Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 1.: a Kosok váratlan szituációba kerülnek, a Bakok számukra fontos célért küzdenek

Napi horoszkóp február 1.: a Kosok váratlan szituációba kerülnek, a Bakok számukra fontos célért küzdenek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Február első napján se feledkezz meg a napi horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

Napi horoszkóp február 1.

KOS (március 21-április 20)

Pontosan tudod, hogyan kell úgy kiszámítanod mindent mértani pontossággal, hogy ne csússzon hiba a számításodba. Most azonban olyan váratlan porszem kerül a gépezetbe, hogy nem tudod az előre kiszámított matekpéldát elővenni, mert számodra is ismeretlen gonddal kell megküzdened. Bármennyire is remegnek meg a lábaid, szedd össze magad, légy magabiztos és próbálj arra koncentrálni, hogy sikerülnie kell, ha már ennyit dolgoztál érte. Fel ne add, az utolsó métereknél, mert különben hosszú ideig bánni fogod, hogy nem mentél tovább és még csalódott is leszel. Merj megküzdeni a erőkkel és érd el az álmaid!

BIKA (április 21-május 21)

Bár minél hamarabb szeretnél elmozdulni arról a pontról, amelyben jelenleg vagy, valahogy soha nem sikerül úgy alakítani a helyzetet, hogy elegendő lendületet kapj az elrugaszkodáshoz. Igyekezz úgy intézni, hogy ne bízzanak meg több feladattal, amit csak egyenesen és őszintén elmondva tehetsz meg. Amennyiben futsz a helyzet elől, csak még tovább fog tartani és annál nehezebb lesz kilépni a szituációból. Mindent maradéktalanul végezz el, majd azután zárd be magad mögött az ajtót és nyiss ki egy másikat, amely új lehetőségeket tartogat számodra.

IKREK (május 22-június 21)

Olyan helyzetbe keveredsz akaratodon kívül, amelyből már az elején szeretnél kihátrálni, mert úgy érzed, hosszútávon nem sok jót terem majd neked. Amennyiben azonban félreteszed a pánikrohamod egy pillanatra és részleteiben vizsgálod a dolgot, rá fogsz jönni, hogy a szituáció ugyan nem túl kényelmes jelen pillanatban, mégis, ha összeszeded magad, jól is kijöhetsz belőle. Igyekezz a többieket is magaddal vinni ebbe az irányba, mert ha száz ember száz felé szalad, abból semmi jó nem sülhet ki a végére, csupán mindenki elveszettként bolyong majd az erdő sötét sűrűjében!

RÁK (június 22-július 22)

Kezded elveszíteni a türelmed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, úgy érzed, teljesen feleslegesen futod a köröket, abszolút semmi eredményt nem hoz, ennek következtében pedig egyenesen feldühít az, hogy csak menetelsz anélkül, hogy a célvonal feltűnne a látóhatárban. Nem érdemes azonban most hátat fordítanod, ha már eddig eljutottál, inkább szedd össze minden erőd, kitartásod és akard a sikert! Senki nem mondta, hogy magától az öledbe fog hullani, ne feledd azonban, hogy sokkal édesebb lesz az íze, ha megkóstolód, annál, mintha csak úgy kaptad volna, kész állapotban! Menj tovább, mert az utad még nem ért véget!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly kihívással szembesülsz a mai napon, amely nagy izgalommal tölt el, hisz pontosan az a személy vagy, aki ugyan szeret kiszámíthatóan élni, időnként vágyik az új élményekre, a kalandokra. Ne félj elvállalni, ne gondolkodj sokat, hisz olyan sikerélményben lehet részed, amelyre hosszú ideig emlékezni fogsz. Nyugtasd meg a környezeted, hogy teljesen tisztában vagy a veszélyekkel, pontosan tudod, hogy mit kockáztatsz, de ha soha nem próbálsz ki semmit, nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni. Add át magad az élvezeteknek, hagyd, hogy az adrenalin vigyen előre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan szituáció adódik, amely kissé sarokba szorítva olyan döntést kényszerít ki belőled, amelyen szíved szerint hosszabb ideig meditáltál volna. Így azonban nincs más választásod, mint feketét, vagy fehéret mondani és tovább lépni. Időnként sokkal jobb ilyenformán dönteni, mert ha az idegszálaid tépkeded, csak a saját életed fogod vele bonyolítani, ahelyett, hogy kimondanád, amit ki kell és haladnál tovább. Épp ezért teljesen megnyugtat a tudat, hogy ugyan gyorsan kellett döntened, mégsem volt időd háromszor átrágni a következményeket, de legalább kimondtad és tovább tudsz lépni! Ne bánd, hogy így alakult, jól döntöttél!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valami azt súgja, hogy nem a megfelelő irányba tart az életed. Motiválatlanságot érzel, nem nagyon tud már lázba hozni a munkád sem. Épp ezért eljött tehát az idő, hogy leülj, szembenézz a tükörképeddel és elgondolkodj, pontosan melyik ösvényen haladsz és mindez hova vezet. Amennyiben a végső konzekvencia az, hogy nem a legjobb az irány, igyekezz mihamarabb változtatni rajta és elindulni az általad helyesnek vélt vonalon. Majd út közben eldöntöd, hogyan mikor, melyik kanyarnál merre fordulj, most azonban vágj neki és változtass, ha szükségét látod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú vívódás után végre sikerült döntést hoznod egy bizonyos helyzetben, rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy nem kell minden másodperced azzal töltened, hogy felsorakoztatod magadban a pro és kontra érveket. Döntésednek megfelelően most már nyugodtan vághatsz bele abba a kalandba, amely eddig félelemmel és kételyekkel töltött el. Nyugtasd meg a környezeted is, hogy minden kockázattal számoltál, mindennek vállalni fogod a következményét, ha végül sikertelen lesz, ám mivel bízol magadban, a tudásodban és a szerencsében, inkább úgy állsz a dologhoz, hogy a végén sikerélményed lehet. Ne félj az újtól, az ismeretlen mindig tapasztalatszerzést és új élményeket tartogat!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, az eddigi munkafolyamatban szükség van egy kis változtatásra ahhoz, hogy új lendületet kaphass ahhoz, hogy végül pozitív eredményeket tudj felmutatni. Alaposan gondold át, honnan veszed ki a kockát és hova illeszted be, mert nem mindegy, hogy hirtelen felindulásból kikapsz egyet a toronyból, aztán jó eséllyel összedől az egész, avagy jól megfontolt lépésekkel állva hagyod az egészet. Ne olyasmin próbálj változtatni, amely veszélybe sodorja a sikert, sokkal inkább kisebb dolgokban érdemes gondolkodnod. Tartsd szem előtt, hogy nem mindig az óriási lépések azok, amikkel előbbre jutsz, néha az apróbbak és jól átgondoltak vezetnek eredményre!

