Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 25.: a Kosok gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt, az Ikrek a pihenésre koncentrálnak

Napi horoszkóp december 25.: a Kosok gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt, az Ikrek a pihenésre koncentrálnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Facebook
Twitter
Pinterest
A karácsonyfa mellett üldögélve se feledkezz meg a napi horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

Napi horoszkóp december 25.

KOS (március 21-április 20)

Valakihez gyengéd érzelmek kötnek, mégsem mered bevallani magadnak, korábbi csalódásaid miatt ugyanis meghúztál egy határvonalat az emberekkel szemben. Nem akarod engedni, hogy még egyszer támadási felületet biztosíthass azzal, hogy megnyílsz és kinyilvánítod az érzéseid. Így azonban sajnos azzal is számolnod kell, hogy egy idő után egyedül élsz majd a saját világodban, ahol rajtad kívül senki más nem létezik, nincs kihez kötődnöd. Az emberek ugyanis ki fognak kopni mellőled, hisz nem akarnak majd minden áron a közeledbe férkőzni, erőnek erejével. Jobban jársz, ha lejjebb bontasz a felépített barikádból és mersz tenni egy lépést a boldogságod felé. Adj egy esélyt a dolognak!

BIKA (április 21-május 21)

Pozitívan csalódsz valakiben, akiről eddig úgy gondoltad, csupán felszínesen ismered. Ezzel bebizonyosodik számodra, hogy mindenkinek jár egy esély, érdemes az embereket részletesen megismerni, mielőtt megítéled feketén, vagy fehéren őket. A világ tele van értékes tulajdonságokkal bíró emberekkel és ez a jelen szituációban tökéletesen megmutatkozik. Adj egy esélyt a kapcsolatnak, mert nem tudhatod, mivé fejlődhet az ismerkedés közöttetek! Nyugi, nem kell elkötelezned magad az első pillanatban!

IKREK (május 22-június 21)

A rengeteg munka és a sok hajtás után eljött az idő, hogy végre a pihenésre is szentelj időt, hisz ha nem adsz magadnak lehetőséget arra, hogy az energia raktáraid újra töltsd, nem fogsz tudni ugyanolyan hatékonysággal dolgozni, mint a kezdetekkor. Karácsony van, fenyőillat, beigli, gyermekkorod karácsonyi filmjei, romantika, nem nehéz tehát megtalálni azt a kikapcsolódási formát, ami jól esik és a munkával, a kötelezettségekkel köszönőviszonyban sincs. Élvezd ezeket a pillanatokat, hisz egy évben csak egyszer adatnak meg!

RÁK (június 22-július 22)

környezetedben híres vagy a jó szándékodról, a segítőkészségedről, az önzetlenségedről, pontosan tudják rólad, hogy bármiben bármikor számíthatnak rád, minden tőled telhetőt megteszel a bajba jutottakért. Nem árt azonban óvatosnak lenned, mert akadnak szép számmal olyanok is, akik valójában nem szorulnak segítségre, csupán lustaságuk okán próbálják rád testálni az elvégzendő feladatot. Tudj szelektálni, hogy ki az, aki ténylegesen bajban van és ki az, aki csak kihasználni szeretne. Próbálj résen lenni, ne engedd, hogy mások eszközükként használjanak valamire!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy mindenkinek bebizonyítsd, miféle tehetséggel áldott meg a Sors, most megmutathatod, a kreativitást, ami benned van és azt, hogy pontosan tudod, miként kell sikerre vinni bizonyos dolgokat. A környezeted meglehetős elismeréssel fog ezután rád tekinteni, hisz a legmerészebb álmaikban sem merték volna gondolni, hogy mire is vagy képes. Most, hogy mindenkinek bizonyítottál, joggal sepred be az összes dicséretet, hisz megdolgoztál a sikerért! A mai napon még ünnepeld magad, de holnap térj vissza a Föld nevű bolygóra, hisz újabb kihívásoknak kell eleget tenned!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egészen idáig minden porcikáddal azon görcsöltél, hogy másoknak megfelelj, hogy mindenki arcára elégedett mosolyt varázsolj. Ez azonban roppant fárasztó kihívás, amely időnként komoly megpróbáltatások árán sikerül és ez rengeteg energiát kivesz belőled. Épp ezért ez az a pont, amikor mérlegelned kell, mi a prioritási sorrend: hogy végkimerülésig azért izzadj, hogy mindenkinek megfelelj, vagy lejjebb adsz az effajta törekvésekből és ehelyett magadra is koncentrálsz egy kicsit. Mindenki a saját sorsának kovácsa, ezért megéri a sajátodba is belefektetni némi energiát ahhoz, hogy végül ne csak másokat láss mosolyogni, hanem Te, magad is boldog lehess!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan titokba avatnak be, amelyről nem biztos, hogy tudni akartál volna, annak előtte. Ám mivel erről senki nem kérdezett meg, csupán rád bízta, ebben az esetben sajnos kutya kötelességed megtartani magadnak. Noha nem hagy nyugodni a dolog, legszívesebben elmondanád valakinek, de mivel igen nehéz természetű ügyről van szó, óvatosnak kell lenned. Amennyiben ugyanis kiderül, hogy Te voltál az, aki kifecsegte, roppant nagy csalódást fogsz okozni annak, aki megosztotta veled az elején. Ne mássz bele olyan dagonyába, amibe menthetetlenül benne ragadhatsz.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában véve ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak és kizárólag olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetencia határaidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségnyújtást belőled, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod, csak mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, de mindenképp vedd figyelembe a képességeid is!

