Ne maradj le a Joy-Napokról!
Már csak nap
óra
perc
A nap cikke

Ez a titkos félelmed a csillagjegyed szerint

A horoszkópod elárulja, mi az, amitől nagyon félsz, de mégsem mered elárulni senkinek.

Még több olvasnivaló

Ezt árulja el a személyiségedről, milyen fehérneműt hordasz legszívesebben

Tök jó szépségtippek sütőtökkel minden őszimádónak

Mit szólnál, ha itt élhetnél? Less be a világ legdrágább házába – érdemes!

Őszi divattrükkök: így variáld a sálad, hogy ne csak melegítsen, de trendi is legyen

Rajongsz a kókuszvízért? Vigyázz, mert nem olyan egészséges, mint hiszed!

Egészségesen étkezel, tartod a diétádat, de egy dekát sem fogysz? Lehet, hogy te is ezt rontod el!

A 4 legfontosabb képesség, amit a sikeres kapcsolathoz el kell sajátítani

Valóra vált az álmunk: itt az Insta-profil, ami a kutyákat ölelgető Tom Hardyval van tele

Napi horoszkóp szeptember 3.: a Kosoknak izgalmas kalandokban lesz részük, a Vízöntők kikapcsolódnak

Napi horoszkóp szeptember 3.: a Kosoknak izgalmas kalandokban lesz részük, a Vízöntők kikapcsolódnak
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Napi horoszkóp szeptember 3.


KOS (március 21-április 20)

Izgalmas kalandokat tartogat számodra a hétvége, amelyek segítségével rengeteg élménnyel gazdagodhatsz. Készülj fel, mert ez most az a kaland lesz, amit hosszú ideig nem fogsz elfelejteni. Még az a szerencse, hogy időnként van, ami a szürke hétköznapokból előrelendít és tartja benned a lelket! Igyekezz kihasználni minden pillanatát és élvezd a helyzetet, hisz nem minden nap botlasz ilyesfajta kalandokba! Hosszú ideig lesz miről beszélned a barátaidnak, az biztos!

BIKA (április 21-május 21)

Nagyon szeretnél elérni egy bizonyos dolgot, de azzal is teljesen tisztában vagy, hogy nem lesz olyan egyszerű minden akadályt megugranod, ha végül sikert szeretnél elérni. Higgy abban, hogy képes vagy rá, hogy rendelkezel annyi tudással és erővel, ami elegendő ahhoz, hogy végül felmutatható eredményt tudj magadénak! Amennyiben megvan benned a cél, az akarat és elhiszed, hogy sikerülhet, abban az esetben nem lesz az a pont, amit ne tudnál elérni! Hajrá!

IKREK (május 22-június 21)

Rossz előérzeted van egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ami nem hagy nyugodni egész nap. Emiatt eléggé feszültnek érzed magad, amelyet a környezeted is viszonylag gyorsan észre vesz, hisz a megszokottnál sokkal ingerültebb vagy, illetve gyorsabban is pattansz mindenre. Mivel egy részt nem szeretnél komolyabb konfliktusba kerülni senkivel emiatt, másrészt nem szeretnéd a hétvégéd egyik felét pihenés helyett ezzel tölteni, ülj le és gondold végig, mi az, ami aggaszt és hogyan tudod eloszlatni ezeket a rossz érzéseket.

RÁK (június 22-július 22)