BAK (december 22-január 20)

Komoly célokat tűztél ki magad elé, pontosan tudod azt is, hogyan fogod elérni őket, nem félsz az utadba kerülő akadályoktól sem, hisz mindent alaposan átgondoltál, jó előre tudod, melyik lábad melyik után tedd ahhoz, hogy hasra ne ess. Érdemes azonban egy B-tervet is kidolgoznod, hisz akadhatnak olyan váratlan helyzetek, amelyek mindent megváltoztathatnak és amennyiben minden áron ragaszkodsz az eredeti elképzelésedhez, nem biztos, hogy ugyanúgy eredményes lehetsz, mint abban az esetben, ha van benned némi rugalmasság, amely elegendő lendületet ad ahhoz, hogy gond nélkül átugord az akadályt. Ne hallgass azokra, akik folyamatosan a füledbe károgják a veszélyeket és negatív energiákat bocsátanak ki feléd, ne engedd, hogy a félelem befolyásoljon. Ha már egyszer eltervezted és kitűzted ezt a bizonyos célt, tarts is ki mellette!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Régóta motoszkál a fejedben a gondolat, hogy felkeress valakit, akivel korábban egy konfliktus helyzet vetett véget a jó viszonynak és megpróbáld rendezni a kapcsolatokat, vagy legalább a kérdéseidre választ kaphass tőle. Mielőtt azonban felhívod, vagy találkozol vele, tudnod kell azt is, hogy két esélyes a dolog. Nem biztos, hogy örömében a nyakadba fog ugrani, illetve úgy fog elsülni a beszélgetés, ahogyan azt eltervezted. Mivel azonban régóta nem hagy nyugodni a dolog, érdemes egy próbát tenned. Még ha nem is melegszik újra a közöttetek lévő viszony, talán a kérdéseidre választ kapva le tudod zárni és tovább tudsz lépni.

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, biztos alapokon állsz, semmitől nem remeghet meg a lábad, minden eshetőségre fel vagy készülve. Most azonban olyan váratlan dolgok történnek, amelyek teljesen másféle eljárási módot igényelnek, mint amihez eddig hozzá voltál szokva. Ne aggódj, hisz ha nem lankad a figyelmed és felhasználod a mentőöved, nincs az a mély víz, amelyben reményvesztetten elsüllyedhetnél. Minden azon múlik csupán, hogy el tudod e hinni azt, amit számtalanszor bizonyítottál már: hogy válságkezelésből kitűnő vagy, amennyiben rendelkezésre áll minden, ami ahhoz kell, hogy mentsd a menthetőt! Bízz a képességeidben!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!