Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 28.: az Ikrek váratlan kiadásra számíthatnak, a Halak gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt

Napi horoszkóp december 28.: az Ikrek váratlan kiadásra számíthatnak, a Halak gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet szánnod a napi horoszkópodra, hisz a csillagok mára is üzentek!

Napi horoszkóp december 28.

KOS (március 21-április 20)

Ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy végre pontot tehess egy régóta húzódó ügy végére. Épp ezért gondold végig, hogyan tudod a legegyszerűbb úton lezárni a dolgot, hogy aztán nyugodtan, lelkiismeretfurdalás nélkül élhesd tovább az életed. Olyasfajta tehertől szabadulsz meg ezzel, amely nem igazán hagyott nyugodni, mindig ott motoszkált ugyanis a fejedben az, hogy meddig tart még, mikor lesz vége és vajon milyen eredménnyel zárul majd. Mivel elég nagy nyomásként nehezedett rád, most végre fellélegezhetsz, hisz abszolút felszabadultál. Mostantól egy darabig biztosan nem lesznek álmatlan éjszakáid!

BIKA (április 21-május 21)

Rendkívül szövevényes, bonyodalmaktól nem mentes ügyben siet valaki a segítségedre, hogy olyasfajta, használható tanáccsal lásson el, ami hozzásegît ahhoz, hogy pozitívan jöhess ki a dologból. Épp ezért hallgass minden szavára és igyekezz megfogadni a tanácsait, hisz egyrészt rosszat semmiképp nem akarna neked, másrészt jelen pillanatban úgysincs más választásod, saját magad erejéből ugyanis, megfelelő eszközök és hatalom híján képtelen lennél. Még jó, hogy van melletted valaki, aki kiránt a kátyúból!

IKREK (május 22-június 21)

Bár nem tartozol a "fogához veri a garast" kategóriába, most mégis váratlan anyagi kiadások bonyolítják az életed, melyekre nem számítottál, épp ezért idegesít a dolog. Általában nem sajnálod a pénzt olyasmire, amire érdemesnek látod a beruházást, ezúttal azonban rajtad kívülálló okok miatt kell a tartalákaid megbontani, ráadásul mindezt egy olyan dolog miatt, ami nem is rajtad múlt, az anyagi része mégis téged terhel. Oké, megtörtént, fizess és lépj tovább, ne rontsd el a napod azzal, hogy ilyeneket frusztrálod magad!