Nagyon szeretnél változtatni a jelenlegi élethelyzeteden, erre azonban eddig a pillanatig nem volt még elegendő bátorságod. Most azonban a körülmények lehetővé teszik, hogy kilépj és új dolgokat próbálj ki, különösebb kockázat nélkül. Ne késlekedj, pontosan tudod ugyanis, hogy ha most nem ragadod meg a kínálkozó lehetőséget, nagy valószínűséggel jó ideig nem lesz rá alkalmad. Ha másért nem, a saját lelkiismereted megnyugtatásáért érdemes kipróbálnod, hisz ha elengeded, később talán bántani fog a dolog, akkorra azonban már elúszik a hajó!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje várod, hogy egy számodra eléggé bizonytalan helyzet megoldódjon, amely már régóta frusztrál. Egyszerűen kezdesz már besokallni a várakozástól és attól, hogy a pocsolya kellős közepén állsz anélkül, hogy bármifajta említésre méltó előrelépés történne. Épp ezért menj a dolgok elébe, állj a sarkadra, legyél határozott és tegyél azért, hogy megoldódjon a helyzet. Ne keserítsd a napjaid azzal, hogy egyfolytában azon kattog az agyad, hogy mi és miért nem történik. A bizonytalanságnál még egy negatív, de biztos válasz is jobb!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bár nem számítottál rá, kellemes meglepetés ér egy olyan személy részéről, aki máskor nem feltétlenül erről az oldaláról ismert. Most azonban mégis emberi oldaláról tesz tanúbizonyságot, hisz olyasféle gesztussal él feléd, ami különösen jól esik, hisz tőle a legkevésbé sem vártad volna. Ez is azt bizonyítja, nem mindenki olyan, amilyennek ismered, most például kifejezetten pozitív csalódásként éled meg. Ma már semmi nem szegheti a kedved, sokkal szebben süt a Nap és Te is sokkal kedvesebb vagy mindenkivel. Ez a nap már a tiéd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Vissza nem térő esélyt kapsz az Élettől, melyről pontosan tudod, vagy most ragadod meg és akkor még bármi is lehet belőle, vagy a félelmed sokkal nagyobb a bátorságodnál és hagyod elmenni, ebben az esetben azonban borzasztóan bánni fogod, hogy egyetlen esélyt sem adtál magadnak. Minden rajtad múlik, neked kell döntened arról, hogy merre indulsz el, ám azt mindenképp érdemes szem előtt tartanod, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a közel jövőben újabb lehetőség kopogtat az ajtódon. Amennyiben felsorakoztatod a pro és kontra érveket, sokkal egyszerűbben el tudod dönteni, mi a hasznod, illetve az esetleges hátrányod belőle!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú gondolkodás után végre sikerült megfejtened egy olyan rejtélyt, amelyen régóta kattog az agyad, de egy ponton mindig elakadt a gondolatmeneted. Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy míg másoknak nem sikerült, Te végigértél a kacskaringós úton, ahol megvilágosodtál az ügyben, hogy mi áll a szituáció hátterében. Most már minden adott ahhoz, hogy megoldd az egyenletet, ne késlekedj, mihamarabb tegyél pontot a végére és add át magad a hétvégi pihenésnek! Este aztán irány bulizni a barátokkal, van mit ünnepelnetek!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem szeretsz egy találkozás után bizalmat szavazni embereknek, most azonban a legnagyobb meglepetésedre olyasvalakit sodor utadba az Élet, akivel az első pillanatban megtaláljátok a közös hangot, szinte azonnal ugyanazon a hullámhosszon gondolkodtok, így azt érzed, nincs okod arra, hogy bizalmatlan legyél vele szemben. Ez mind szép és jó, mindenesetre érdemes óvatosnak lenned, hisz soha nem tudhatod, mikor melengetsz kígyót a kebleden, csak okosan és tudatosan engedj embereket a bizalmadba férkőzni, hisz ha visszaélnek vele, annál nagyobb hasalás lesz belőle!


BAK (december 22-január 20)

