Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 30.: a Rákoknak sikerélményben lehet részük, a Halak bátorságukkal vívják ki a környezetük elismerését

Napi horoszkóp december 30.: a Rákoknak sikerélményben lehet részük, a Halak bátorságukkal vívják ki a környezetük elismerését
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Előszilveszter napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ma is érdemes elolvasnod, mit tartogatnak számodra a csillagok!

Napi horoszkóp december 30.

KOS (március 21-április 20)

Két kézzel tolnád előre az eseményeket, mert úgy érzed, nem haladsz, bármennyire is szeretnél minél gyorsabban a dolgok végére érni. Próbálj meg ténylegesen, fizikailag tenni valamit az ügy érdekében, mert így valóban nagyon lassan fog haladni minden folyamat. Gondolkodj logikusan, légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események is, Te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mert mindent megtettél annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a szabadság ízét!

BIKA (április 21-május 21)

Megérett benned az elhatározás, kész vagy továbblépni, úgy érzed ez a talaj már túl száraz ahhoz, hogy bármit elültess és öntözd, a végtelenségig arra várva, hogy majd csak egyszer kinő belőle valami. Amennyiben így látod a helyzetet, felesleges az idődet vesztegetned, indulj el egy új irányba, amely ma még lehet, hogy ismeretlen, de meglátod, ha megveted a lábad és magabiztosan, egy bizonyos célt kitűzve lépkedsz rajta, hamarosan el is fogod érni. Csupán meg kell mozdulnod és tenned kell azért, hogy valami történjen és az állóvíz végre megmozduljon.

IKREK (május 22-június 21)

Olyan fordulóponthoz érkezett az életed, ahol bámennyire is nehezedre esik, el kell döntened, merre tartasz, mik a céljaid és hogyan kellene tovább lépned ahhoz, hogy sikeres és eredményes legyél abban, amit csinálsz. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a jelenlegi tevékenységed nem az épülésedre szolgál, ne erőltesd, mert nagyon gyorsan ki fogsz égni és hasznos dolgot már nem-igen fogsz tudni kihozni belőle. Ebben az esetben inkább lépj tovább egy olyan ajtó felé, amely tartogat még számodra valamit.

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmi történik veled, amely rendkívül nagy örömmel tölt el, végre bebizonyosodik az, hogy nem hiába fektettél bele annyi energiát, nem hiába áldoztad rá a szabadidőd, megérte a sok utána járás és várakozás. Most aztán élvezheted a gyümölcsét, nagy kanállal fogyaszthatsz belőle, de vigyázz, nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedved, irigyeid mindig is voltak és mindig is lesznek. A lényeg, hogy Te mindent megtettél és most ennek megfelelően alakult az eredmény is.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl sok impulzus ért az elmúlt napokban, amelyekre még időd sem volt, hogy feldolgozd őket. Mivel a mai napra semmiféle kötött programot nem vállaltál, ez lesz a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy visszavonulj, mindent végiggondolj és a megfelelő helyükre illeszd őket az Élet nevű puzzle játékban. Hidd el, a nagy zaj után jót fog majd tenni egy kis csend, fordulj magadba és morfondírozz el, mi és miért történt, illetve hogy rád nézve milyen hatással volt. Nem kell mindig előre rohanni, az életed ugyanis nem egy versenyfutás, ahol az a legfőbb cél, hogy mindenkit legyőzve Te szakíthasd át elsőként a célszalagot.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, bármit teszel, akármilyen keményen dolgozol, nem ismernek el kellőképp a környezetedben úgy, ahogy az neked is jól esne. Meglehetősen frusztrál az, hogy mindent dupla akkora lendülettel kell teljesítened ahhoz, hogy felhívd magadra a figyelmet és kivívd mások elismerését. El kell azonban döntened, hogy mi a fontosabb: az, hogy önmagad elégedetté tedd, vagy az, hogy mások megveregessék a vállad. Elsősorban érdemes a saját boldogságod elérésére törekedned és csak azután lesz fontos az, hogy kinek mi a véleménye rólad. Ne teperj görcsösen, litereket izzadva azért, hogy bárkinek kivívhasd az elismerését! Az az ő értékrendje, ez pedig a tiéd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elindultál egy bizonyos úton, ahol ugyan nem volt még kitaposva az ösvény, de pont ez rejtette számodra az izgalmat benne. Tudtad, hogy nem lesz könnyű menet, mégis ez a fajta rejtély ösztönzött arra, hogy elindulj és a bozótvágóval megcsináld a magad kalandját! Bátor ember vagy, ugyan nem biztos, hogy karcolások nélkül megúszod a túrát, legalább egyfajta elégedettséggel és büszkeséggel fog eltölteni, hogy olyasmire vállalkoztál, amelyre nem biztos, hogy sokan mertek volna.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ma olyasvalakibe botlasz, akire nem számítottál ugyan, de napok óta mindig eszedbe jutott. Ezen sorsszerűség rendkívül kellemes meglepetést okoz, Te pedig tudat alatt valahogy be is vonzottad. Nyiss a másik felé, jelezd, hogy részedről érdeklődsz és befogadó vagy, de ne legyél túl rámenős, mert még akkor kiábrándulhat belőled, mielőtt bármi elkezdődött volna. Meglátod, a kevesebb sokkal több lesz, ha arra kerül a sor, hogy hosszabb távon mélyebb kapcsolat alakuljon ki.

