Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 19.: a Mérlegek jó úton haladnak, a Vízöntők a tökéletességre törekszenek

Napi horoszkóp december 19.: a Mérlegek jó úton haladnak, a Vízöntők a tökéletességre törekszenek
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Napi horoszkóp december 19.

KOS (március 21-április 20)

Olyasfajta dologgal kell szembe nézned, amelyről az elején korántsem hitted, hogy meg tudod oldani. Épp ezért, amikor szembesülsz a helyzettel, félelmedben azonnal nyúlcipőt húznál és a kijárat felé rohannál, mivel azonban a nyitott mondatok elől nem tudsz elmenekülni, hisz mind megoldásra várakozva akkor is itt lesznek, amikor visszaosonsz, ezért sokkal jobb, ha a sarkadra állsz, összeszeded magad és megoldás centrikusan, lépésről lépésre haladva kreativitásod felhasználva megkeresed a megoldó kulcsot. Ne ijedj meg, ha az első képlet nem oldja meg a problémát, akkor majd lesz egy következő és egy utána következő is! Higgy magadban!

BIKA (április 21-május 21)

Olyasféle megoldáson töröd a fejed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely hosszútávra oldhatja meg a helyzetet. Biztosan ott van valahol a megoldás, csupán lehetséges, hogy több türelemre és kitartásra lesz hozzá szükséged. Ne siettesd a dolgokat, mert az arra hajlamosít majd, hogy esetleg tévutakra kerülsz, amely rossz irányba visz majd, aztán arra leszel figyelmes, hogy azon dolgozol, hogyan keveredj ki a bozótosból, ahelyett, hogy az ügyön dolgoznál!

IKREK (május 22-június 21)

Régóta dolgozol egy bizonyos ügyön, most azonban már úgy érzed, fogy az energiád, talán a karácsonyi hajtás miatt is kezdesz már nagyon kimerülni, épp ezért időnként az is eszedbe jut, mi lenne, ha feladnád és új, kisebb volumenű kihívások után néznél. Hiába szeretnél hátat fordítani azonban, nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy addig nem fogsz tudni semmit sem lezárni, amíg maradéktalanul el nem végeztél minden egyes pontot. Haladj végig rajta, vedd sorra az egyes fázisokat és igyekezz mihamarabb pontot tenni a mindennek a végére, mielőtt végképp feladnád. Hidd el, Te is sokkal nyugodtabb leszel, hisz nem okozol csalódást önmagadnak!

RÁK (június 22-július 22)

Fontos döntés előtt állsz, mely a jövőben meghatározhatja az életed, Te azonban nem nagyon szereted a változásokat, mindig mindenhez ragaszkodsz a végsőkig, még akkor is, amikor az már nemhogy hasznot nem hoz számodra, de inkább veszteséges. Higgy abban, hogy a döntéssel együtt valami olyasmi vár rád, amelyhez hasonlót egyéb esetben nem tapasztalhatnál meg. Adj lehetőséget magadnak arra, hogy új dolgokat láss, próbálj minél többet tanulni bizonyos dolgokról, hisz minél több témában vagy tájékozott, annál könnyebben érvényesülsz majd. Éppen ennek érdekében kell most feketét, vagy fehéret mondanod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon fontos ügyet bíznak rád, amelyet a megfelelő diszkrécióval, a tőled telhető legnagyobb odaadással, eddig megszerzett tudásod bizonyításával kell megoldanod. Noha a felelősség súlya egy pillanatra eltántorít, azt is pontosan tudod, hogy nem hátrálhatsz ki csak úgy a helyzetből, vannak ugyanis olyan szituációk, amikor a félelmed nem írhatja felül azt, hogy a lehető legtökéletesebben elvégezz egy feladatot. Ne akard összecsapni az egészet, ülj le, gondolkodj, készíts tervet és csak akkor vágj bele, ha már minden összeállt a fejedben és nem a sűrű bozótosban kell bolyonganod. Ne húzd azonban sokáig az időt, mert a végtelenségig nem rajzolgathatod a tervrajzod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje, iszonyú monotonitással futsz a mókuskerékben, úgy érzed, változásra van szükséged ahhoz, hogy komoly lendületet kaphass annak érdekében, hogy össze ne akadjanak a lábaid és el ne hasalj. Az érzés mostanra elhatározássá kovácsolódott, gondold végig, mi lenne az, ami a hétköznapok szürkeségéből ki tudna emelni és ne késlekedj elindulni egy új élmény felé! Ha minden nap minden egyes percében ugyanazt csinálod, sokkal előbb fogsz kiégni belőle, mint azt el tudod képzelni. Ennek elkerülése érdekében időnként el kell hagynod a pályát és le kell ülnöd egy kicsit a kispadra, hogy elegendő erőd és kitartásod legyen az egész mérkőzésen tisztességgel helytállni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, jó úton haladsz ahhoz, hogy elérd azt, amit kitűztél magad elé, minden a legnagyobb rendben van, egészen addig, amig bele nem botlasz valakibe, aki minden áron hátráltatni szeretne. Ne engedj a nyomásnak, ne hagyd magad befolyásolni, csak arra koncentrálj, hogy tovább menj azon a vonalon, amelyen elindultál. Mindig is lesznek majd olyanok, akik beleszólnak a dolgodba, akik nem akarják majd az igazad, de ha kellőképpen határozott vagy, tudatában vagy annak, hogy ki és miért akad az utadba, nem jelenthetnek legyőzhetetlen akadályt.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagyon vékony jégen próbálsz korcsolyázni, folyamatosan az lebeg a szemed előtt, hogy mi lesz, ha beszakad a jégtömb és Te a hideg vízbe esel. Mi lenne?! Maximum vizes leszel és fázni fogsz egy kicsit! Nem a világ vége, de nyilvánvalóan érdemesebb biztonságos zónát keresned ahhoz, hogy ezt a kockázatot elkerülve élvezhesd azt, amit csinálsz. Ha ugyanis folyton az lebeg a szemed előtt, hogy mi lesz, ha beleesel a vízbe, hidd el, előbb, vagy utóbb, de biztosan meg is fog történni! Ha szeretnél száraz maradni, olyan utat válassz magadnak, amit a legbiztonságosabbnak gondolsz. Ne félj azonban, hisz ezúttal nincsenek olyan kockázatok, amelyek különösebben nagy veszéllyel járnának!