Bármit teszel az Életben, mindig lesznek, akik nem tetszésüket fejezik majd ki veled és a tetteiddel kapcsolatban, neked azonban nem kell úgy élned az mindennapjaid, hogy az legyen az elsődleges szempont, vajon kiből milyen érzést váltasz majd ki. Te, magad ugyanis rendelkezel egy értékrenddel, amely általánosságban véve beleilleszthető a normális társadalmi és szociális normákba, nem kell tehát mások szerint alakítani és aszerint finomítani magadon, hogy ők milyen elvárást támasztanak feléd. Ne akard erőszakkal megváltoztatni magad. Úgy élj, ahogy azt Te jónak látod, ne úgy, ahogy azt mások elvárják!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az egész heti hajtás után ez a hétvége a terveidnek megfelelően csak arról szól majd, hogy összeszedd magad mind fizikálisan, mind pedig mentálisan. Ebbe bármilyen program belefér, amely nem jár részedről különösebben nagy energia leadással. Hívd át a barátaid, szervezzetek grill partit, közösen vásároljatok be és készítsétek el a harapnivalót, vagy zárkózz el a szerelmeddel a külvilágtól, használjátok ki a napsütést és menjetek egy hétvégi házba, vagy a vízpartra romantikázni. A lényeg, hogy kipihend magad, mert hét közben erre esélyed sincs.

HALAK (február 20-március 20)

Néhány lépés választ el csupán attól, hogy átszakíthasd a célszalagot és végre learasd a babérokat, hisz hosszú ideje menetelsz már az ügy érdekében, ám nagyon úgy tűnik, rendkívül fárasztó utad végéhez közeledsz. Most azonban nem szabad lassítanod, hisz ha kicsit lassítasz, rögtön lankad a figyelmed is, ebben az esetben viszont nagyobb az esélyed arra, hogy olyan váratlan hiba csússzon a számításaidba, amely megváltoztathatja a dolgok kimenetelét. Légy éber és tartsd a tempót, pihenni majd ráérsz akkor, ha véget ért a táv!

Egy kis szauna lecke következik

Egyre népszerűbbek a szeánszok, egyre többen járnak. De vajon tudjuk, hogyan kell viselkedni ott?

Ezt árulja el a személyiségedről, milyen fehérneműt hordasz legszívesebben

Az, hogy mit választasz vásárlás közben, sokat elmond rólad!

Tök jó szépségtippek sütőtökkel minden őszimádónak

Ha ősz, akkor jönnek a tökös szépségápolási termékek!

Ajjaj! Katy Perry koncertjén csúnya baki történt

Egészen jól reagált az énekesnő.

Mit szólnál, ha itt élhetnél? Less be a világ legdrágább házába – érdemes!

Több száz világsztár otthonáról mutattunk már képeket, de ez most egészen más lesz!

Őszi divattrükkök: így variáld a sálad, hogy ne csak melegítsen, de trendi is legyen

Még ha nem is kimondottan szereted az őszi időt, az évszak trendtippjeit te is imádni fogod!

Rajongsz a kókuszvízért? Vigyázz, mert nem olyan egészséges, mint hiszed!

Imádod a kókuszvizet, mert finom és egészséges? Akkor nem árt tudnod még valamit a kedvenc hozzávalódról!

Egészségesen étkezel, tartod a diétádat, de egy dekát sem fogysz? Lehet, hogy te is ezt rontod el!

Mindent, de tényleg mindent megteszel azért, hogy leadj pár kilót, ám csak nem akar sikerülni a dolog?

Fogadjunk, hogy te is imádod: ez György herceg kedvenc meséje

Mire tippelsz, vajon melyik lehet a kis herceg kedvenc meséje?

A 4 legfontosabb képesség, amit a sikeres kapcsolathoz el kell sajátítani

Ezek a képességek nem csak a kapcsolatodban fontosak!

Valóra vált az álmunk: itt az Insta-profil, ami a kutyákat ölelgető Tom Hardyval van tele

Elég egyetlen pillantást vetni ezekre a fotókra, és máris szebben telik a nap!

Ez a titkos félelmed a csillagjegyed szerint

A horoszkópod elárulja, mi az, amitől nagyon félsz, de mégsem mered elárulni senkinek.

Pszichológusok szerint hatféle vásárlói személyiség létezik – te melyik vagy?

Vajon a vásárlási szokásaid alapján melyik az a típus, amelyikben leginkább magadra ismersz?

Napi horoszkóp október 20.: a Szüzeket eltalálja Ámor nyila, a Halak szorult helyzetükben kapnak segítséget

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert a csillagok ismét üzentek!

Fizess elő féláron!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!