Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 15.: a Skorpiók kellemes meglepetésben részesülnek, a Nyilasok szédületes tempót diktálnak

Napi horoszkóp december 15.: a Skorpiók kellemes meglepetésben részesülnek, a Nyilasok szédületes tempót diktálnak
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz mára is üzentek a csillagok!

Napi horoszkóp december 15.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívül felelősségteljes feladattal bíznak meg, amelyre semmiképp nem akartál nemet mondani, hisz nem szeretnéd, hogy ellenérzéseket tápláljanak feléd emiatt. Azt azonban már az első pillanatban is tudod, ez bizony nagyon nagy falat lesz neked és nem fogsz tudni vele egyedül megbirkózni. Kérj segítséget, ne vállalj egyedül olyan dolgot, amelyről biztosan tudod, hogy nincs hozzá megfelelő bátorságod, tapasztalatod és tudásod! Nem szégyen, ha most, az elején bevallod magadnak is, mielőtt még túlságosan síkos talajra tévedsz, ahol biztosan hasra esel!

BIKA (április 21-május 21)

Szép nyugodtan haladsz előre, mindenfajta nyomás nélkül, felszabadultan teszed a dolgod, abszolút nem aggódsz a körülmények miatt. Fontos a nyugalom, egy bizonyos egészséges aggódás azonban soha nem árt, hisz így a benned lévő tartás akaratlanul is felkészít egy állandó készenlétre, hogy akkor is gyorsan tudj cselekedni, amikor váratlanul megreped alattad a léc. Sokan megirigyelhetnék magabiztosságod és talpraesettséged, hisz Te vagy az a személy, aki minden körülmények között tudja, hogy mit és miért kell tennie, a katasztrófahelyzet elkerülése érdekében!

IKREK (május 22-június 21)

Felesleges tizediknek érzed magad egy bizonyos szituációban, egyáltalán nem találod a helyed, úgy gondolod, hogy nélküled is teljesen jól elboldogul mindenki és halad minden a maga útján. Nem tudhatod azonban, hogy mikor adódik úgy a helyzet, hogy mindenki tőled várja majd a megoldást, veled ellentétben ugyanis senki nem gondolkodik hasonlóan. Gondolkodj, keress inspirációkat, hessegesd el az érzést, hogy egy helyben toporogsz az állóvíz közepén, mert igenis hasznos tagja vagy a közösségnek, csak épp most nem rajtad van a világ szeme. Eljön a Te időd is, nem is gondolnád, milyen hamar!

Rendkívül megnyugtat a jelenlegi szituáció, hisz Te magad dönthetsz arról, hogyan irányítsd a dolgokat, aszerint hogy számodra mi a legmegfelelőbb útirány. Nem kell senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy milyen cipőt húzol a lábadra és abban milyen távolságot teszel meg! Ezúttal zavartalanul tudsz aludni, hisz nincs benned semmifajta megfelelési kényszer és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd ki a helyzetet, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valamiféle váratlan fordulat, amely miatt a jelenlegi magabiztosságod hirtelen elszáll a széllel!

RÁK (június 22-július 22)

