Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 26.: a Kosok nagy álmokat dédelgetnek, az Oroszlánok a környezetüknek próbálnak megfelelni

Napi horoszkóp december 26.: a Kosok nagy álmokat dédelgetnek, az Oroszlánok a környezetüknek próbálnak megfelelni
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Karácsony második napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak!

Napi horoszkóp december 26.

KOS (március 21-április 20)

Nagy álmokat dédelgetsz, nagyon jól tudod, mik a céljaid, tisztában vagy a képességeiddel, ennek ellenére azonban egy ponton megragadtál, ahonnan valamilyen oknál fogva nem vagy képes elmozdulni. Ahhoz, hogy rájöjj, miféle változtatást kellene eszközölnöd, ülj le, gondold végig, mit és hogyan csinálj ezentúl annak érdekében, hogy egy szinttel feljebb léphess. Erre kell koncentrálnod, semmi más nem fontos, mert ha most nem cselekszel, előbb-utóbb elfogynak a lehetőségek és megrekedsz ebben a gödörben.

BIKA (április 21-május 21)

Túl gyorsan szeretnél valamin túlesni, ezért sürgeted annyira a dolgot. Így azonban csak az ellenkezőjét éred el, nem hogy haladna minden előre, az az érzésed, hogy hátrafelé ballagsz. Épp ezért ne hajtsd a lovat olyan görcsösen, mert meg fog bokrosodni, aztán észveszejtve vágtáztok, amíg le nem fog dobni és Te meg nem sérülsz. Szép lassan ügess vele, meglátod, így is el tudod érni a célod, csupán türelem és kitartás szükséges hozzá! Amennyiben betartod a fokozatosság elvét, ugyanazon sikereket fogod elérni, csak kevesebb kockázattal!

IKREK (május 22-június 21)

Úgy érzed, megtaláltad azt a társat, aki jóban-rosszban melletted áll és akivel mindig, minden körülmények között, kölcsönösen számíthattok egymásra. Tiszta szívből szereted és feltétel nélkül megbízhatsz benne, nincs közöttetek nagyobb feszültség, vagy ha van is, nyugodtan meg tudjátok beszélni. Jelen pillanatban úgy érzed, ő az, akivel egy egész életet le tudnál élni, hisz legjobb barátként, szülőként és szerető, gondoskodó szerelmedként elkísér a közös utatokon. Légy hálás a sorsnak, mert az illető neve nem más, mint a nagy Ő! Sok boldogságot nektek!

RÁK (június 22-július 22)

Roppant fárasztónak találod, hogy egyfolytában mindenki a nyakadba akasztja a búját-baját, de senkit nem szeretnél megbántani, ezért vállalsz minden helyzetben felelősséget és a szószóló szerepét. Miközben a többiek roppant hálásak neked az önfeláldozásodért, ill. a népszerűségi indexed is az eget veri, elmennek melletted azok a lehetőségek, amik ahhoz szükségesek, hogy Te is feljebb és feljebb emelkedhess a különböző szinteken. Nemes dolog a segítségnyújtás, de ne feledkezz meg magadról sem. A saját váradhoz neked kell a téglákat egymásra raknod, mert senki nem fogja helyetted megtenni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Lázasan dolgozol azért, hogy mindenkit boldoggá tegyél, litereket izzadsz annak érdekében, hogy megfelelj a környezetednek és az általuk felhelyezett lécet meg tudd ugrani. Ebben az esetben azonban fel kell tenned magadnak a kerdést: ki az, aki számodra referencia személynek számít? Elsősorban önmagadnak igyekezz megfelelni, légy elégedett és boldog, ne az számítson, ki mit gondol rólad. Ha mások értékrendje szerint élsz ugyanis, teljesen elveszíted az esélyt arra, hogy önazonos lehess és olyan minőségi életet élj, amelyben felszabadult vagy.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Jó előre kiszámítottad, melyik lépés mi után következik, egyáltalán nem számítasz arra, hogy hiba fog csúszni a számításodba. Így azonban nem fogsz tudni diplomatikusan reagálni, ha bármiféle porszem kerül a gépezetbe. Érdemes egy „B”-tervvel is készülnöd, hogy legyen másik alternatíva, ha esetleg nem sikerül a számításoknak megfelelően kivitelezni az „A”-tervet. Legyél felkészült, hogy ha arra kerül a sor, megfelelő talpraesettséggel, nyugodtan tudj reagálni. Nincs baj az optimizmussal, mégis jobb, ha adekvátan tudsz cselekedni, amennyiben a sors úgy hozza!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az elmúlt napok rohanása borzasztóan sok erőt kivett belőled, olyan fáradtnak érzed magad, hogy egyben tudnál aludni legalább egy hetet. Mivel szerencsére karácsony második napjára nem nagyon terveztél fárasztó programot, ezért add át magad a "semmittevésnek", ne is hagyd, hogy bárki bármire rávegyen. Végy a kezedbe egy tál beiglit, ülj le a kanapéra és mindenféle kötöttség nélkül nézz karácsonyi filmeket! A mai napon semmiféle sürgetőbb dolog nem lehet annál, mint hogy kipihend magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kész vagy megtenni a szükséges lépéseket afelé, hogy végre felhőtlenül, különösebben komoly felelősség nélkül élhesd az életed. Kissé belefáradtál ugyanis abba, hogy mindig agyonnyomnak az olyan típusú feladatok, ahol minden felelősség téged terhel, mindig el kell számolod minden egyes munkafázissal és ha nem hozod a tőled elvárt szintet, akkor bizony főhet a fejed, hogy mitévő legyél. Most azonban eljött az idő, hogy ezeket a bizonyos terheket lepakolva magadról, könnyíts a helyzeteden, ami nem kis megkönyebbülést jelent számodra.

