Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 27.: a Bikák ügyei jól alakulnak, a Rákok új kihívással néznek szembe

Napi horoszkóp november 27.: a Bikák ügyei jól alakulnak, a Rákok új kihívással néznek szembe
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Napi horoszkóp november 27.


KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, akinek feltétlen bizalmat szavaztál, ám az illető visszaélt vele és borzasztóan nagy csalódást okozott neked, emiatt megremegett az emberekbe alapvetően vetett bizalmad. Mivel érthető módon nem szeretnél még egyszer ugyanilyen helyzetet átélni, kissé elutasító vagy a közvetlen környezeteddel is, egyfajta várat építettél magad köré, melyet csakis azoknak vagy hajlandó megnyitni, akiket erre érdemesnek találsz. Ne feledd azonban, csak azért, mert valaki egyszer visszaélt a bizalmaddal, attól még korántsem biztos, hogy mindenkire rá kellene húznod a vizes lepedőt. Nyiss az emberek felé, de ne avass be minden jött-mentet a legféltettebb titkaidba, rögtön az első pillanatban!

BIKA (április 21-május 21)

Számodra is meglepő tempóban haladnak a dolgaid, amelyek nagy nyugalommal töltenek el, alig mered elhinni, hogy kezdenek helyükre kerülni a hiányzó puzzle darabok. Kissé azonban csalódással tölt el a tudat, hogy ha korábban neki láttál volna a kirakós játéknak, talán mára már rég elfelejthetted volna az egészet. Semmi baj, jobb később, mint soha, ne csüggedj, legközelebb majd gyorsabb leszel, mert most ráéreztél arra, mi az a sebesség, ami még számodra is szédülés nélkül tartható. Ne feledd azonban, elsősorban az a fontos, hogy saját magadnak megfelelj. Szép munka, büszke lehetsz magadra!

IKREK (május 22-június 21)

Mielőtt ész és gondolkodás nélkül cselekednél, ülj le és gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hiba lehetőség, hisz minél jobban benne vagy a sűrűjében, annál nagyobb az esély, hogy hatalmasat ess. És minél nagyobbat esel, annál komolyabb lesz a sérülés. Épp ezért mindent gondosan elő kell készítened, mielőtt belevágsz valamibe, mert ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz kijavítani a hibákat, amelyek nem csak rád lesznek hatással, de a környezetedre is.

