A nap cikke

Tedd meg ezt minden nap, ha szeretnél lefogyni az év végére!

Bizony, ez a napi szokás rengeteget segíthet!

Még több olvasnivaló

Építsd be a hétköznapokba: most jött csak el igazán a szürke összes árnyalatának az ideje!

Micsoda párosok: az Agymenők főszereplői és való életbeli partnereik

Tedd meg ezt minden nap, ha szeretnél lefogyni az év végére!

5 szuperkönnyű összeállítás az átmeneti időszakra

Mert kőkeményen meg kell dolgozni érte: 11 tipp, hogy a házasságod tényleg örökké tartson

Ez aztán mesés! Ilyen volt A szépség és a szörnyeteg tematikájú esküvő

Cukibb, mint gondoltuk: Scarlett Johansson új pasija csak úgy áradozott a színésznőről

5 filmes adaptáció, ami nagyon különbözik az eredeti könyvtől

Napi horoszkóp szeptember 5.: a Kosok szépülnek, az Oroszlánok váratlan helyzetben segítséget kapnak

Napi horoszkóp szeptember 5.: a Kosok szépülnek, az Oroszlánok váratlan helyzetben segítséget kapnak
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert fontos dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Napi horoszkóp szeptember 5.


KOS (március 21-április 20)

A hét első napján úgy érzed, eleged dolgoztál már keményen, így végre neked is jár a kényeztetés, egy nap, ami csak rólad szól, amikor azt csinálhatod, amit valójában élvezel és a testi-lelki épülésed szolgálja. Eleinte lelkiismeret furdalásod van amiatt, hogy mindenki reggel munkába indul, amíg Te a másik oldaladra fekszel, ám ha jobban belegondolsz, amikor dolgoztál, mások kötetlenül kikapcsolódtak. Menj el egy szépségszalonba, alakulj, épülj, szépülj és meglátod, sokkal hatékonyabb leszel a hét folyamán!

BIKA (április 21-május 21)

Valaki olyasfajta ígéretet tesz, amitől sokat vársz, bizonytalan helyzetedben úgy kapaszkodsz belé, mint egy mentőövbe a nyílt tenger kellős közepén. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókból építettél várat, aki ugyanis ezt a bizonyos ígéretet tette, nem rossz szándékkal ugyan, de mégis bevitt az erdőbe, hisz a megoldás nemhogy nem jön, de teljesen téves útra vitt. Most, hogy rájöttél, addig fordulj vissza, amíg nem késő és Te, magad gondold végig, hogy egyedül merre tudsz menni. Ne szavazz ilyen gyorsan bizalmat, mert annál nagyobbat csalódhatsz!

IKREK (május 22-június 21)

Nagy meglepetéseket tartogat számodra a mai nap, olyan emberek fognak ugyanis pozitív csalódást okozni, akikről a legkevésbé sem számítottál rá, ami azért tölt el különösen nagy örömmel, mert ez most egyfajta visszajelzés számodra, hogy nem hiába az önzetlenség, a kedvesség, a segítőkészség, amellyel mások felé fordulsz. A mai nap már semmi nem szegheti a kedved, hisz ez a néhány kedves gesztus nagy lendületet ad a hét további részére is. Mindig maradj ilyen, és adj hálát ezekért a pillanatokért!


RÁK (június 22-július 22)

A mai nap folyamán rég nem látott ismerősbe botlasz, ami pont jókor jött, hisz épp tanácsra van szükséged, mert elbizonytalanodtál, merre is kellene tovább lépned. Használd ki az alkalmat, üljetek be egy kávézóba és egy finom tejeskávé mellett meséld el a hezitálás és a bizonytalanság hátterét. Hallgasd meg a tanácsait, majd ezután mérlegelj, vajon hogyan is kellene döntened. Mindig jó ötlet ilyen helyzetekben meghallgatni egy kívül álló véleményét is, hisz néha sokkal objektívebben látnak egy-egy szituációt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Amikor elakadtál egy bizonyos dologgal kapcsolatban, pont akkor, váratlanul jön valaki, aki nálad nagyobb tudással és tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy kisegítse sárba ragadt szekered. Hagyd érvényesülni, engedd, hogy kibontakozzon, hisz erre van most csak és kizárólag szükséged. Adj lejjebb az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból és fogadd meg a mások által adott tanácsokat. Gondold meg, hogy legközelebb mit vállalsz el, mert gyorsan kerülhetsz hasonlóan bonyolult helyzetbe, ám akkor már nem biztos, hogy belebotlasz egy segítő szándékú személybe!


SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon pontosan kiszámítottál mindent, eszerint haladsz a megkezdett úton. Most még lehet, hogy minden idilli, mert a tervek szerint alakul, ám készülj fel minden váratlan helyzetre, mert könnyen lehet, hogy bármikor olyan váratlan fordulat következik be, ami gyorsaságot és hatékonyságot kíván. Ha nyitott szemmel jársz és észreveszed azokat szituációkat, amikor hirtelen cselekedned kell, nem érhet semmiféle meglepetés. Láss is, ne csak nézz!


MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy alakul a helyzet, hogy az egyik bizalmas barátod segítségét kell kérned egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Ne szégyelld ez ügyben megszólítani, hisz most nem az a fontos, hogy milyen vastag a büszkeséged, sokkal inkább az, hogy olyasfajta segítséget kapj, amellyel pontot tehetsz egy régóta húzódó ügy végére. Arra koncentrálj, hogy mihamarabb megoldd a kérdést, ne arra, hogy ezzel valaki adósává válhatsz. Ha igazán jó barátok vagytok ugyanis, akkor ilyesmi szóba sem jöhet!


SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az a személy vagy, aki nagyon nehezen tűri a változást, aki a végsőkig ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, amelyek megszokottá váltak számára. Annak ellenére sem akarsz kilépni egy-egy szituációból, hogy az már láthatóan és érezhetően a saját hátrányodra válik, egészen az utolsó pillanatig kitartasz, hátha jön egy isteni szikra, amely jobb mederbe tereli a folyó irányát. Ne akarj azonban ennyire görcsösen szorongatni valamit, mert ez hátráltat abban, hogy előrelépj és nyithass az új dolgok felé. Hidd el, vannak bizonyos szituációk, amelyeket jobb mihamarabb lezárni és továbblépni.


NYILAS (november 23-december 21)

Egy számodra nagyon fontos dologért küzdesz, nem vagy hajlandó lejjebb adni a célodból, ennek rendelsz alá mindent jelen pillanatban. Nincs ezzel semmi baj, ám azt is figyelembe kell venned, hogy nem mindig alakul a várakozásoknak megfelelően minden egyes fázis, apró változtatásokat engedj meg, ellenkező esetben az egész folyamat dugába dőlhet, csak azért mert nem adtál lejjebb az elveidből. A cél ugyanaz marad akkor is, ha kicsit kacskaringósabb út visz el odáig. Nem minden pálya zökkenőmentes, de gondolj bele, milyen unalmas lenne az Élet, ha tudnánk, mi történik a következő pillanatban.

BAK (december 22-január 20)

Komoly lépésre szántad el magad, amely eddigi életed talán egyik legnagyobb kihívása. Épp ezért szükséged van arra, hogy kizárd a külvilágot, magányba vonulj és mindent nagyon pontosan kidolgozz. Mivel nagy kockázatot vállalsz, így abszolút biztosra kell menned, nehogy véletlenül hiba csúszhasson a számításaidba. Ha megfelelően koncentrálsz, kellő odafigyeléssel nem okozhat gondot, hogy végigvidd, amit kiterveltél. Ezúttal nem lesz önzőség, ha csak magadra figyelsz, hisz ez most egy veszélyes játék!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Sok a bizonytalanság most körülötted, nincs minden letisztázva, ez viszont nem enged tovább lépni a következő állomásra. Ha azt szeretnéd, hogy minden Te elvárasaid szerint alakuljon, abban az esetben mindenképp lejjebb kell venned egy rövid időre a jelenlegi tempóból és egyedül kell végigzongoráznod a darabot, hogy kotta nélkül is kiválóan menjen, ha bárki előtt számot kell adnod a tudásodról. Időnként szüksége van az embernek arra, hogy kiszakadjon a megszokott környezetéből ahhoz, hogy megfelelő inspirációt kapjon.


HALAK (február 20-március 20)

Olyan helyzetbe sodor az Élet, amikor másoknak kell bebizonyítanod, hogy mennyi tehetséggel és tudással rendelkezel. Ez az első pillanatban frusztrál, makacs fejjel úgy gondolod ugyanis, hogy nem tartozol senkinek elszámolni valóval, ám ha megállsz és megpróbálsz kicsit máshogy tekinteni a szituációra, felfoghatod úgyis, hogy ez egy próbatétel, amelyet ki kell állnod ahhoz, hogy elismerjenek, hogy elfogadjanak és a társaság egyenértékű tagjaként tekintsenek rád. Mutasd meg mindenkinek, mi minden lapul a tarsolyodban, amiről nem is tudtak, egészen mostanáig! Hajrá!

Gólyahír! Megszületett Szinetár Dóra kisfia

A mama és a pici is remekül vannak!

20 őszi énidős program, ami egy fillérbe sem kerül - viszont feltölt jó energiákkal

Ha eddig nem szeretted az őszt, talán most sikerül meggyőznünk a szépségeiről. Vigyázat, ragályos!

Bréking! Gyermeket vár Kapócs Zsóka!

6 év után végre anyuka lesz a szép színésznő!

Építsd be a hétköznapokba: most jött csak el igazán a szürke összes árnyalatának az ideje!

Valószínűleg ez a borongós idő is szerepet játszik abban, hogy nincs mindig kedvünk színes ruhákba bújni.

Kit zavar a 16 év korkülönbség? Fiatal zenésszel jár Halle Berry, és nagyon boldognak tűnik!

Úgy tűnik, végre kiheverte tönkrement házasságát a szép színésznő.

Biztos, hogy szereted? 7 nagy különbség a szerelem és a vágy között

Nagyon könnyen össze lehet keverni a két érzelmet, különösen a kapcsolat első néhány hetében.

Emilia Clarke tényleg khaleesi lesz? Platinaszőkére festette a haját

Nem tud szabadulni a Sárkányok Anyja imidzsétől!

Micsoda párosok: az Agymenők főszereplői és való életbeli partnereik

A sorozatban Raj-t alakító színész elképesztően gyönyörű nőt vett feleségül!

Csupán 295 Ft egy lapszám, a postaládádig szállítva :-)

Csak 885 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!