Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 11.: a Rákok előtt új kapuk nyílnak meg, a Skorpiók pontot tehetnek egy számukra fontos ügy végére

Napi horoszkóp december 11.: a Rákok előtt új kapuk nyílnak meg, a Skorpiók pontot tehetnek egy számukra fontos ügy végére
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Napi horoszkóp december 11.

KOS (március 21-április 20)

Bár nem biztos, hogy jut rá időd, mégis elvállalsz minden rád bízott feladatot, hisz senkinek nem akarsz csalódást okozni. Ennek köszönhetően azonban kissé túlvállalod magad, mert nemhogy a saját feladataiddal nem tudsz végezni, még a mások által rád bízottakkal is meggyűlhet a bajod. Ügyelj arra, hogy a minőség és a színvonal megőrzése érdekében legközelebb csak annyi felelősséget vállalj magadra, amivel még felmutatható eredmény tudsz produkálni, hisz nem az a cél, hogy magadnak, vagy akár a környezetednek csalódást okozz, kudarcélmények sorozatát átélve ezzel! Okosan gazdálkodj az időddel, az energiáddal és a képességeiddel, ez esetben meglátod, tudni fogod, mi az, ami még belefér!

BIKA (április 21-május 21)

Általában véve jól és kreatívan tudod megugrani az eléd gördülő akadályokat, ez esetben azonban valakivel közösen kellene együttműködnöd ahhoz, hogy sikerre vihessetek egy általad különösen fontosnak tartott dolgot. Minden igyekezeted ellenére azonban úgy tűnik, hogy jelen pillanatban két külön úton haladtok, nem nagyon találjatok azt a közös nevezőt, melynek segítségével könnyedén el tudnátok írni a kitűzött célt. Ám mivel feladni semmiképp nem szeretnéd, érdemes egy próbát tenned arra, hogy megértesd az illetővel a saját álláspontod, ezenkívül neked is engedned kellene az elveidből és több rugalmasságot gyakorolni ahhoz, hogy végül teljesíteni tudjátok a feladatot. Hidd el, ha csapatban dolgoztok együtt, sokkal előbb eléritek a hegy csúcsát!

IKREK (május 22-június 21)

Annak ellenére, hogy mindent jó előre kiszámítottál, mégis valahogy porszem került a gépezetbe, emiatt az utolsó pillanatban úszott el a siker. Ennek okán roppant csalódottnak érzed magad, hisz nem tudtad elérni azt, amit kitűztél magad elé, épp ezért úgy gondolod, hiábavaló volt minden befektetett idő és energia. Amennyiben azonban sikerül félretenned a jelenlegi, csalódottsággal kevert bosszantó érzést, igyekezz úgy felfogni a helyzetet, hogy bizonyára nem értél még meg arra, hogy a dobogó legfelső fokán ünnepelhess. Próbáld levonni a megfelelő konzekvenciát és úgy tekinteni az egészre, mint egy igen drága tanuló pénzre, melyet most megfizettél, így a jövőben pontosan tudni fogod, hogyan kell majd felhasználni a megfelelő pillanatban. Az, hogy most nem sikerült, még korántsem jelenti azt, hogy nem születtél győztesnek, sőt!

RÁK (június 22-július 22)

