Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 3.: a Kosoknak izgalmas kalandokban lesz részük, a Vízöntők kikapcsolódnak

Napi horoszkóp szeptember 3.: a Kosoknak izgalmas kalandokban lesz részük, a Vízöntők kikapcsolódnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Napi horoszkóp szeptember 3.


KOS (március 21-április 20)

Izgalmas kalandokat tartogat számodra a hétvége, amelyek segítségével rengeteg élménnyel gazdagodhatsz. Készülj fel, mert ez most az a kaland lesz, amit hosszú ideig nem fogsz elfelejteni. Még az a szerencse, hogy időnként van, ami a szürke hétköznapokból előrelendít és tartja benned a lelket! Igyekezz kihasználni minden pillanatát és élvezd a helyzetet, hisz nem minden nap botlasz ilyesfajta kalandokba! Hosszú ideig lesz miről beszélned a barátaidnak, az biztos!

BIKA (április 21-május 21)

Nagyon szeretnél elérni egy bizonyos dolgot, de azzal is teljesen tisztában vagy, hogy nem lesz olyan egyszerű minden akadályt megugranod, ha végül sikert szeretnél elérni. Higgy abban, hogy képes vagy rá, hogy rendelkezel annyi tudással és erővel, ami elegendő ahhoz, hogy végül felmutatható eredményt tudj magadénak! Amennyiben megvan benned a cél, az akarat és elhiszed, hogy sikerülhet, abban az esetben nem lesz az a pont, amit ne tudnál elérni! Hajrá!

IKREK (május 22-június 21)

Rossz előérzeted van egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ami nem hagy nyugodni egész nap. Emiatt eléggé feszültnek érzed magad, amelyet a környezeted is viszonylag gyorsan észre vesz, hisz a megszokottnál sokkal ingerültebb vagy, illetve gyorsabban is pattansz mindenre. Mivel egy részt nem szeretnél komolyabb konfliktusba kerülni senkivel emiatt, másrészt nem szeretnéd a hétvégéd egyik felét pihenés helyett ezzel tölteni, ülj le és gondold végig, mi az, ami aggaszt és hogyan tudod eloszlatni ezeket a rossz érzéseket.

RÁK (június 22-július 22)

