Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 16.: a Kosok a barátaik segítségére számíthatnak, a Bakok a lehető legjobb úton járnak a siker felé

Napi horoszkóp február 16.: a Kosok a barátaik segítségére számíthatnak, a Bakok a lehető legjobb úton járnak a siker felé
A nap cikke

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP február 16.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívül szerencsés embernek mondhatod magad, hisz pontosan tudod, mikor és kire számíthatsz a bajban. Most sem történik ez másképp, egy olyan személy siet ugyanis a segítségedre, akire nyugodt szívvel rábíznád magad a szakadék szélén. Légy hálás ezekért a barátokért és igyekezz biztosítani őket arról, hogy történjék bármi, ott leszel Te is, minden tőled telhetőt megtéve értük. Ne feledd, az élet csak úgy szép, ha vannak, akikkel maradandó élményeket szerezhetsz!

BIKA (április 21-május 21)

Régóta gondolkodsz, hogy meg merj-e tenni egy bizonyos lépést, melyről úgy gondolod, vízválasztó lehet az életedben. Nem voltál még ilyen helyzetben, teljesen tanácstalan vagy, szerencsére azonban nem kell egyedül meghoznod a döntést. Keress valakit a környezetedben, akiben teljesen megbízol, kérd ki a tanácsát, mert ez most egy elég fajsúlyos dolog. Ne félj új dolgokra vállalkozni, mert ezáltal gyűjthetsz tapasztalatot és még élményekkel is gazdagodhatsz!

IKREK (május 22-június 21)

Folyosói pletykákból hallasz először arról, hogy bizonyos személyes összeesküdtek a hátad mögött annak érdekében, hogy a végén nélküled mártózhassanak meg a siker adta csillogásban. Amennyiben valóban így van, ne hagyd, hogy bárki is a Te érdemeiddel tündököljön, egyszerűen állj ki magadért és azért, amiért eddig megdolgoztál. Mutasd meg mindenkinek, hogy veled bizony nem lehet szórakozni, ám arra ügyelj, hogy megbizonyodhass a füledbe jutott információk igaz voltáról, mielőtt ajtóstól rontanál a házba. Ne sodord magad kellemetlen helyzetbe feleslegesen, de ha kell, mindenképp védd meg az érdekeid!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki a szemed láttára szenved látványosan, ám a segítséget semmi esetre sem fogadja el. Mivel azonban Te minden áron szeretnél segíteni rajta, érdemes óvatosan körbejárni, mielőtt irgalmas Teréz anya módjára lerohanod az elsősegély dobozoddal. Hidd el, ha nem jótékony erőszakkal közelítesz, hanem tapintattal, a diszkréció határait át nem lépve igyekszel kideriteni, mire is van pontosan az illetőnek szüksége, talán egyszerűbben célt érhetsz nála. Sosem tudhatod, lehet, hogy már azzal is sokat segíthetsz, ha tudatod vele, hogy bármikor szívesen meghallgatod a búját-baját, nem kell ezért a Világot megváltanod! Hidd el, a kevesebb néha több!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy közeli barátod kér tanácsot tőled egy igen kellemetlen ügyben, ami elég bizarr számodra, hisz nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy ilyesfajta kérdésekben állást foglalj. Mivel mégsem lenne ildomos hátat fordítanod az illetőnek, talán próbáld diplomatikusan hárítani a kérdést, hogy közben mégse keltsd benne azt az érzést, hogy teljesen érdektelen vagy az ügyben. Bánj óvatosan a szavakkal, nem kell ugyanis bajba sodornod magad, hogy aztán vállalnod kelljen a dolog kellemetlen következményeit csak azért, mert túl gyorsan nyilatkoztattad ki a véleményed! Taktikázz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valakivel közös projekten dolgozol, ám nagyon úgy tűnik, hogy nem mindenben értetek egyet, ez késlelteti a siker elérését. Mivel nem csak a társad ludas a dologban, hisz Te is nehezen adsz lejjebb az általad kiválasztott taktikából, érdemes a hosszabb távú, pozitív eredmény érdekében most végiggondolnod, hogy vajon mivel járnátok jobban: ha felesleges kilométereket tesztek meg úgy, hogy semmi nem történik, vagy találtok egy közös nevezőt és együtt keresitek meg a sikerhez vezető, legrövidebb utat. Lásd be, ki ebben, ki abban jeleskedik, ha pedig a kettőt összeadjátok, garantáltan maradandót alkothattok! Az egész csak matek!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy tűnik, bombabiztos tervet dolgoztál ki, valaki azonban megérzi a siker illatát és minden erejével azon dolgozik, hogy megfúrja azt, amin Te hosszú ideje dolgozol. Nem kell hagynod magad, melegíts be, vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe a győzelmedért. Mutasd meg a Világnak, hogy kemény fából faragtak és nem fogsz csendesen elballagni, miközben mások learatják a gyümölcsöt arról a fáról, amelyet hosszú ideje öntözöl már. Ne hagyd, hogy elússzon a siker, legyen benned szufla és az utolsó lehelletedig harcolj magadért! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha kezdesz besokkalni a rád nehezedő terhektől, mégis fáradhatatlanul teszed a dolgod, hisz pontosan tudod, hogy az utad végén olyan sikereket érhetsz el, amelyekre nem csak rendkívülien büszke leszel majd, de hosszú távú sikerélményekkel gazdagodhatsz. Épp ezért ha fáradsz, ha lassul a tempód, csak az tartsa benned az erőt, hogy hamarosan hatalmas eredményeket érhetsz el! Ne hagyd, hogy a hited és a kitartásod elfogyjon az utolsó méterekre, tekints úgy a helyzetre, mintha életed kihivását teljesítenéd. Menni fog, csak higgy magadban!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl sok mindenki problémáját veszed a nyakadba, ettől érthető módon úgy érzed magad, mintha kifacsartak volna. Egyfelől azonban nem kell mártírként mindenhol ott lenned és mindenkit megmentened saját magától, hisz te is halandó ember vagy, másfelől nem tudod objektíven vizsgálni azokat az élethelyzeteket, ahol csupán kívülállóként tudsz véleményt alkotni. Harmadrészt, amíg mások problémáival foglalkozol, nem marad időd a saját életedre. Épp ezért, noha nagyon büszke lehetsz magadra, ám pont említett okoknál fogva igyekezz kevesebb terhet és felelősséget magadra vállalni, mert hosszú távon nem lesz jó sem neked, mások gondjait pedig képtelen vagy megoldani!