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta tanácsot kapsz egy jó barátodtól, amelyet jól tudsz majd hasznosítani az Élet minden területén. Ez most kifejezetten jól jön, hisz új kihívásokkal kell szembe nézned, amelyek az első pillanatban elrettentenek, minden eddigi bátorságod alábbhagy, emiatt nem mersz szembenézni velük. Ne engedd azonban, hogy a félelmeid elhatalmasodjanak rajtad, mert ha megbénulsz, nem fogsz tudni hatékonyan működni és mindig bujkálnod kell majd, nehogy új helyzetben találd magad. Fárasztó azonban így élni az életed, sokkal jobban jársz, ha bátran neki mersz indulni és bízol magadban! Máshogy ugyanis nem fog sikerülni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Megérett benned az elhatározás arra, hogy tovább lépj egy olyan helyzetből, amelyben nem nagyon találsz már alternatívát, inkább azt érzed, hogy hátráltat. Igyekezz megértetni a számodra fontos személyekkel, hogy mi a változás oka, miért nem szeretnél tovább vesztegelni egy helyben. Amennyiben Te is sokat jelentesz számukra, támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted, amely még nagyobb bátorságot és lendületet ad majd az induláshoz. Mindent zárj le, ne hagyj magad mögött megoldatlan nyitott mondatot, hisz a nyitva maradt ügyek a jövőben is zavaró tényezők lehetnek.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú idő után végre felszabadulsz egy bizonyos nyomás alól, nem kell attól tartanod, hogy mikor üt be a krach, kicsit kifújhatod magad. Most egy darabig ne vállalj nagyobb felelősséggel járó dolgokat, mert az utóbbi időben kellőképp kimerített az, hogy rendkívüli koncentrációval kellett a top formát teljesítened még akkor is, amikor már a végkimerülés határán voltál. Épp ezért most olyasféle tevékenységek felé orientálódj, amik élvezhetőek, de a legkevésbé sem nyomják össze a vállald a felelősségükkel! Időnként fel kell tudnod engedni, ellenkező esetben semmi másról nem szól majd az életed, csak a frusztrációkról!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bármit teszel az Életben, mindig lesznek, akik nem tetszésüket fejezik majd ki veled és a tetteiddel kapcsolatban, neked azonban nem kell úgy élned az mindennapjaid, hogy az legyen az elsődleges szempont, vajon kiből milyen érzést váltasz majd ki. Te, magad ugyanis rendelkezel egy értékrenddel, amely általánosságban véve beleilleszthető a normális társadalmi és szociális normákba, nem kell tehát mások szerint alakítani és aszerint finomítani magadon, hogy ők milyen elvárást támasztanak feléd. Ne akard erőszakkal megváltoztatni magad. Úgy élj, ahogy azt Te jónak látod, ne úgy, ahogy azt mások elvárják!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje teljes mellbedobással küzdesz valamiért, minden lehetséges fórumon megpróbáltad elérni azt, amit szeretnél. Be kell azonban látnod, az eddigi taktikád nem igazán működik, ellenkező esetben már rég átszakíthattad volna a célszalagot. Épp ezért eljött az idő, hogy a külvilágot kizárva leülj és végiggondold, vajon mit kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy eredményes lehess és ezzel a hiányérzeted felváltsa az elégedettség érzése. Nem lehetetlen a küldetés, csupán apró taktikai változtatásra van szükség! Fel ne add most, amikor olyan régóta rovod a köröket ez ügyben!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta dologgal kell szembenézned, amelyről az elején korántsem hitted, hogy meg tudod oldani. Épp ezért, amikor szembesülsz a helyzettel, félelmedben azonnal nyúlcipőt húznál és a kijárat felé rohannál. Mivel azonban a nyitott mondatok elől nem tudsz elmenekülni, hisz mind megoldásra várakozva akkor is itt lesznek, amikor visszaosonsz, ezért sokkal jobb, ha a sarkadra állsz, összeszeded magad és megoldás centrikusan, lépésről lépésre haladva kreativitásod felhasználva megkeresed a megoldó kulcsot. Ne ijedj meg, ha az első képlet nem oldja meg a problémát, akkor majd lesz egy következő és egy utána következő is! Higgy magadban!

BAK (december 22-január 20)

Valaki a környezetedben igen fajsúlyos dologban kér tanácsot tőled, Te azonban túl nagy felelősséget érzel ezzel magadon, így nem nagyon mered felvállalni a véleményed. Hetedik érzéked ezúttal sem csal, hisz egyrészt ahhoz, hogy objektíven lásd a helyzetet, több szemszögből kellene vizsgálnod a dolgot, másrészt pedig amennyiben nem jön be a tanácsod, nem Te fogod megégetni magad. Próbálj kimaradni a helyzetből, diplomatikusan mondd azt, amit a szíved diktál, egész pontosan, hogy nem tudsz jó tanáccsal szolgálni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem érzed magad biztonságban egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted számára jól láthatóan is feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene, vagy elfogadnod őket úgy, ahogy vannak. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy félelmed megalapozott-e, vagy csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni, a saját nyugalmad érdekében. Amennyiben úgy találod, hogy semmi keresnivalód a jelenlegi szituációban, nyugodtan zárd le és lépj ki belőle. Semmi nem kötelez ugyanis arra, hogy akaratod és elveid ellenére magadra erőltess valamit, ami távol áll tőled!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sok programot ütemezel be egyetlen napra ahelyett, hogy energiát gyűjtenél a következő hétre. Mivel már lemondani nem tudod őket, igyekezz rendszerezni az elintéznivalókat, majd úgy menj végig rajtuk, hogy hiánytalanul pontot tudj tenni a végükre. Ha sikerül lezárni mindent, szánd a maradék időt a pihenésre és legközelebb kevesebb terhet vállalj magadra, mert a hétvége a pihenésé, nem a nagy versenyfutásé. Adj magadnak lehetőséget, hogy feltöltődj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!