NYILAS (november 23-december 21)

Egészen a mai napig, sokan a környezetedből nem hittek abban, hogy benned is megvan az a sikerhez szükséges tudás, akaraterő és kitartás, amellyel komoly eredményeket érhetsz el, egyszerűen elkönyveltek valahova a többi közé, a "Futottak még" kategóriába. Most azonban lehetőséged adódik arra, hogy minden kételkedőnek bebizonyítsd, hogy igenis alkalmas vagy bizonyos dolgokra, hogy benned is ott van a tehetség, csupán csak elő kell kotornod a sok kacat és a memóriádba égett negatív emlék közül azt, ami hozzásegít a sikerélményhez és amely ahhoz szükséges, hogy végre Te is boldog lehess. Ne késlekedj, ragadd meg az alkalmat és csinálj valami olyan pozitív dolgot, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája!

BAK (december 22-január 20)

Olyannyira maximalista vagy, hogy nem tudod elviselni, ha hiba csúszik a számításaidba, mely aztán elrendeli az eredményt is. Ne vádold magad, ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, próbáld elfogadni, hogy vannak dolgok, amelyeket nem mindig tudsz befolyásolni, nem is kell különösebben ezen rágódnod. Nem Te vagy a Világ ura, csupán hasznos részecskéje a társadalomnak, épp ezért neked is megengedett időnként a tévedés lehetősége, amely teljesen természetes jelenség. Ha javítható a hiba, korrigáld, ha nem, ne ragadj meg benne, lépj tovább és keress olyan alternatívát, amellyel még menthető a helyzet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú idő után végre úgy alakulnak a dolgaid, ahogy annak idején eltervezted, senki és semmi nem próbálja meg befolyásolni az életed és ez rendkívülien megnyugtat. Kicsit lejjebb eresztheted magad, lassíthatsz a tempón, de ne állj le végleg, hisz még nem ajánlott előre innod a medve bőrére, amíg nem tudod magadénak a zsákmányt. Nézz körül, ne csak egyetlen dolgot láss magad előtt, próbáld észre venni az utadba kerülő, új lehetőségeket is! Véglegesen csak akkor zárhatod le a folyamatban lévő ügyet, ha olyan eredmény született, amely elégedetté és boldoggá tesz!

HALAK (február 20-március 20)

Leleményességednek és talpraesettségednek köszönhetően sikerül megugranod minden, eléd gördülő akadályt. Ma nem jelenthetnek gondot a nehezebb feladatok, bármivel bíznak meg, Te játszi könnyedséggel végzed el. A többiek a csodádra járnak, hogy vajon miféle "gumibogyó szörpöt" ittál, amelynek hatására ilyen magasságokig tudsz emelkedni. Légy büszke magadra, hisz olyasfajta szupererő birtokában vagy a mai napon, amely legyőzhetetlenné tesz! Élved ki minden pillanatát, de ne hagyd azonban, hogy a hirtelen jött népszerűség megrészegítsen, mert a siker mámorát bármikor kettévághatja egy váratlan helyzet. Légy résen, hogy hirtelen tudj reagálni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!