Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 9.: az Ikrek a saját útjukat járják, a Nyilasok komoly célok eléréséért dolgoznak

Napi horoszkóp február 9.: az Ikrek a saját útjukat járják, a Nyilasok komoly célok eléréséért dolgoznak
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is nagyon izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP február 9.

KOS (március 21-április 20)

Az őszinteség derék dolog, ezúttal azonban megtapasztalod a dolog árnyoldalát is. Valaki ugyanis kéretlenül arcodba vágja kendőzetlenül a véleményét, amely csak azért dühít fel, mert nem vagytok különösebben közeli kapcsolatban ahhoz, hogy el kelljen szó nélkül fogadnod és ismerned őt. Ne hagyd magad elnyomni, határozottan, ám cseppet sem arrogánsan közöld vele, hogy ugyan köszönöd az őszinte szavakat, talán majd Te megítéled a helyzetet. Ne befolyásoljon egy pillanatra sem, hogy mit gondol rólad az utca embere! Csakis magadnak tartozol elszámolni valóval, ne az terelje el a figyelmed, hogy másoknak mi a véleménye, ráadásul olyan személyeknek, akik jelentéktelenek számodra!

BIKA (április 21-május 21)

Kezd egy apróságból kiindult vita elfajulni egy számodra közel álló személlyel, emiatt elragadnak az érzelmek és olyasfajta sértéseket vágtok egymás fejéhez, amelyeket más helyzetben eszetekbe sem jutna. Emiatt elég rosszul érzed magad, hisz lelkiismeret furdalásod van, nem akartad volna ugyanis megbántani, csupán elragadtak az érzelmek és az indulatok. Próbálj most higgadtan gondolkodni annak érdekében, hogy találhassatok egy közös nevezőt, lásd be, hogy a sértegetés nem vezet sehova! Amennyiben a közöttetek kialakult konfliktushelyzet áthidalható egy mindenki számára megfelelő kompromisszummal, igyekezzetek erre törekedni, ám mégsem sikerülne közös nevezőt találni, nem érdemes ebben a rossz hangulatú szituációban maradni, lépj túl a dolgon, zárd le a vitát és engedd el. Nem éri meg ezért egy kapcsolatot lezárni!

IKREK (május 22-június 21)

Általában szereted a saját utad járni, kifejezetten törekszel arra, hogy mások ne szólhassanak bele az életedbe, ám időnként mégis akadnak olyan személyek, akik kéretlenül is megpróbálnak mindenféle életvezetési tanáccsal ellátni a tekintetben, hogy hogyan is kellene bizonyos helyzetekben cselekedned. Mivel azonban Te az esetek döntő többségében pontosan tudod, merre kell menned, általában sikerrel tudsz megugrani minden akadályt, így finoman, de határozottan hozd a karitatív segítők tudomására azt, hogy nem szorulsz rájuk, hogy abszolút tisztában vagy a céljaiddal és azzal, hogyan is kell egyedül elérned őket. Ne feledd azonban, hogy Te sem vagy tévedhetetlen, így amikor tanácstalanul állsz egy-egy szituációban, tudd, hogy kik azok az emberek, akikre mindig számíthatsz!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé fojtónak érzed azt, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, amit nem tudsz hova tenni, emiatt sem tudod megfelelően kezelni a helyzetet, ezzel viszont az illető malmára hajtod a vizet. Legyen benned tartás, ha kellőképp magabiztos vagy teljes mértékben meg vagy győződve arról, hogy igazad van és jogtalanul kérik rajtad számon ezt a bizonyos dolgot, eljött a pillanat, hogy keményen kiállj magadért és mindenki tudtára hozd, hogy veled bizony nem lehet szórakozni! Meglátod, ha határt szabsz azoknak az embereknek, akik megpróbálnak hatalmat gyakorolva folyton a fejedre húzni álarcokat, nem fognak többé próbálkozni! Ne hagyd magad, mutasd meg, hogy kemény fából faragtak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy másoknak örömet szerezz és eleget tegyél az elvárásaiknak, miközben Te rendkívül magányosnak érzed magad. Itt az idő tehát, hogy feltöltsd az endorfin raktáraidat, hisz időnként magadra is gondolnod kell! Épp ezért ma szervezz olyan programot, ami csak rólad szól és nem arról, hogy mindenki boldog körülötted, menj el egy szépségszalonba, vegyél egy dögös ruhát, vagy egyszerűen csak ülj be egy barátnőddel valahova egy finom ebédre! Nemes dolog mindig mások örömét keresni, de miközben Te megpróbálsz mindenkinek eleget tenni, a saját életed senki nem fogja alakítani és helyetted boldoggá tenni! Foglalkozz néha kicsit magaddal is, mert neked is jár egy cseppnyi boldogság!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túl sok feladatot szeretnél egyszerre, egyetlen nap alatt befejezni, hisz pontosan tudod, hogy máskor nem lesz rájuk időd. Ezzel azonban csak azt éred el, hogy mindenbe kicsit belekezdesz, ezáltal minden hiányos, vagy befejezetlen lesz, amennyiben tehát tökéletes eredményt szeretnél produkálni, készíts egy tervet, amely alapján előre haladsz. Ha tartani tudod magad és szép, sorjában haladsz lépésről lépésre, hidd el, hogy messzebbre fogsz eljutni, mintha rohannál ész nélkül, vaktában. Nem a lehetetlennel küzdesz, de emlékezz a mondásra: „A jó munkához idő kell”!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy hozzád közel álló személy kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt, amit az első pillanatban nem is igen tudsz mire vélni. Fogalmad sincs, hogy mire volt jó neki az, hogy mások előtt nevetségessé tett, de mindenképp érdemes hangot adnod a csalódottságodnak, hisz joggal vársz magyarázatot a kérdéseidre és a tettére. Igyekezz megértetni az illetővel, hogy a vicc, mint olyan, az azt jelenti, hogy mindenki nevet, ahol azonban csupán az előadó fogja a hasát a nevetéstől, a másik pedig adott esetben döbbenten áll, az a mások kárára történő élcelődés. Értesd meg vele egyszer és mindenkorra, hogy a jövőben igyekezzen kerülni a hasonló szituációkat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Vannak olyan dolgok a múltadban, amelyekről nem szívesen beszélsz, még csak nem is jó szívvel gondolsz rájuk és a környezet előtt kifejezetten szégyellsz felvállalni. Ezúttal azonban rá kell jönnöd, hogy a le nem zárt múlt sodor kellemetlen helyzetbe a jelenedben, így, bár nem ugrasz ki a bőrödből örömödben, mégis elő kell venned néhány, vastagon beporosodott ügyet. Mihamarabb le kell zárnod őket ahhoz, hogy ne nehezítsék meg a jelenlegi életed, hisz érthető módon nem szeretnél a nap minden egyes percében attól rettegni, mikor kerül valami ismét a felszínre. Vegyél egy mély levegőt és ugorj neki a dolognak, hisz előbb-utóbb úgy is kénytelen leszel megtenni! Hidd el, jobb előbb, mint utóbb!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár régóta dolgozol valamin, rendkívülien komoly célokkal rendelkezel, egyelőre rajtad kívül álló okok miatt nem úgy alakul a helyzet, hogy közelebb kerülnél az álmod eléréséhez. Most kell azonban nagyon kitartónak lenned, nem szabad feladnod és hátat fordítanod. Az Élet tele van megpróbáltatásokkal, amelyek csak erősebbé és tapasztaltabbá tesznek, épp ezért ne a sikertelenséget, vagy a lassú tempót lásd ebben a szituációban sem, sokkal inkább arra érdemes koncentrálnod, hogy mennyi mindent tanulhatsz belőle, hogy ha majd célegyenesbe fordulsz, ne lehessen olyan akadály, ami éppen ott lassít, vagy állít le, elvéve ezzel a győzelem lehetőségét. Ne állj most meg, csak menj tovább és légy nyitott mindenre!