Egy számodra fontos, csupa pozitív értékkel bíró ember új utat nyit meg előtted, megmutatva, hogy egy fajta dolgot hányféleképp sikerülhet megoldani. Mindig jó látni és hallani, hogy mások milyen -tisztességes- eszközökkel haladnak az útjukon, értékeld, ha valaki tanítómesterként áll mögötted pont azért, hogy az első lépéseknél ne ess hasra, vagy amennyiben elbotlasz, felsegítsen. Légy hálás ezekért az emberekért, értékeld a közelségüket, segítségüket, önzetlenségüket és törődésüket, hisz különösen szerencsés vagy, nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy ilyen személyek veszik körül!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A vártnál jóval több időt kell eltöltened valamivel, hisz ugyan kiszámítottad az egyenletet, ám most mégis úgy tűnik, hogy valahol mégis elszámítottad magad. Emiatt tart tovább az eredmény felmutatása, amely kissé bosszús hangulatot vált ki belőled. Ha azonban kicsit gondolkodsz a felesleges bosszankodás helyett, rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél a jövőben felmutatni, ebben az esetben sokkal jobban megéri most rááldozni az időd és energiád, semmint a célvonalnál karba tett kézzel várni a serleget valami olyasmiért, amivel szinte köszönőviszonyban sem voltál az egész verseny alatt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki olyasfajta szívességet kér tőled, amellyel egyáltalán nem értesz egyet, az elveiddel tökéletesen szemben áll, de nem tudod, hogyan utasítsd vissza. Bár pontosan tudja mindenki rólad, hogy Te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, valaki túl sokat vár el, túl nagy áldozatot kell érte hoznod. Ne félj nemet mondani, abban az esetben, ha azt érzed, hogy hátrányodra válhat a dolog, illetve ne félj nemet mondani, mert így mindig, mindenki ki fog használni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valakire a környezetedben nagyon rájár a rúd, a szemed láttára megy tönkre az, amit évek munkájával gondosan felépített. Ezt látva mindenképp úgy érzed, segítened kell, nem nézheted tétlenül, hogy a jéghegynek ütközött hajó elsüllyedjen és a vízzel eggyé váljon. Nemes gesztus ez tőled, ám semmiképp ne kezdj magánakciókba, kérdezd meg, hogy miben tudsz a leginkább segíteni, a mentésben, vagy abban, hogy a meglévő dolgokat a kezedben tartod. Nagyon hálás lesz neked az illető, hogy ennyire nagyvonalúan rendelkezésre állsz és mented a menthetőt. Heroikus küzdelmeteknek jó eséllyel meg lesz az eredménye, mert talán még azelőtt meg tudjátok oldani a helyzetet, mielőtt túl késő lesz. Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap minden a rendelkezésedre áll majd ahhoz, hogy pontot tehess olyan ügyek végére, amelyeket régóta szerettél volna már lezárni. Most váltak csupán ideálissá ugyanis a körülmények ahhoz, hogy úgy fejezhess be mindent, hogy nem marad elvarratlan szál, mely a jövőben mintegy zavaró tényezőként vissza-visszatérhet. Mielőtt továbbállnál, mindenképp győződj meg róla, hogy minden apró részletre is kitérve valóban pontot tettél mindennek a végére, majd ezután lélegezhetsz csak fel teljes mértékben. Szép munka volt!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár nem nagyon szereted lezárni a dolgokat úgy, hogy azok nem úgy alakultak, ahogy az elején eltervezted őket, most mégis úgy alakul egy bizonyos szituáció, hogy nem tudsz már a végeredményen alakítani, bár még lenne mit javítani rajta. Emiatt kissé bosszús vagy, hisz egyáltalán nem így szeretted volna befejezni az egészet, ám most már úgysem tudsz mit tenni ellene, kénytelen vagy beletörődni a végkimenetelbe. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz Te, magad mindent megtettél a célért, de be kell látnod, hogy vannak dolgok, amelyekre nincs ráhatásod. El kell fogadnod azt, hogy Te is hibázhatsz anélkül, hogy észrevennéd, vagy hogy bármiféle akarat lenne mögötte. Ne csüggedj, legközelebb majd jobban sikerül!

BAK (december 22-január 20)

Anyagilag elég jól jövedelmező dologgal foglalkozol, amelyet csupán azért csinálsz, mert megéri, hisz sok pénzt keresel vele. Semmi más nem szól mellette, közben egyáltalán nem érzed jól magad benne, emiatt egykedvűen, gépiesen csinálod, mialatt folyamatosan azon hezitálsz, érdemes-e vajon csupán az anyagi jólét miatt foglalkoznod vele, hisz ez az egyetlen mellette szóló érv. Ülj le és gondold végig egy pillanatra, hogy mit is szeretnél valójában: könnyen jött, ám elég sok pénzt, avagy egy olyan tevékenységet, amely boldoggá tesz annak ellenére, hogy ugyanazért az összegért jóval többet kell tenned. Ha sikerült eldöntened, most érdemes a megfelelő lépéseket megtenned! .

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy általad nem túl pozitívnak vélt dologra derül fény mások előtt, amely miatt elég kellemetlenül érzed magad az első pillanatban, nem szeretted volna ugyanis, ha az egész Világ rólad csámcsogna megállás nélkül. Nem érdemes azonban sokáig bosszankodnod emiatt, ha már kiderült, nyugodtan vállald fel, hisz ez is Te vagy és az Életed része, a múltat pedig megváltoztatni már úgysem tudod. Ne aggódj, mindenkinek vannak olyasfajta titkai, vagy negatív élményei, amelyeket legszívesebben örökre elfelejtenének, nem Te vagy az egyetlen ebben a civilizációban, akiről valami olyasmi derül ki, amire nem a legbüszkébb. Nyugi, minden csoda három napig tart, hamar el fogják felejteni, a rosszindulatú pletykákkal és azok generálóival nem érdemes foglalkoznod. Lesz ez még így se!

HALAK (február 20-március 20)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletes legyél, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolni valót az életeden, folyton azon jár az agyad, hogy lehetnél még jobb. Így azonban rendkívül fárasztó életet élsz, mindig topformában kell lenned, mert az emberek ezt szokták meg tőled és azt gondolod, hogy csalódást okoznál neki, ha csak megbotlanál, vagy valami nem úgy sikerülne, ahogy azt eltervezted, vagy elvárják tőled. Éppen ezért eljött az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad valójában a bőrödben, jó-e ez így neked? Amennyiben változtatnál a jelenlegi helyzeten, ne késlekedj! Nem kell mindenki elvárása szerint élned, hisz ez a saját életed és nem másoké!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!