NYILAS (november 23-december 21)

A várakozásaidnak megfelelően alakul minden körülötted, bármelyik, hálóba dobott labdád gól lesz, rendkívülien megnyugtat tehát a tudat, hogy fut a szekér és neked nem kell különösebben rágörcsölnöd semmire. Figyelj azonban oda arra, hogy ne lazulj el teljesen, próbálj azért odafigyelni mindenre, ne hajtsd a lovat, de tartsd a kezedben a gyeplőt és okosan menj előre. Jóllehet, most nincs semmiféle zavaró tényező, de bármikor hozhatja úgy is a helyzet, hogy hirtelen kell észnél lenned és hatékonyan cselekedned! A legmagabiztosabb úgy tudsz azonban lenni, ha nem lankad a figyelmed akkor sem, miközben hátradőlve gyönyörködsz a kilátásban! Légy résen és akkor semmi baj nem történhet!

BAK (december 22-január 20)

Általában az a típusú ember vagy, aki minden szituációban szeret biztonsági játékot játszani, illetve a kockázatok elkerülésével elérni bizonyos dolgokat. Ám ma mégis olyan helyzet adódik, amelyben egyszerűen nincs más választásod, mint kockára tenni mindent, hisz pontosan tudod, hogy másképp nem fogsz tudni nyerni sem. Az első pillanatban rendkívüli módon frusztrál a tudat, hogy benne van a pakliban a bukás esélye is, ám ha kihívásként tekintesz a helyzetre és egy kicsit más szemszögből nézel az egész ügyre, még az is lehet, hogy megtalálod benne a motivációt, amely elfeledteti veled azt, hogy mekkora a tét. Attól, mert kockáztatsz, még nincs garantáltan, eleve elrendelve az eredmény. Minden csak rajtad és a hozzáállásodon múlik!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletes legyél, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolni valót az életeden, folyton azon jár az agyad, hogy lehetnél még jobb. Így azonban rendkívül fárasztó életet élsz, mindig topformában kell lenned, mert az emberek ezt szokták meg tőled és azt gondolod, hogy csalódást okoznál neki, ha csak megbotlanál, vagy valami nem úgy sikerülne, ahogy azt eltervezted, vagy elvárják tőled. Éppen ezért eljött az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad valójában a bőrödben, jó-e ez így neked? Amennyiben változtatnál a jelenlegi helyzeten, ne késlekedj! Nem kell mindenki elvárása szerint élned, hisz ez a saját életed és nem másoké!

HALAK (február 20-március 20)

Nagy meglepetéseket tartogat számodra a mai nap, olyan emberek fognak ugyanis pozitív csalódást okozni, akikről a legkevésbé sem számítottál rá, ami azért tölt el különösen nagy örömmel, mert ez most egyfajta visszajelzés számodra, hogy nem hiába az önzetlenség, a kedvesség, a segítőkészség, amellyel mások felé fordulsz. A mai nap már semmi nem szegheti a kedved, hisz ez a néhány kedves gesztus nagy lendületet ad a hét további részére is. Mindig maradj ilyen, és adj hálát ezekért a pillanatokért!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.

Kép

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két neven még mi is meglepődtünk...

Kép

Azahriah régebben Paul Street néven volt ismert a netezőknek: 7 hátborzongató téma, amiről az énekes videót csinált, mielőtt híres lett

Üstökösként csapott be a hazai zenei életbe, ám Baukó Attila nem a semmiből jött, Youtuberként korábban is elismert volt.

Kép

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.

Kép

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!