BAK (december 22-január 20)

Nem mered elhinni, hogy a körülményekhez képest a számodra legkedvezőbb helyzetben vagy, minden pillanatban attól tartasz, hogy egy kis botlás következtében összeomolhat körülötted minden. Amennyiben azonban eluralkodik rajtad a görcsösség, abban az esetben elfelejted élvezni az életed. Felejtsd el a negatív érzéseid, használd ki, hogy minden a helyén van és a lehető legjobban alakul. Ha baj van, úgyis észreveszed időben és van benned kellő talpraesettség ahhoz, hogy gond nélkül meg is oldd. Nyugi, nem lesz semmi gond!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, a környezetedben túl sok mindenki próbálja diktálni neked a tempót, túl sokan hiszik azt, hogy tökéletesen tudnak mindent és azt, hogy feltétlenül rászorulsz az életvezetési tanácsaikra. Mivel ez téged rendkívüli módon frusztrál, nyugodtan állj a sarkadra és mutasd meg, hogy szuverén személy vagy, akinek megvan a saját életútja, véleménye, elvei, értékrendje. Miért kellene azt csinálod és olyan módon, ahogy elvárják?! Járd a magad útját és ne foglalkozz ezekkel a személyekkel.

HALAK (február 20-március 20)

Felesleges tizediknek érzed magad egy bizonyos szituációban, egyáltalán nem találod a helyed, úgy gondolod, hogy nélküled is teljesen jól elboldogul mindenki és halad minden a maga útján. Nem tudhatod azonban, hogy mikor adódik úgy a helyzet, hogy mindenki tőled várja majd a megoldást, veled ellentétben ugyanis senki nem gondolkodik hasonlóan. Gondolkodj, keress inspirációkat, hessegesd el az érzést, hogy egy helyben toporogsz az állóvíz közepén, mert igenis hasznos tagja vagy a közösségnek, csak épp most nem rajtad van a világ szeme. Eljön a Te időd is, nem is gondolnád, milyen hamar!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: Ennyit változott Justin Bieber, mióta 15 évesen berobbant a köztudatba

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Justin Bieber szupersztárrá avanzsált.

Kép

6 egyszerű trükk, hogy sokkal kevesebb legyen a vízszámlád: ezreket spórolhatsz!

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!