Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 11.: a Bikáknak váratlan akadállyal kell megküzdeniük, a Szüzek önzetlenül segítenek ki valakit a bajból

Napi horoszkóp február 11.: a Bikáknak váratlan akadállyal kell megküzdeniük, a Szüzek önzetlenül segítenek ki valakit a bajból
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP február 11.

KOS (március 21-április 20)

Apró botlás miatt bosszankodsz, hisz nem tudod, hogy kerülhetett porszem a szerinted jól olajozott gépezetbe, emiatt sokkal kevésbé tudsz hatékonyan működni, mint annak előtte. Nem érdemes azonban sokáig ebben ragadnod, jobban jársz, ha megoldás centrikusan tekintesz a helyzetre és olyan megoldó kulcsot keresel, amellyel egyszer, s mindenkorra pontot tehetsz a dolog végére. Ha arra koncentrálsz, hogy ezen mérgelődj és megmakacsolod magad, ez esetben számolnod kell azzal, hogy nem fogsz tudni soha más feladatokat elkezdeni és annál lassabbá válik a tempód. Engedd el és lazíts, hisz Te sem vagy tévedhetetlen!

BIKA (április 21-május 21)

Bár a mai napra nem terveztél különösebben nagyobb kihívást, mégis olyasmivel megküzdened, amihez szinte minden energiádat fel kell használnod. Nem minden nap történik ugyanis olyasmi, ami a nyílt vízre sodor, ahol minden erődet és tudásodat összeszedve kell úsznod ahhoz, hogy el ne merülj és bele ne fulladj a helyzetbe. Lehet ugyan, hogy ma teljesen lemerülsz, de ha a nap végén visszatekintesz a művedre és az eredményre, büszkeséggel tölt majd el az, amit látni fogsz. Ezután kifejezetten jól fog esni egy forró fürdő, egy pohár bor társaságában!

IKREK (május 22-június 21)

Valaminek a végére érsz lassan, ám legnagyobb bosszúságodra úgy tűnik, hiábavaló volt a sok munka és befektetett energia, nem olyannak látszik ugyanis az eredmény, mint ami téged boldoggá tenne. Amennyiben van még rá lehetőséged, finomíts a dolgon, ha viszont már elúszott a hajó, akkor nem érdemes bosszankodnod emiatt, egyszerűen csak próbáld elfogadni az egészet úgy, ahogy van. Időnként előfordul ugyanis, hogy olyan erők befolyásolják az eredményt, amelyeket Te sem tudsz semmiféle módon irányítani, így tehát arra kell törekedned, hogy a lehető legjobb tudásod szerint hozd ki a lehető legtöbbet a dologból. Ne akarj az árral szemben úszni, mert a hullámok úgyis visszavetnek a partra!

RÁK (június 22-július 22)

Kezd eleged lenni abból, hogy valaki mindig meg akarja mondani, hogy mit és hogyan kellene csinálnod, mintha Te teljesen kívülálló lennél a saját életedben. Nem is kell tűrnöd, hogy mások kényszerítsenek rá egy bizonyos útra, amely csupán számukra járható, állj ki magadért és hallasd a hangod, hogy rájöhessenek, neked is vannak céljaid, olyan álmaid, amelyekért harcolsz és mindenáron szeretnéd elérni őket. Hidd el, hogy sokan nem is gondolják rólad, hogy a jámbor külső milyen kemény egyéniséget takar. Azért, mert nem vagy arrogáns mindenkivel, még benned is ott van a szunnyadó oroszlán, aki nem fogja olyan könnyen hagyni magát! Igyekezz azonban olyan eszközöket választani, amelyek miatt a későbbiekben nem kell mások bocsánatáért esedezned!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit tesz, amivel szinte azonnal kivívja mindenki ellenszenvét. Te, megsajnálva őt, eleinte próbálod megvédeni, kéretlenül játszod a védőügyvéd szerepét, rá kell azonban jönnöd, valahol mélyen mégis csak benned is ott motoszkál az az érzés, hogy olyasvalaki mellett teszed le a voksod, aki a Te értékrendedbe sem fér bele. Nem kell minden elved feladva kiállnod mellette, hisz pontosan tudta, hogy mit követ el, nyilvánvalóan utólag vállalva a tettei következményét. Nem kell látványosan ellene fordulnod, maradj a háttérben, ne menj ilyesmiért szembe azokkal, akiknek tulajdonképp még igazuk is van!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasmiben segítesz egy hozzád közel álló személynek, amelyről pontosan tudod, hogy nem biztos, hogy mindenki önzetlenül megtenné, még Te sem vagy ugyanis biztos abban, hogy jól cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben és meggyőzöd saját magad arról, hogy okos dolog segíteni neki, ne foglalkozz azzal, mit mondanak, vagy hogyan ítélnek meg mások. Ha mégis magadra és másokra nézve is veszélyesnek tartod a dolgot, finoman próbáld egy más irányba terelni, elmagyarázva neki, hogy miért lesz ez káros és igen sok áldozattal járó folyamat. Lehet, hogy Te leszel az, aki meghozza a fényt az éjszakában! Nagyon dicséretes, hogy a bajban nem hagyod magára!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki, akivel véleményt próbálsz cserélni egy teljesen hétköznapi dologban, úgy érzed, folyamatosan provokál és bosszant, melyet abszolút nem értesz, Te ugyanis teljesen korrekten állsz hozzá és nem tudod hova tenni az illető viselkedését. Saját magad is megkímélendő, nem érdemes felülni az illető lovára, hisz pontosan az a célja, hogy kiugrassza a nyulat a bokorból, épp ezért ne hagyd magad felidegesíteni, egyszerűen csak engedd el és lépj tovább, a saját ügyeidre koncentrálva. Nem kell neked mindent és mindenkit megérteni, ne pazarold az energiáid arra, hogy minden áron meggyőzz embereket a saját álláspontodról, főleg olyanokat, akik sportot űznek abból, hogy felbosszantsanak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan szituáció adódik, amikor valaki, azért, hogy könnyítsen a lelkén, rád nehezíti a saját terhét, amely ráadásul egy elég fajsúlyos ügy. Neked azonban, bármennyire is sajnálod őt, nem kell mindenki helyett a hegyi teherhordó szerepét játszanod, hisz előbb-utóbb összeroskadsz a sok és nehéz csomag alatt. Nem kell megkönnyítened mások számára a hegymászás azért, hogy amikor ők már rég a csúcson lesznek, Te még mindig felfelé küzdd magad. Épp ezért ne vállald mindenki problémáját, hallgasd meg őket és lépj tovább anélkül, hogy magadra vennéd a gondjukat. Ne aggódj, ez nem önzőség, csupán csak elfogadás, hogy nem válthatod meg a Világot egy személyben.

