki meghozza a fényt az éjszakában! Nagyon dicséretes, hogy a bajban nem hagyod magára!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, van valaki a környezetedben, aki egyfolytában sajnáltatja magát, egyszerűen lépten-nyomon csak azzal haknizik, hogy hogyan jutott neki az áldozat szerepe. Mivel nem tudod tétlenül nézni a kínlódását, próbálj meg utat mutatni neki, hisz talán egy irányjelzésre van szüksége ahhoz, hogy eligazodjon és végre ne csak a negatív oldalát lássa minden helyzetnek. Légy azonban óvatos, ne hagyd, hogy az ő hangulata rányomja a bélyegét a tiédre is, ha a segítségnyújtás ellenére folyton csak panaszkodni tud, jobb ha egy darabig tudatosan tartod magadtól távol, nehogy általában véve pozitív életfelfogásodon csorbát ejtsen az ő hozzáállása. Ez esetben ne legyen lelkiismeret-furdalásod, hisz vannak emberek, akiket úgysem lehet megmenteni saját maguktól!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túl sokáig hezitáltál valamin, emiatt elúszott egy komoly lehetőség arra, hogy végre olyan sikereket érhess el, amelyekhez nem kell megmásznod a Mount Everest-et. Nem biztos, hogy a siker nem jön majd, de mivel ez az alkalom kicsúszott a kezeid közül, elképzelhető, hogy sokkal hosszabb és kacskaringósabb úton fogod tudni majd elérni. Ne hagyd azonban, hogy kishitűséged és félelmed megakadályozzon bármiben is, szedd össze minden bátorságod és indulj el! Ha ehhez saját erődből kell is megmásznod a hegyet, az se ijesszen el, hisz a végén annál édesebb lesz majd a siker íze!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki meglep valamivel, ami elég váratlanul ér, nem számítottál rá, főleg nem ettől a személytől. Épp ezért különösen jól esik, nagyra értékeled, pedig ez mások számára jelentéktelennek tűnik. Légy hálás ezekért a pillanatokért és tanuld meg értékelni a kis dolgokat is, mert nem feltétlenül biztos, hogy mindig a nagy, kézzel fogható ajándékok azok, amik valóban értékesek és hasznosak is. Szép kis nap ez, a mai!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!