NYILAS (november 23-december 21)

Túl komolyan veszed a dolgokat, nagyon rágörcsölsz bizonyos helyzetekre, rendkívül nagy teljesítménykényszertől szenvedsz. Emiatt képes vagy akár négykézláb, lógó nyelvvel is hajtani, csakhogy mindenki meg legyen elégedve veled és a dolgok a terveid szerint alakuljanak. Nem biztos azonban, hogy hosszútávon jót fog tenni neked, ha így éled az életed, meg kell tanulnod lejjebb adni bizonyos dolgokból, igyekezz többet lazítani, minden alakul majd, ahogy alakulnia kell. Nincs mindenre befolyásod, mert nem az Univerzum tetején állsz, ami természetesen nem von le semmit az értékeidből.

BAK (december 22-január 20)

Olyasvalamibe kezdesz, amivel kapcsolatban senki nem tud neked tanácsot adni, hisz Te vagy az első, aki belevág. Ha azonban már egyszer magadra vállaltad, húzd fel a túracipőt és indulj neki, mert minél később kezdesz hozzá, annál később érsz a végére. Inspiráljon az, hogy Te lehetsz ebben az úttörő és amennyiben sikerrel jársz -márpedig miért ne járnál-, mindenki téged akar majd követni, ezenkívül bebizonyíthatod magadnak is, mennyi bátorság és a tehetség van benned! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Azok közé az emberek közé tartozol, akik nagyon nehezen, vagy inkább egyáltalán nem mernek ellent mondani, csakis abban az esetben, ha valami tényleg kizárólag a hátrányukra válna. Most mégis olyan szituáció adódik, ahol határozottnak és egyenesnek kell lenned, itt az idő nemet mondanod valamire, amelyet nem csakhogy ostobaságnak tartasz, de nagyon veszélyesnek is látszik. Ha emiatt valaki megorrol rád, ne törődj vele, hisz ebben az esetben nem a népszerűségi indexed növelésén van a hangsúly, hanem elsősorban a saját érzelmi és fizikai biztonságodról!

HALAK (február 20-március 20)

A környezeted elismeréssel tekint rád, mert olyasmit tettél, amit mások nem mertek volna ilyen bátran megtenni, ráadásul mindez a köz érdekeit szolgálja. Bár sokan most úgy tekintenek rád, mint a világ megmentőjére, légy azonban óvatos, ne engedd, hogy a siker elemeljen a földtől, mert a nagyképűség nem túl jó emberi tulajdonság és sokkal könnyebben bánthatsz meg, akár számodra fontos embereket is, mint azt gondolnád. Élvezd a sikert, hisz a Te nevedhez fűződik, ne időzz azonban túl sokat a reflektorfényben, mert el fog vakítani!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!