NYILAS (november 23-december 21)

Miközben fejben már elérted, amit szerettél volna, érzed, hogy nagyon közel vagy a célodhoz, nem várt akadályokba ütközöl, melyek hirtelen kétségbe ejtenek. Szedd össze magad, aggodalomra semmi okod, pontosan tudod, hogy ilyenkor mi a teendőd, B-terved is van, így tehát könnyűszerrel meg fogod tudni ugrani ezt az akadályt is. Csak bíznod kell magadban és a talpraesettségedben, hisz rendelkezel annyi tudással, hogy nem jelenthet gondot megoldani a feladatot. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de jó irányba tartasz és ha sikerül elérned, annál büszkébb leszel majd magadra!

BAK (december 22-január 20)

Valamennyi társaddal mindannyian egy célért küzdötök jelen pillanatban, mindenkinek egyetlen egy dolog lebeg a szeme előtt, amelyért bármire képes lenne. Nagy csalódással konstatálod azonban, hogy szép számban akad közöttük olyan is, aki a céljai érdekében akár lelkiismeret-furdalás nélkül tapos át másokon csak azért, hogy a serleget a kezében tarthassa. Mivel neked van egy bizonyos értékrended, amit nem adnál fel hol-mi versenyhelyzetek miatt, épp ezért csak addig harcolj érte, amíg át nem kell lépned ezt a bizonyos határt. Hidd el, ha mégis úgy döntesz, hogy az elveid és a lelkiismeret félretéve harcolsz a célodért, nagyon keserű szájízzel állsz majd fel a dobogó legfelső fokára. Soha ne felejts el embernek maradni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, akinek legidegesítőbb tulajdonsága az, hogy szeret a bolhából elefántot csinálni csak azért, hogy öt perc hírnevet kaphasson, még akkor is, ha bármiféle negatív dologról van szó. Mivel azonban neked rengeteg ellenérzésed van ez ügyben, épp ezért mielőtt belerángatna bárminemű kellemetlen helyzetbe az illető, érdemes nyíltan és őszintén a tudtára adnod, hogy nem szeretnél eszközként szolgálni az ő hírnevéhez és ahhoz, hogy a fejeden ugrálva jusson magasabbra, minél szélesebb körben hírt adva magáról. Mivel az eszközei nem a legtisztességesebbek, nem is kell a saját értékrended kettétörnöd ahhoz, hogy neki megfelelj. Járd a saját utad, minél távolabb tartva magad az ilyen természetű emberektől!

HALAK (február 20-március 20)

Túl gyorsan és jól haladnak a dolgaid, emiatt kezdesz kicsit gyanút fogni, hogy a nagy hurrikán várat magára és egyszer csak úgy fog lecsapni rád, hogy nem is számítasz rá, minden eddig elért eredményed magával söpörve. Amennyiben nem tudod elhessegetni ezt az érzést, érdemes felkészülnöd rá még akkor is, ha csupán Te vizionálsz ilyen dolgokat, ha ugyanis így megnyugszik a lelkiismereted, nyugodtan élvezheted azt a tevékenységet, amelyet most végzel. Hidd el, ha hagyod, hogy a félelem és görcsösség eluralkodjon rajtad, soha nem fogsz tudni felszabadultan, lazán viselkedni, akkor meg mi értelme az egésznek?! Élvezd az életet, mert nincs belőle kilenc neked sem!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!