Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 23.: a Kosok megtalálják a sikerhez vehető utat, a Bakok vissza nem térő lehetőséget kapnak

Napi horoszkóp január 23.: a Kosok megtalálják a sikerhez vehető utat, a Bakok vissza nem térő lehetőséget kapnak
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok állásából ismét fontos dolgokat tudhatsz meg!

Napi horoszkóp január 23.

KOS (március 21-április 20)

Végre úgy érzed, megtaláltad a saját utad és megnyugtat a tudat, hogy ez az, amin ezúttal a szíved és az eszed is egyetért. Mivel nem lehetsz biztos benne, hogy meddig tart az elégedettség érzése, használd ki minden percét és élvezd a pillanatot. Lesznek ugyan elegen, akik megpróbálnak majd befolyásolni, de Te semmiképp ne hagyd magad mások által letéríteni az ösvényről! Ha senkire nem hallgatsz és eléred a célod, az egy mindennel felérő bizonyíték lesz majd, hogy érdemes hinned magadban és abban, hogy kellő mennyiségű akaraterővel akár a Világot is le tudod győzni!

BIKA (április 21-május 21)

Olyannyira teljesítményorientált vagy, hogy a siker érdekében képes vagy olyasfajta dolgokra is, amelyek mind a komeptencia-, mindpedig az értékhatáraidon jóval túlmutatnak. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál magadnak és komoly felelősségrevonással találnád szemben magad, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatnod. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőröd vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, hisz rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

IKREK (május 22-június 21)

Úgy érzed, megérett benned az elhatározás arra, hogy valami új, számodra eddig ismeretlen dologba vágd a fejszéd. Úgy gondolod, hogy ez a legalkalmasabb élethelyzet arra, amikor a legkevesebb kockázattal és veszítenivalóval tudsz előrelépni és olyan kalandokat keresni, amelyek kimozdítanak az eddig megszokott kényelmedből, hisz jócskán el kell hagynod a komfortzónád. Ne félj a változástól, mert ha mindig egy helyben toporogsz, lemaradsz az élményekről, de még csak tapasztalatot sem tudsz így szerezni! Indulj, amíg nem késő!

RÁK (június 22-július 22)

Keményen dolgozol valamiért, váratlan akadály miatt azonban beletörik a bicskád. Ez roppant módon elkeserít, hirtelen felindulásodban legszívesebben ott hagynál csapot-papot, nem érzed magad ugyanis elég erősnek ahhoz, hogy ezt az akadálypályát gond nélkül teljesítsd. Adj időt azonban a helyzetnek, hogy kiforrja magát, hisz korántsem biztos, hogy megugorhatatlan magasságban van az a bizonyos léc. Próbáld meg a legjobbat kihozni belőle, nincs még veszve minden!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mostanában kicsit úgy érzed, egyedül bolyongasz a sötétben, nem akad megértő társad semmiben, emiatt elég depresszív hangulatod van. Elvárod ugyanis, hogy az emberek ugyanolyan törődést mutassanak feléd, mint amilyet Te mutatsz feléjük, ám ez sajnos nem mindenki számára olyan természetes és egyértelmű. Ez neked is egy jó lecke, hisz pontosan tudod, ki az a néhány ember, akit érdemesnek találsz arra, hogy bizalmat szavazz nekik és kik azok, akiket jobb a saját útjukra engedni, mintegy éreztetve velük, hogy "amilyen az adj' Isten, olyan a fogadj Isten" is. Azoknak a társaságát keresd, akik kimozdítanak ebből a magányból és negatív hangulatból, hisz ha ezt a képet tükrözöd magadról, elég nehéz lesz új kapcsolatokat kezdened!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hatalmas lendülettel mész előre, megállíthatatlanul töröd az utat, nagyon küzdesz valamiért, egyetlen opciót látva magad előtt, mégpedig azt, hogy ez a bizonyos dolog a tiéd lehet. Ez azonban egyáltalán nem automatikus, rengeteget kell érte dolgoznod, ám a mostani taktika lehet, hogy nem épp a legjobb. Igyekezz olyasfajta taktikát választani, amellyel nem tarolsz le mindent özönvíz szerűen magad körül, mégis reális esélyed van arra, hogy megkaparinthasd. Nem küzdesz a lehetetlennel, de a mostaninál jóval megfontoltabb lépésekre van szükséged a sikerhez!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindig igyekszel a saját utad járni, önállóan hozod meg a téged érintő döntéseket, ebből fakadóan elég nehezen viseled, amikor valaki megpróbálja befolyásolni az ügyeid. Igyekezz gyorsan, érthetően, de szofisztikálst hangnemben megértetni az illetővel, hogy ez a Te életed, így tehát Te vagy az egyetlen kompetens személy, aki ezügyben dönthet a saját sorsáról. Mindemellett be kell tudnod azt is látni, hogy nem minden helyzetben boldogulsz egyedül, vannak olyan szituációk, amikor neked is szükséged van némi támaszra és tanácsra. Jól válaszd meg azonban, kiktől fogadsz el bármiféle tanácsot és ki az, aki csak hamis útra terel. Okos vagy, használd a női megérzéseid!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Amit a fejedbe veszel, azt tüzön-vizen keresztül viszed, bármi történik, Te ragaszkodsz mindig azokhoz az útvonalakhoz, amelyeket már jól ismersz és csukott szemmel is végig tudsz rajtuk menni. Ez azonban időnként megakadályoz bizonyos célok elérésében, vannak ugyanis olyan szituációk, amikor kénytelen vagy letérni az útról és más ösvényen elindulni annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Nem érdemes mindig mindenáron kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire, amiben nincs perspektíva, a szemed előtt lévő lehetőséget viszont igyekezz megragadni. Időnként, ha bizonytalan vagy, mérlegeld, hogy miféle áldozatot kell meghoznod a saját boldogságodért!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai napon könyörtelen őszinteséggel találod szemben magad, ráadásul egy hozzád közel álló személy véleménye az, ami a szívedig hatol. Emiatt első pillanatban rendkívül dühös vagy az illetőre, legszívesebben szóba sem állnál vele a jövőben, ám ha egy kicsit megnyugszol és racionálisan látod a helyzetet, rá fogsz jönni arra, hogy tulajdonképp ha a szívedre teszed a kezed, van némi igazság abban, amit hallottál. Érdemes egy kis önkritikát gyakorolnod és azokon a hibákon dolgozni, amelyek szemet szúrtak másnak is. Hidd el, nincsen hibátlan ember, de ha Te csak arra koncentrálsz, hogy hogyan válj jobbá, a népszerűségi indexed is nőni fog és a lelkiismereted is sokkal nyugodtabb lesz!

