Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Milyen anyuka leszel a csillagjegyed alapján?

Milyen anyuka leszel a csillagjegyed alapján?
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Most kiderül! Ha már anyukák vagytok, akkor is érdemes egy pillantást vetni a leírtakra...

KOS

Igazi "harcos mama" leszel, aki tűzön-vízen át keresztülviszi az akaratát. Magabiztos és erős kezű szülővé válsz, akinek egyetlen gyengesége az lehet, hogy néha túlzottan csőlátással szemléli a dolgokat. Hirtelen haragú vagy, ezzel azért vigyázz!

BIKA

Már most is sokat aggódsz a szeretteidért, ez pedig fokozódni fog, ha lesz egy saját gyermeked. Az a fajta anyuka leszel, akinek az az elve: előbb a munka, aztán a szórakozás! E szerint neveled majd a gyerekeidet is, és szeretnéd nekik azt is megtanítani, hogy a kemény, becsülettel végzett munka mindig kifizetődik.

IKREK

Kreatív, szabad szellem vagy, ezért a gyerekedet is e szerint fogod nevelni. Fiatalos anyuka leszel, aki mindig tisztában lesz a legújabb trendekkel, és lépést tart majd a kisfiával/kislányával. Amire oda kell figyelned: néha túlzottan is szabadjára engeded majd a csemetéket, ami nem minden esetben jó. Muszáj néhány szabályt felállítanod, és néha egy kis szigort is belevinned az anyaságba!

RÁK

Érzelmes anyuka leszel, aki azonban néha "túlfélti" a csemetéjét. Már fiatal korod óta készülsz az anyaságra, ugyanis a gondoskodás a jellemed egy fontos és domináns része. Nagyon sokat foglalkozol majd a gyerekeddel, minden szeretetedet neki fogod adni, hiszen pontosan tudod, hogy ez mennyire fontos a nevelés során. Ne légy féltékeny akkor, ha elmegy valahova a barátaival, vagy többet akar néha az apukájával lenni - ettől téged nem szeret kevésbé!

Kép
forrás: Pinterest

OROSZLÁN

Játékosságod miatt biztos, hogy nem csak a saját gyereked, de a többi pici is imádni fog az oviban! Fontos számodra a vezető szerep, határozott és magabiztos vagy anyukaként is. Néha viszont túl nagy drámát csinálsz olyan ügyekből, amiket csak te fújsz fel, valójában nincs jelentőségük. Arra szintén figyelj, hogy semmit ne próbálj majd erőszakosan ráerőltetni a gyerekedre, ami neked tetszik, mert erre sajnos hajlamos lehetsz!

SZŰZ

A szervezettség mintaképe vagy - persze anyaként is! A te gyereked mindig időben ott lesz az összes különórán, mindig rendezett lesz a ruhája, és a sulis táskájának tartalma. Egészséges életmódra neveled majd, hiszen ez nagyon fontos számodra. Amivel vigyázz: ne analizáld túl a dolgokat vele kapcsolatban, és persze ne idegeskedj folyton azon, hogy hol járhat, mit csinálhat - ezekbe a hibákba könnyen beleeshetsz.

MÉRLEG

Azt a bizonyos lelki egyensúlyt a legtöbb Mérleg nő az anyasággal találja meg. Ez az, ami balanszot hoz az életedbe, és önző csitriből átváltoztat azzá a nővé, aki mindig is lenni akartál. Szeretsz másokról gondoskodni, nagyon szeretsz szervezkedni - az anyaságban mindkettőből jut bőven, így igazán boldog leszel. Imádsz öltözködni, jó ízléssel rendelkezel, ennek a gyerekeid és az egész család is élvezi az előnyeit, így nálatok mindig mindenki csinos és ízléses.

SKORPIÓ

Akaraterő és könnyedség: ez párosul a Skorpió anyukákban, akik nagyon hamar belerázódnak majd ebbe az új szerepbe a szülés után. Nagyon erős csaj vagy, akinek a véleményére sokan adnak, és akivel csak kevesen mernek majd ujjat húzni (igazi maffiafőnök, tűsarkakon!). Viszont hiába az erő, ha érzelmileg néha túl keveset adsz magadból: mindig mutasd ki a szeretetedet a gyermeked felé!

NYILAS

A zodiákus legszabadabb lelkeként te ugyanolyan kalandvágyó, humoros, pozitív ember leszel anyukaként is, mint amilyen most vagy. Imádsz majd spontán programokat szervezni a gyerekeiddel (de azért ezekkel ne ess túlzásba). Vidám és kalandos gyerekkort biztosítasz majd nekik, de néha egy kis szervezettség sem árt: bandázz többször a Szűz csillagjegyű anyukákkal, az jót fog tenni!

Olvasd el ezt is!

BAK

A nőies mellett, a férfias tulajdonságok is nagyon erősen jelen vannak a személyiségedben, így te egyszerre leszel az édesanyja, és néha az édesapja is a gyerekednek. A hagyományos családi értékek fontosok a számodra, így ezekből nem engedsz a gyereknevelés során. Néha viszont annyira elkezdesz kételkedni magadban, hogy az már egészségtelen. Ne kérdezgesd folyton magadtól, hogy elég jó anya vagy-e, mert hidd el: ez benne van az ösztöneidben, úgyhogy nem fogsz hibázni!

VÍZÖNTŐ

Te a tipikus menő anyuka leszel, akivel szívesen lógnak a gyerekei, mivel minden vicces és őrült dologra kapható! Abszolút nem leszel ciki nekik, inkább felnéznek majd rád, és mindenben utánozni szeretnének, még tinikorukban is. Arra azért ügyelj, hogy bizonyos határokat ne lépj át: legyen néhány szigorúbb lépésed is, nehogy elszaladjon velük a ló, és már egyáltalán ne fogadjanak szót neked!

HALAK

Fontos számodra, hogy a családod mindig kiegyensúlyozott legyen, és mindenből a legjobbat kapja. Legyen szó főzésről, vagy öltözködésről: te szereted mindenből kihozni a maximumot. Kényeztetni fogod a gyerekeidet és férjedet, amikor csak tudod, és az anyaság bokros teendői közepette is igazi, csábító nő tudsz maradni. Egyedüli gyengeséged az lehet, hogy néha bűntudatot érzel amiatt, hogy nem végeztél el tökéletesen egy-egy feladatot: ne legyél ennyire maximalista, anyaként igenis néha neked is jár a pihenés!

Mit gondoltok? Igaz lesz rátok a leírás?

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!