RÁK (június 22-július 22)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, emiatt sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét, vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan, vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Minden folyamatban lévő ügyed a várakozásoknak megfelelően alakul, eljött tehát a pillanat, hogy végre kicsit leeressz, hogy félretedd a nyomasztó dolgokat és átadd magad az élvezeteknek! Szinte már-már agyonnyomott a sok teher súlya és Te még azelőtt dobtad le, mielőtt összeroppantál volna alatta. Most aztán csak olyan dolgokkal foglalkozz, ahol nincs rajtad felelősség és csupán élvezetből csinálhatod. Érezd jól magad, nevess a barátaiddal, hisz ha folyton hivatalos és joviális vagy, előbb utóbb el fogod felejteni, hogyan kell felhőtlenűl és felszabadultan kacagni egy jó ízűt, attól pedig olyanná válhatsz, mint egy pohár megsavanyodott tej. Meglátod, az Élet szép, csak tudatosan kell keresned a pozitív oldalát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valami azt súgja, hogy nem a megfelelő irányba tart az életed. Motiválatlanságot érzel, nem nagyon tud már lázba hozni a munkád sem. Itt az év vége, eljött tehát az idő, hogy leülj, szembenézz a tükörképeddel és elgondolkodj, pontosan melyik ösvényen haladsz és mindez hova vezet. Amennyiben a végső konzekvencia az, hogy nem a legjobb az irány, igyekezz mihamarabb változtatni rajta és elindulni az általad helyesnek vélt vonalon. Majd út közben eldöntöd, hogyan mikor, melyik kanyarnál merre fordulj, most azonban vágj neki és változtass, ha szükségét látod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban, amiben egészen idáig teljesen biztos voltál. A bizonytalanság oka pedig nem más, mint az, hogy valaki a környezetedben mindenáron meg akar ingatni a magabiztosságodban, aki azon dolgozik egyfolytában, hogy feladd, apró megjegyzésekkel szurkálva. Neked most semmi más teendőd nincs, csak kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Egyszerűen csak menj az úton, amin elindultál, hisz ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban Te is kellesz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindent mértani pontossággal elterveztél ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, amelyek a kidolgozott terv szerint alakulnak is, a vártnál ugyan kicsit lassabb eredménnyel. Mielőtt azonban kétségbeesnél attól, hogy az egész deficittel ér véget és lehúzhatod a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már érte. Annyi munkád, energiád és matekozás van mögötte, hogy nem sülhet el rosszul. A szembejövő akadályok csupán megerősítésként jönnek, ne ijedj meg tőlük, csak arra ügyelj, hogy biztos lábakkal állj a talajon, el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, bízz magadban!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyon kezdesz fáradni a nagy rohanásban, úgy tűnik, nem maradt energiád arra, hogy átszakítsd a célvonalat. Most kell leülnöd, most kell összeszedned magad, most kell végiggondolnod, hogyan tudnál valahonnan erőt meríteni ahhoz, hogy tisztességgel be tudd fejezni a megkezdett folyamatot. Meg kell adnod magadnak az esélyt arra, hogy önbizalommal, kitartással és logikával be érj a célba. Amennyiben szükségét érzed, pihenj egy keveset, tedd félre a problémáid és olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek elvonják a figyelmed egy időre.

BAK (december 22-január 20)

Úgy tűnik, elég ingoványos talajon haladsz a cél felé, rengeteg az akadály és az olyasfajta külső befolyásoló tényező, melyekre nincs ráhatásod. Igyekezz azonban kizárni minden külsőséget és koncentrálj a jelenlegi feladatodra, mert ha lankad a figyelmed, megcsúszhatsz és elhasalhatsz. Ezzel pedig nem csak hogy sérülést okozhatsz magadnak, de a folyamatot is lassíthatod. Semmi más nem fontos, csak az, hogy eljuss a célig és közben ne kelljen az életed is kockáztatnod érte. Hidd el, a hegy nem megmászhatatlan, csak fel kell vértezned magad elegendő lelkierővel.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Régóta halogatsz egy nagyon nehéz döntést, amin már hosszú ideje rágódsz, ám mivel félsz a következményektől, semmiképp nem szeretted volna elkapkodni. Most azonban a határidő közeledtével kissé fojtogat a kérdés, ami rendkívülien megnehezíti a hétköznapokat, rátelepedve a közérzetedre is. Mivel ez hosszútávon jót nem hoz majd semmiképp, szánd rá magyd, állj a sarkadra és mondd ki, amit már jó ideje ki kellett volna mondanod. Lehet, hogy most fájdalmas lesz, de hidd el, az összes konzekvenciát levonva, idővel rá fogsz jönni, mit és miért tettél és hogyan kellene a jövőben másképp csinálni ahhoz, hogy ne legyél tele a sebeidből visszamaradt hegekkel.

HALAK (február 20-március 20)

Valaki iránt gyengéd érzelmeket táplálsz, ő azonban nem tud róla. Várj az alkalmas pillanatra és tudasd vele, hogy nem közömbös számodra. Amennyiben kölcsönös a szimpátia, viszonozni fogja a kezdeményezést és ha mindketten úgy érzitek, közelebb is kerülhettek egymáshoz. Persze nem kell ajtóstól rontani a házba, ha rámenős vagy, csak kiábrándíthatod magadból. Fogd vissza az érzelmeket és az ösztöneid, hisz attól, mert ráugrasz, még nem tudod meggyorsítani a folyamatot. Légy türelmes és meglátod, sokkal messzebbre el fogtok érni.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!