BAK (december 22-január 20)

A mai napon olyasfajta kihívással nézel szembe, ami ugyan alapvetően nem tartozik az egyszerű és könnyen megugorható akadályok közé, mégis izgatja a fantáziád, hisz ez most egyfajta bizonyítási lehetőség arra, hogy komolyabb volumenű dolgokban is megállod a helyed. Bátran merj szembenézni minden, eléd gördülő akadállyal, ne félj attól, hogy esetleg elhasalhatsz, sokkal inkább a célod lebegjen a szemed előtt. Nem biztos, hogy első nekifutásra sikerülni fog, de mindenképp megér egy próbát, ha másért nem, már csak azért is, hogy magadnak ne okozz csalódást!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú ideje vívódsz egy bizonyos dolgon, fogalmad sincs, hogyan kellene döntened, hisz nyilvánvalóan tartasz a következményektől. Mivel nem mered kimondani a végszót, ezért folyamatosan megpróbálod elterelni a figyelmed és elodázni a dolgot, így azonban soha nem fogsz tudni lezárni semmit, vagy új dolgokat befogadni. Amennyiben nagyon annyira bizonytalan vagy és nem tudod, hogy merre is kellene indulnod, kérj tanácsot egy olyan embertől, aki járt már hasonló cipőben és nem csak beszélni tud róla. Fontos, hogy legyen az illetően tapasztalata ez ügyben, hisz hiteles tanáccsal csakis akkor tud majd szolgálni! Nem vagy egyedül, nem is kell saját magad meghoznod a döntést!

HALAK (február 20-március 20)

Próbálsz elfojtani magadban egy érzést, amely hosszú ideje nem hagy nyugodni, bárhogy is igyekszel egyre mélyebbre és mélyebbre nyomni, egyszerűen időről időre felbugyog benned és nem tudsz mit tenni ellene. Mivel emiatt egyetlen nyugodt perced sincs, érdemes letisztáznod magadban, hogy mi is pontosan az a dolog, amely ennyi álmatlan éjszakát okoz és hogyan tudnád megoldani a helyzetet. Ha elég mélyre ásol és bátran szembe mersz nézni ezzel a bizonyos zavaró ponttal, nagy követ görgethetsz le a szívedről, ami nagyban megkönnyíti majd a jövődet is. Épp ezért légy okos és bátor, meglátod, sokkal jobban tudsz majd aludni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!