Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 23.: a Rákok komoly kihívással néznek szembe, a Nyilasok a siker kapujába érnek

Napi horoszkóp szeptember 23.: a Rákok komoly kihívással néznek szembe, a Nyilasok a siker kapujába érnek
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert fontos dolgokat tudhatsz meg belőle!

Napi horoszkóp szeptember 23.


KOS (március 21-április 20)

Mások miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe, mely magyarázkodásra kényszerít, úgy érzed, mindenképp tisztáznod kell magad, nem hagyhatod, hogy egy ilyen ügy befolyásolja a rólad kialakított képet az emberek szemében. Szedd össze a gondolataid, állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, mi áll a háttérben. Ne legyél nagyon indulatos emiatt, hisz az életben előfordulnak ilyenek, amikor az ember akarva-akaratlanul szorul a sarokba. Ezek csak erősebbé és határozottabbá tesznek, épp ezért próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ebből is csak tanulhatsz!

BIKA (április 21-május 21)

Olyan szituáció adódik, amikor valaki, azért, hogy könnyítsen a lelkén, rád nehezíti a saját terhét, amely ráadásul egy elég fajsúlyos ügy. Neked azonban, bármennyire is sajnálod őt, nem kell mindenki helyett a hegyi teherhordó szerepét játszanod, hisz előbb-utóbb összeroskadsz a sok és nehéz csomag alatt. Nem kell megkönnyítened mások számára a hegymászás azért, hogy amikor ők már rég a csúcson lesznek, Te még mindig felfelé küzdd magad. Épp ezért ne vállald mindenki problémáját, hallgasd meg őket és lépj tovább anélkül, hogy magadra vennéd a gondjukat. Ne aggódj, ez nem önzőség, csupán csak elfogadás, hogy nem válthatod meg a Világot egy személyben.

IKREK (május 22-június 21)

Olyan emberek vesznek körül a mai napon, akik a hétvége közeledtére való tekintettel "hűbele" Balázs módjára mindenbe gyorsan belekezdenek, összecsapva a rájuk bízott feladatokat pont azért, hogy mihamarabb szabaduljanak. Mivel ez rád is hatással van, mindenképp próbáld megállítani őket és elmagyarázni nekik, hogy attól, mert nem akarják már magukat túl mélyre ásni a tennivalóikban, másoknak kell dupla munkát végezni helyettük is. Igyekezz rávenni őket a csapatmunkára, hisz együtt sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudtok működni!

RÁK (június 22-július 22)

Bár nem terveztél mára különösebben nagy felelősséggel járó feladatot, mégis komoly kihívással kell szembenézed. Ne ijedj meg a feladattól, hisz megvan benned az elvárt eredményhez szükséges tudás és tapasztalat, így tehát mihamarabb rugaszkodj neki, minden részletet figyelembe véve igyekezz magabiztosan helytállni. Hidd el, ha odafigyelsz, olyan teljesítményre leszel képes, amihez keveseknek van tehetsége. Nyugodtabb lelkiismerettel adhatod át magad a hétvégi pihenésnek, ha mindennek sikerül pontot tenned a végére, ez lebegjen a szemed előtt!


OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valami, amin régóta dolgozol, nem úgy sikerül, ahogy azt korábban elképzelted, sokkal nagyobb eredményt vártál ugyanis tőle. Emiatt eléggé elkeseredett vagy, fogalmad sincs, hol rontottad el, hogy vajon lehet-e még változtatni és jobb irányba terelni a dolgot. Ne add fel elsőre, vond le a megfelelő konzekvenciát, adj hálát a sorsnak, hogy újabb leckét sodort az utadba, megtanítva arra, hogyan kell legközelebb ehhez hasonló szituációban cselekedni, hibátlan eredményt produkálva. Keress új kihívásokat, olyasmikbe vágj bele, amiknek teljesítéséhez megvan benned a megfelelő tapasztalat, hogy ezután a negatív élmény után egy pozitívabbal gazdagodhass!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Van valaki a környezetedben, aki rendkívülien felbosszant az Élethez történő hozzáállásával, érdektelensége negatív hatással van ugyanis másokra -többek között rád- is. Mielőtt az indulatok vezérelnének, próbálj higgadt maradni, ülj le és beszélj vele, hisz talán nem látja azt, hogy „nem törődömsége” mit okoz a környezetének. Igyekezz egyszerű észérvekkel meggyőzni arról, ha nem változtat a gondolkodásmódján, előbb-utóbb kellemetlen szituációba keveredhet, amire sem neki, sem másoknak nincs szükségük. Kérd meg, hogy ne keresse a bajt, figyelmeztesd, hogy rád sem számíthat mindig ilyen nyugodt állapotodban, mert kezdesz besokallni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy számodra fontos, csupa pozitív értékkel bíró ember új utat nyit meg előtted, megmutatva, hogy egy fajta dolgot hányféleképp sikerülhet megoldani. Mindig jó látni és hallani, hogy mások milyen -tisztességes- eszközökkel haladnak az útjukon, értékeld, ha valaki tanítómesterként áll mögötted pont azért, hogy az első lépéseknél ne ess hasra, vagy amennyiben elbotlasz, felsegítsen. Légy hálás ezekért az emberekért, értékeld a közelségüket, segítségüket, önzetlenségüket és törődésüket, hisz különösen szerencsés vagy, nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy ilyen személyek veszik körül!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Görcsösen próbálsz meggyőzni valakit egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ő azonban láthatóan nem vevő a mondanivalódra. Mivel ez a végtelen út sehova nem vezet, próbálj taktikát változtatva egy másik ösvényt keresni és olyan, számára is egyszerűen megérthető észérveket felsorakoztatni, amelyek segítségével olvashat a sorok között és megtalálhatja a maga motivációját. Ne add fel, vannak emberek, akiket hosszabb idő megnyerni, mint másokat. Ne görcsölj azonban rá a dologra, hisz minél jobban nyomulsz, annál messzebbre tolod majd magadról! Csak okosan és nyugodtan közeledj!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú utad a végéhez közeledik, régóta dolgozol egy számodra különösen nagy jelentőséggel bíró ügyön, amelynek végén ott vár a siker és a csillogás. Ez az egyetlen dolog motivál, elfogyott ugyanis belőled minden kitartás, energiaraktáraid is kezdenek kifogyni, így roppant nagy elégedettséggel tölt el a tudat, hogy nincs már sok hátra. Most azonban a cél előtt néhány méterrel semmiképp nem szabad lassítanod, keress olyan kapaszkodót, amely még egy utolsó lendületet adhat és úgy tudsz elrugaszkodni, hogy legközelebb a célvonalon túl érhess földet. Menni fog, csak legyen benned még egy kis szufla, utána nyugodtan dőlhetsz hátra, bezsebelve azt, amiért olyan régóta dolgozol! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Túlságosan teljesítményorientált vagy, semmi más nem lebeg a szemed előtt, csak a győzelem és a mindenki felett aratott diadal. Erre akár a saját egészséged kockáztatásával is hajlandó vagy, amely azonban ezúttal megbosszulja önmagát. A tested is jelzést küldött, hogy le kell lassítanod, hogy itt az ideje lejjebb adnod az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, hisz ez így nem vezet sehova. Érdemes egy kis időt adnod magadnak, pihenj, töltődj fel, hisz az egészséged nem mehet rá a céljaidra. Magadnak már bizonyítottál, a környezetednek pedig sokkal fontosabb, hogy összeszedettnek, lelkileg harmonikusnak és egészségesnek lássanak, mintsem hogy állandó jelleggel téged ünnepeljenek! Mérlegelj, mi a fontossági sorrend számodra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Van valaki a környezetedben, aki mindenáron a bizalmadba akar férkőzni, minden eszközt felhasznál arra, hogy a titkaidba és a privát szférádba lásson, mindezt anélkül, hogy tudná, pontosan tisztában vagy vele, mi a célja. Mielőtt még belekezdenétek a macska-egér játékba, igyekezz felnyitni a szemét és elmondani neki, hogy pontosan tudod, mit szeretne és neked is van egy magánéleted, amelyet azzal osztasz meg, akit alkalmasnak és érdemesnek találsz rá. Ügyelj arra, hogy ne bántsd meg semmiképp, hisz ugyan dúlnak benned az ellenérzések, mégis ha most hagyod, hogy elragadjon a hév, később magyarázkodhatsz neki. Csak világosan és érthetően fogalmazz, abból nem lehet baj!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasfajta szituációba kerülsz, amelyben valaki a céljai eléréséhez keresztül gyalogol mindenkin, többek között rajtad is. Még mielőtt azonban teljesen kilapítana, első felindulásodból kimondott szavaid helyett mindenképp világosan és egyértelműen tudasd vele, mennyire tisztességtelen eszközökkel próbálja megszerezni a serleget és ha kell, ebben mindenáron meg fogod akadályozni! Ne hagyd, hogy valaki ilyen módon arasson győzelmet mások felett, hisz egyrészt ez nem verseny, másrészt pedig nem ezekkel az eszközökkel lehet ma érvényesülni. Többen vagytok egy ellen, fogjatok össze, hogy mindenképp megtanulja a leckét! Az nem lehet, hogy csak úgy, büntetlenül törtessen előre, mintha senki más nem létezne rajta kívül!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!