Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 10.: a Mérlegek tehetségüknek köszönhetik a mai sikert, a Bakok végre learathatják a babérokat

Napi horoszkóp január 10.: a Mérlegek tehetségüknek köszönhetik a mai sikert, a Bakok végre learathatják a babérokat
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet szánnod a napi horoszkópodra, hisz ismét fontos dolgokat tudhatsz meg!

Napi horoszkóp január 10.

KOS (március 21-április 20)

Bármiféle dologba vágod a fejszéd, szükséged van arra, hogy mások motiváljanak, hogy elismerjék a munkád, minden egyes esetben mintegy visszaigazolásra vágysz, hisz ez ad erőt és lendületet a továbblépésre. Ezúttal azonban valahogy nem jön visszaigazolás, ami erőteljesen elbizonytalanít, azt gondolod, talán nem ez a Te utad, lehet, hogy hagynod kellene és másféle utakat kellene keresned. Ha azonban mindig arra vársz, hogy a környezeted mit szól, ha minden alkalommal támogatásra vársz, nem-igen fogsz tudni egyről a kettőre haladni, csak azért ugyanis, mert nem vesznek körül pom-pom lányok a verseny alatt, attól még egyáltalán nem biztos, hogy nem tudod teljesíteni a távot! Bízz magadban és ne másokra alapozz!

BIKA (április 21-május 21)

Akad valaki a környezetedben, akinek minden mozdulata és cselekedete kifejezetten bizarr számodra, nem érted, mit és miért mond, mindig nagyon titokzatos, de az eredményein abszolút az látszik, hogy fogalma sincs, valójában milyen rendezvényen van, hisz érthetetlen dolgokat művel. Általában elfogadó és toleráns embernek ismernek, vannak azonban olyanok, akikkel kapcsolatban valahogy az első pillanatban érzed, hogy jobb, ha távol tartod magad tőlük. Mivel ez a bizonyos személy nem áll közel hozzád semmilyen szempontból, nem biztos, hogy nagyobb energiákkal kellene abba fektetned, hogy megérted a cselekedeteit és egyáltalán a viselkedését, lépj tovább és olyanokra koncentrálj, akikre érdemes!

IKREK (május 22-június 21)

A mai nap érdekes tapasztalatokat tartogat számodra, nem minden alakul ugyanis a terveid szerint, ám az a tévút, amelyre a kapkodásnak köszönhetően tévedsz, izgalmas kalandokat ígér. Először nem érzed magad túl komfortosan a helyzetben, hisz nem vagy az extremitások embere, jobb szeretsz a saját határaidon belül maradni, ám ma valahogy mégis van kedved kipróbálni egy új utat. Ez a kalandokban és váratlan helyzetekben bővelkedő út lesz végül az, amely elég nagy kerülővel, de elvezet a célodhoz, amelyről nem merted volna elhinni, hogy lehet még benne lehetőség. Meg is lesz az okod az ünneplésre, hisz nem csak a kihívást teljesítetted, de magadnak bizonyítottál ezzel, hogy érdemes időnként elhagyni azt a biztonsági zónát, amelyben mozogsz!

RÁK (június 22-július 22)