NYILAS (november 23-december 21)

Egyenlőre bizonytalan vagy a terveiddel kapcsolatban, nem tudod, hogy melyik úton indulj el ahhoz, hogy a kitűzött célod a lehető legkevesebb buktatóval elérd. Akad azonban valaki a környezetedben, aki nálad jóval több tapasztalattal rendelkezik és önzetlenül megosztja veled azt, hogy mit érdemes csinálnod, merre érdemes indulnod ahhoz, hogy a végén biztosan elérd a célod. Hallgas rá, hisz mivel neked fogalmad sincs arról, milyen fába vágod a fejszéd, így mindenképp hasznodra fog válni az, amit tanácsként mondanak. Vigyázz azonban, hogy kire hallgatsz! Akadnak majd a környezetedben bőven hamis próféták, akik csak arra hajtanak, hogy megakadályozzanak a terveid megvalósításában! Téged ez ne tántorítson el egy pillanatra sem, de tudd, hogy kivel és mit osztasz meg!

BAK (december 22-január 20)

Mindenkinek szüksége van legalább egy emberre a környezetéből, akinek a társaságában fesztelenül érezheti magát, bármit elmondhat és kimondhat, nem lesznek súlyos következményei. Akivel mindig érdemes időt tölteni, mert egymás épülését szolgálják. Neked szerencséd van, nem is kell olyan messzire menned azért, hogy megtaláld ezt a személyt, a közvetlen környezetedből ki tudsz emelni valakit, aki ebbe a kategóriába pontosan besorolható. Adj hálát a sorsnak, hogy van egy igaz barátod, mert sokszor reménytelen helyzetekben ad reményt ahhoz, hogy legyen elegendő időd továbbmenni az úton. Kölcsönösen számíthattok egymásra és ez így van jól!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szeretnéd, ha a saját saját szád íze szerint alakulnának a dolgok, de jelen esetben másoknak is van beleszólásuk ebbe. Ez rendkívülien bosszant, mivel azonban ezúttal csapatban kell működnötök, így jobb lesz ha lejjebb engedsz az eleveidből és megpróbálsz partner lenni, a közös cél érdekében. Hidd el, ha egy napig borogatod az önbecsülésed, rögtön nem fog annyira bántani a dolog! Időnként csupán rugalmasságot kell tanúsítani, hisz attól, mert nem Te tartod a gyeplőt, még nyerhető a verseny!

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon kevés választ el attól, hogy elérd a célod és ez ösztönzőleg hat rád. Az elején el sem tudtad volna képzelni, hogy valaha reális esélyeid lehetnek a győzelemre, de ezzel bebizonyítottad magadnak is, hogy nem szabad kishitűnek lenned. Hisz ha bízol magadban, rendelkezel kellő önbizalommal és ez kitartással párosul, nem létezik elérhetetlen cél. Vannak dolgok, amiért többet kell küzdeni, vannak helyzetek amelyekbe jobban bele kell izzadni, de hidd el, hogy megéri a fáradtságot!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!