Túl sok mindenki problémáját veszed a nyakadba, ettől érthető módon úgy érzed magad, mintha kifacsartak volna. Egyfelől azonban nem kell mártírként mindenhol ott lenned és mindenkit megmentened saját magától, hisz te is halandó ember vagy! Másfelől nem tudod objektíven vizsgálni azokat az élethelyzeteket, ahol csupán kívülállóként tudsz véleményt alkotni. Harmadrészt, amíg mások problémáival foglalkozol, nem marad időd a saját életedre. Épp ezért, noha nagyon büszke lehetsz magadra, ám pont említett okoknál fogva igyekezz kevesebb terhet és felelősséget magadra vállalni, mert hosszú távon nem lesz jó sem neked, mások gondjait pedig képtelen vagy megoldani!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Folyamatosan igyekszel mindenen rajta tartani a szemed, szereted, ha Te foghatod a gyeplőt. Ez azonban rendkívül fárasztó, hisz képtelenség egyszemélyben mindent,ennyire szoros kontroll alatt tartanod. Ne ragaszkodj görcsöen az elveidhez, próbálj lazítani, mert vannak dolgok, amiket úgysem tudsz irányítani. Maradj határozott, igyekezz magabiztosan viselkedni minden szituációban, váratlan helyzetekben viselkedj magabiztosan, mert ha ezeket sikerül megvalósítanod, nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani! Nem kell mindig, mindenről tudnod, elég, ha arra koncentrálsz, ami téged érint!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég bizonytalannak érzed magad a jelenlegi helyzetedben ahhoz, hogy meginogjon a komfortérzeted. Rendkívülien frusztrál az, hogy nem tudod, mi fog történni, úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, rajtad is múlik ugyanis a dolog, hogy hogyan tudod alakítani a szituációt. Épp ezért, mivel frusztrál a dolog, kompetencia határaidon belül igyekezz mindent kihozni a helyzetből és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, amelyek kedvezőek számodra! Nem lehetetlen, csak akaraterő és a magadba vetett hit kell hozzá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rendkívül megnyugtat a jelenlegi szituáció, hisz Te magad dönthetsz arról, hogyan irányítsd a dolgokat, aszerint hogy számodra mi a legmegfelelőbb útirány. Nem kell senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy milyen cipőt húzol a lábadra és abban milyen távolságot teszel meg! Ezúttal zavartalanul tudsz aludni, hisz nincs benned semmifajta megfelelési kényszer és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd ki a helyzetet, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valamiféle váratlan fordulat, amely miatt a jelenlegi magabiztosságod hirtelen elszáll a széllel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy számodra közelálló személy kellemes meglepetést okoz neked, ami teljesen felvillanyoz és megváltoztatja a reggel érzett egykedvűséged. Hálás vagy érte, hogy a sűrű rengetegben épp akkor érkezik valaki, aki megragadja a kezed, amikor egyáltalán nem számítasz rá. Igyekezz úgy tekinteni erre a jelre, hogy ez most segít neked átvészelni a nehéz napod és tartsa benned a lelket, mert nem mindenki áll majd ilyen nagyvonalúan hozzád. Ne engedd azonban, hogy a negatív energiák vegyék át feletted az uralmat, hisz valaki azért dolgozott, hogy boldog legyél, az pedig mindent felülír!

NYILAS (november 23-december 21)

Elég gyorsan sodródsz az árral, hatalmas sebességgel mész előre, ami kissé megrémít, hisz attól félsz, váratlan helyzetben nem lesz elég rövid a reakcióidőd ahhoz, hogy adekvátan tudj majd reagálni. Nem élhetsz azonban örökös félelemben, higgy magadban, hogy van benned annyi tudás, tapasztalat és talpraesettség, hogy nem okoz gondot felismerni azt, amikor letérsz az útról és ennek köszönhetően másféle irányt vesznek a történések. Kezdd el félelem helyett élvezni a szituációt és gyönyörködj a tájban ahelyett, hogy folyamatosan az jár a fejedben, hogy tengeribeteg vagy! Ha kicsit levetkőzöd a görcsöd, meglátod, hogy nagyon jól lehet szórakozni és új élményeket gyűjteni!

BAK (december 22-január 20)

Szorult helyzetedben ma egy olyan személytől érkezik a segítség, aki más napokon a legtávolabb áll tőled, nem is igazán szimpatizálva veled. Most azonban mintegy életmentésnek tűnik a dolog, hisz nélküle nem biztos, hogy sikerrel tudtad volna megugrani az elég gördülő akadályt. Légy hálás és mondj köszönetet az illetőnek, hisz nem mindenkinek dobnak mentőövet a nyílt tengeren történő fulladozás közben. Érdemes kicsit félretenned az előítéleteid és a pozitív dolgokat keresni benne, lehet ugyanis, hogy nem is olyan negatív és unszimpatikus ember, mint amilyennek azelőtt gondoltad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A jövődre gondolva szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, így azonban elkerüli a figyelmed egy igen fontos dolog, amelyet viszont csak most tudsz megoldani. Ha logikusan gondolkodsz és van a fejedben egy prioritási sorrend, rá kell jönnöd, hogy fontos ugyan a megelőzés, de nem érdemes ennyire előre dolgoznod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a jelenleg folyamatban lévő ügyeidnek pontot tudtál tenni a végére. Ne szaladj ennyire előre, arra koncentrálj, hogy most minden sínen legyen, pontosan annak érdekében, hogy semmiféle apró részlet ne kerülhesse el a figyelmed!

HALAK (február 20-március 20)

Meg vagy győződve róla, hogy minden körülmények között, akármilyen nehézség ellenére képes vagy egymagad megmászni a hegyet, mindenféle segítség, vagy teherhordó sherpa nélkül. Be kell azonban látnod, nem minden ennyire egyszerű, kiszámítható, és könnyen teljesíthető. Mielőtt belevágsz valamibe, részleteiben merülj el a dologban, mélységeiben vizsgáld meg a kockázatokat és aszerint dönts, hogy merre indulsz. Amennyiben szükségét látod, ne szégyellj segítséget kérni, hisz csapatban sokkal könnyebb boldogulni és a felelősség is megoszlik közöttetek. Gondold meg, mielőtt olyasmibe kezdesz, amiből viszonylag nagy a veszítenivalód!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!