Egy általad nem túl pozitívnak vélt dologra derül fény mások előtt, amely miatt elég kellemetlenül érzed magad az első pillanatban, nem szeretted volna ugyanis, ha az egész Világ rólad csámcsogna megállás nélkül. Nem érdemes azonban sokáig bosszankodnod emiatt, ha már kiderült, nyugodtan vállald fel, hisz ez is Te vagy és az Életed része, a múltat pedig megváltoztatni már úgysem tudod. Ne aggódj, mindenkinek vannak olyasfajta titkai, vagy negatív élményei, amelyeket legszívesebben örökre elfelejtenének, nem Te vagy az egyetlen ebben a civilizációban, akiről valami olyasmi derül ki, amire nem a legbüszkébb. Nyugi, minden csoda három napig tart, hamar el fogják felejteni, a rosszindulatú pletykákkal és azok generálóival nem érdemes foglalkoznod. Lesz ez még így se!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, kicsúszott a kezedből a gyeplő, valamilyen oknál fogva kezded elveszíteni a kontrollt valami felett, amely rendkívüli mértékben felbosszant. Ha azonban félre teszed a pillanatnyi dühöd és végiggondolod azt, hogy hol lehetett az a pont, amikor olyannyira lankadt a figyelmed, hogy másoknak engedted át az irányítást, talán rájöhetsz arra is, hogy mit kell legközelebb másként csinálnod ahhoz, hogy végig Te lehess az, aki a gyeplőt tartja. Nem érdemes emiatt sokáig bosszankodnod, nézd inkább a dolog jó oldalát, nem te irányítasz, tehát nem is tiéd a felelősség. Nyugodtan dőlj hátra, mert nem neked kell megmondani, hogy ki és merre menjen. Majd megteszik helyetted mások, ami ebben az esetben nem biztos, hogy hátrányt jelent számodra.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mivel pontosan tudod, hogy a mai nap a határidő egy bizonyos feladat befejezésére, ezért eszeveszett kapkodásba kezdesz, hisz folyamatosan ott ketyeg az óra a fejedben, amely bármikor megszólalhat, mintegy jelezve, hogy lejárt az idő. Mielőtt azonban a nagy rohanásban fejjel mennél a falnak, a lehető leggyorsabb idő alatt ki kell dolgoznod a tervet, meg kell találnod a megfelelő taktikát ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt produkálhasd a végén, amikor megszólal ez a képzeletbeli óra. Meg tudod csinálni, hinned kell csupán abban, hogy megvan benne a kellő tudás, talpraesettség és magabiztosság ahhoz, hogy végül mindenki elégedett lehessen, téged is beleértve. Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A megfelelő hozzáállással sikerül valami olyasmit elérned, amelyről az első pillanatban egyáltalán nem hitted volna, hogy valaha elérheted. Ne légy kishitű önmagaddal szemben, merj hinni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb falat megrágása sem. Ez a szituáció az elért eredménnyel most egy tökéletes bizonyíték arra, hogy ha bízol abban, amit csinálsz és a megfelelő időben a megfelelő helyen cselekszel úgy, ahogy a helyzet megkívánja, szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert! Csak így tovább, ez a profizmus!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú idő után először tölt el az elégedettség érzése azokkal a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban, amelyeken régóta, már-már kissé hitevesztetten dolgozol és ez rendkívüli elégedettséggel tölt el. Ne hagyd most, hogy kicsússzon minden a kezeid közül, figyelj oda arra, ami még képlékeny és ne lankadjon a koncentrációd azzal kapcsolatosan sem, amiről azt gondolod, már csak át kell lépni vele a célvonalat. Ne feledd, bármikor jöhet olyasfajta, váratlan fordulat, amely mindent megváltoztathat! Ne engedd ki az irányítást a kezedből, mert csakis így lesz lehetőséged arra, hogy learasd a babérokat!

NYILAS (november 23-december 21)

Végre sikerült a maratoni hosszúságú utad célegyenesébe fordulnod, amely épp jókor jött, hisz annyira kezdtél kimerülni attól, hogy adott időre hatalmas felelősséggel járó feladatot kell teljesítened, hogy már-már kezdtél kétségbe esni. Most van egy utolsó, nagy lendületre szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban, ne hagyd tehát, hogy bármifajta, teljesen más jellegű impulzus kizökkenthessen, pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra és mivel régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, épp ezért tarts még ki, néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

BAK (december 22-január 20)

Embertelen mennyiségű energiát és fáradtságot fektettél valamibe, amely végül bőségesen megtérül. Büszkén és meghatódva tekintesz most a művedre, mert ezt csak és kizárólag magadnak köszönheted. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de aztán mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy holnap újult erővel vethesd magad a következő kihívásba, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy bizonyos feladat kapcsán csapatban kell együtt dolgoznod másokkal, ami szerencsére nem okoz gondot számodra, hisz hatalmas toleranciaküszöböd és alkalmazkodó képességed teszi lehetővé azt, hogy igazi csapatjátékosként tudj működni. Mindenkinek megvan a dologban a szerepe, épp ezért Te a saját feladatodra koncentrálj és arra, hogy azt, amit csinálsz, a lehetős legtökéletesebben tudd teljesíteni, hisz minden puzzle-darabnak illeszkednie kell egymáshoz, hogy végül egy egészként is tökéletesen mutasson az eredmény. Jó kis csapat vagytok, amely téged nagy boldogsággal tölt el, hisz végre van egy közösség, ahol jól érzed magad!

HALAK (február 20-március 20)

Valami, amit nagyon élveztél és szerettél csinálni, lassan a végéhez közeledik. Emiatt nagyon lehangolt vagy, egyáltalán nincs ínyedre a váltás. Sajnos be kell azonban látnod, semmi nem tart örökké, egyszer mindennek vége szakad, épp ezért próbáld minden egyes percét kiélvezni, amíg van rá mód. Ne csüggedj, hisz ha ez az ajtó bezárul, lesznek új kapuk, amelyek rengeteg élményt és lehetőséget rejtenek magukban. Fel a fejjel és indulj a kalandok felé!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Kép

A rák 4 korai jele, amit sokan nem ismernek: az ujjak és a tenyér változása is figyelmeztető tünet

Összegyűjtöttük a rák korai jeleit, amelyekre sokkal jobban oda kéne figyelnünk, mint eddig.

Kép

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.

Kép

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két neven még mi is meglepődtünk...

Kép

Azahriah régebben Paul Street néven volt ismert a netezőknek: 7 hátborzongató téma, amiről az énekes videót csinált, mielőtt híres lett

Üstökösként csapott be a hazai zenei életbe, ám Baukó Attila nem a semmiből jött, Youtuberként korábban is elismert volt.

Kép

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!