Nagyon szeretnél változtatni a jelenlegi élethelyzeteden, erre azonban eddig a pillanatig nem volt még elegendő bátorságod. Most azonban a körülmények lehetővé teszik, hogy kilépj és új dolgokat próbálj ki, különösebb kockázat nélkül. Ne késlekedj, pontosan tudod ugyanis, hogy ha most nem ragadod meg a kínálkozó lehetőséget, nagy valószínűséggel jó ideig nem lesz rá alkalmad. Ha másért nem, a saját lelkiismereted megnyugtatásáért érdemes kipróbálnod, hisz ha elengeded, később talán bántani fog a dolog, akkorra azonban már elúszik a hajó!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje várod, hogy egy számodra eléggé bizonytalan helyzet megoldódjon, amely már régóta frusztrál. Egyszerűen kezdesz már besokallni a várakozástól és attól, hogy a pocsolya kellős közepén állsz anélkül, hogy bármifajta említésre méltó előrelépés történne. Épp ezért menj a dolgok elébe, állj a sarkadra, legyél határozott és tegyél azért, hogy megoldódjon a helyzet. Ne keserítsd a napjaid azzal, hogy egyfolytában azon kattog az agyad, hogy mi és miért nem történik. A bizonytalanságnál még egy negatív, de biztos válasz is jobb!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bár nem számítottál rá, kellemes meglepetés ér egy olyan személy részéről, aki máskor nem feltétlenül erről az oldaláról ismert. Most azonban mégis emberi oldaláról tesz tanúbizonyságot, hisz olyasféle gesztussal él feléd, ami különösen jól esik, hisz tőle a legkevésbé sem vártad volna. Ez is azt bizonyítja, nem mindenki olyan, amilyennek ismered, most például kifejezetten pozitív csalódásként éled meg. Ma már semmi nem szegheti a kedved, sokkal szebben süt a Nap és Te is sokkal kedvesebb vagy mindenkivel. Ez a nap már a tiéd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Vissza nem térő esélyt kapsz az Élettől, melyről pontosan tudod, vagy most ragadod meg és akkor még bármi is lehet belőle, vagy a félelmed sokkal nagyobb a bátorságodnál és hagyod elmenni, ebben az esetben azonban borzasztóan bánni fogod, hogy egyetlen esélyt sem adtál magadnak. Minden rajtad múlik, neked kell döntened arról, hogy merre indulsz el, ám azt mindenképp érdemes szem előtt tartanod, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a közel jövőben újabb lehetőség kopogtat az ajtódon. Amennyiben felsorakoztatod a pro és kontra érveket, sokkal egyszerűbben el tudod dönteni, mi a hasznod, illetve az esetleges hátrányod belőle!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú gondolkodás után végre sikerült megfejtened egy olyan rejtélyt, amelyen régóta kattog az agyad, de egy ponton mindig elakadt a gondolatmeneted. Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy míg másoknak nem sikerült, Te végigértél a kacskaringós úton, ahol megvilágosodtál az ügyben, hogy mi áll a szituáció hátterében. Most már minden adott ahhoz, hogy megoldd az egyenletet, ne késlekedj, mihamarabb tegyél pontot a végére és add át magad a hétvégi pihenésnek! Este aztán irány bulizni a barátokkal, van mit ünnepelnetek!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem szeretsz egy találkozás után bizalmat szavazni embereknek, most azonban a legnagyobb meglepetésedre olyasvalakit sodor utadba az Élet, akivel az első pillanatban megtaláljátok a közös hangot, szinte azonnal ugyanazon a hullámhosszon gondolkodtok, így azt érzed, nincs okod arra, hogy bizalmatlan legyél vele szemben. Ez mind szép és jó, mindenesetre érdemes óvatosnak lenned, hisz soha nem tudhatod, mikor melengetsz kígyót a kebleden, csak okosan és tudatosan engedj embereket a bizalmadba férkőzni, hisz ha visszaélnek vele, annál nagyobb hasalás lesz belőle!


BAK (december 22-január 20)

Bármit teszel az Életben, mindig lesznek, akik nem tetszésüket fejezik majd ki veled és a tetteiddel kapcsolatban, neked azonban nem kell úgy élned az mindennapjaid, hogy az legyen az elsődleges szempont, vajon kiből milyen érzést váltasz majd ki. Te, magad ugyanis rendelkezel egy értékrenddel, amely általánosságban véve beleilleszthető a normális társadalmi és szociális normákba, nem kell tehát mások szerint alakítani és aszerint finomítani magadon, hogy ők milyen elvárást támasztanak feléd. Ne akard erőszakkal megváltoztatni magad. Úgy élj, ahogy azt Te jónak látod, ne úgy, ahogy azt mások elvárják!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az egész heti hajtás után ez a hétvége a terveidnek megfelelően csak arról szól majd, hogy összeszedd magad mind fizikálisan, mind pedig mentálisan. Ebbe bármilyen program belefér, amely nem jár részedről különösebben nagy energia leadással. Hívd át a barátaid, szervezzetek grill partit, közösen vásároljatok be és készítsétek el a harapnivalót, vagy zárkózz el a szerelmeddel a külvilágtól, használjátok ki a napsütést és menjetek egy hétvégi házba, vagy a vízpartra romantikázni. A lényeg, hogy kipihend magad, mert hét közben erre esélyed sincs.

HALAK (február 20-március 20)

Néhány lépés választ el csupán attól, hogy átszakíthasd a célszalagot és végre learasd a babérokat, hisz hosszú ideje menetelsz már az ügy érdekében, ám nagyon úgy tűnik, rendkívül fárasztó utad végéhez közeledsz. Most azonban nem szabad lassítanod, hisz ha kicsit lassítasz, rögtön lankad a figyelmed is, ebben az esetben viszont nagyobb az esélyed arra, hogy olyan váratlan hiba csússzon a számításaidba, amely megváltoztathatja a dolgok kimenetelét. Légy éber és tartsd a tempót, pihenni majd ráérsz akkor, ha véget ért a táv!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!