BAK (december 22-január 20)

Bár a legkevésbé sem számítottál rá, olyasfajta lehetőséget sodor utadba az Élet, amelyről azonnal tudod, hogy ez a lesz számodra a nagy kiugrási lehetőség, amellyel bizonyíthatsz és feljebb léphetsz a ranglétrán is. Ne gondolkodj, egyszerűen ragadd meg, mert ez a „soha vissza nem térő” kategóriából való, épp ezért mára minden mást tegyél félre, csakis erre az egyetlen egy kihívásra koncentrálj, amely végül elvezet a sikerhez és joggal zsebelheted be az elismeréseket is. Mondj nemet mindenkinek, aki megpróbál elterelni az útról mindenféle más programokkal, hisz neked most semmi más nem számít, csak és kizárólag ez az egyetlen egy lehetőség. Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, több ismeretlenes egyenlettel küzdesz, fogalmad sincs a megoldó kulcsról hollétéről, emiatt úgy gondolod, csupán az idődet vesztegeted azzal, hogy egy helyben álldogálva várod, hogy megoldás az öledbe pottyanjon. Be kell azonban látnod, így semmiképp nem fogsz előbbre jutni, a véget nem érő szélmalomharc helyett ideje tehát a sarkadra állnod és megoldás centrikusan gondolkodva olyan logikai fonalat találni, amely elvezet a megoldáshoz. Mennyivel egyszerűbb lenne hátat fordítani és elballagni, de a saját önbecsülésed miatt ne add fel ilyen könnyen, törekedj arra, hogy megtaláld a megoldáshoz vezető utat!

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap a szerencsenapod, olyan lehetőséget kínálnak ugyanis, amely nem mindenkinek és nem minden nap adatik meg. Ne gondolkodj egy percig sem, ragadd meg az alkalmat és ugorj fejest a dologba, hisz ha hezitálsz, lehet, hogy elúszik közben a hajó. Ezzel a lehetőséggel most olyan kapuk nyílhatnak meg előtted, amelyek segítségével végül elérheted a korábban kitűzött céljaid és végre a többiek is elismernek egyenjogú partnerükként. Elsősorban azonban arra törekedj, hogy minél több pozitív élményt szerezz, hogy minél több tapasztalattal gazdagodhass és ezáltal teljesebb és boldogabb életet élhess!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Kép

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Kép

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Kép

A rák 4 korai jele, amit sokan nem ismernek: az ujjak és a tenyér változása is figyelmeztető tünet

Összegyűjtöttük a rák korai jeleit, amelyekre sokkal jobban oda kéne figyelnünk, mint eddig.

Kép

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.

Kép

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két neven még mi is meglepődtünk...

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!