Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 1.: a Bikák elérik a céljaik, a Bakok bátorságot gyűjtenek

Napi horoszkóp szeptember 1.: a Bikák elérik a céljaik, a Bakok bátorságot gyűjtenek
A nap cikke

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz az április 24-ei telihold: az is sikerül nekik, amire a legvadabb álmaikban sem mertek gondolni!

Különleges égi jelenség jön el, amit a szenvedélyes Skorpió zodiákusnak köszönhetően erőteljes hatással lesz ránk.

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Facebook
Twitter
Pinterest
Szeptember első napján sem érdemes kihagynod a horoszkópod, mert mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

Napi horoszkóp szeptember 1.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje teljes mellbedobással küzdesz valamiért, minden lehetséges fórumon megpróbáltad elérni azt, amit szeretnél. Be kell azonban látnod, az eddigi taktikád nem igazán működik, ellenkező esetben már rég átszakíthattad volna a célszalagot. Épp ezért eljött az idő, hogy a külvilágot kizárva leülj és végiggondold, vajon mit kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy eredményes lehess és ezzel a hiányérzeted felváltsa az elégedettség érzése. Nem lehetetlen a küldetés, csupán apró taktikai változtatásra van szükség! Fel ne add most, amikor olyan régóta róvod a köröket ez ügyben!

BIKA (április 21-május 21)

Végre sikerült megvalósítani, amiért olyan régóta dolgozol már éjt nappallá téve. Igazi kézzel fogható eredményt látsz magad előtt és ez roppant büszkévé tesz. Mindenkinek mutasd meg, mit értél el, hiszen számukra hihetetlen módon megugrottad az akadályt, amiről próbáltak lebeszélni. Benned viszont minden megvolt ahhoz, hogy teljesíthesd a kihívást, rendelkezel elég tudással, akaraterővel, logikusan és intelligensen végigzongoráztad a folyamatot, nem csak úgy fejest ugrottál az egészbe. Na ezt csinálja bárki is utánad!


IKREK (május 22-június 21)

Úgy érzed, mindenképp el kell mondanod a véleményed egy hozzád közel álló ismerősödnek, mielőtt mások teszik meg, biztosan kendőzetlen formában. Lehet, hogy első hallásra bántó lesz neki tőled hallva is, de Te még mindig szofisztikáltabban tudod közölni vele, mint mások. Nehéz teher ez neked is, amelyen igyekszel túl esni minél hamarabb. Szedd össze a gondolataid, ülj le és beszélj vele. Hidd el, tonnákkal leszel könnyebb utána!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú idő után megelégelsz valamit, amely miatt régóta futod a köröket eredménytelenül. Most azonban eljött a pillanat, amikor van bátorságod ki is mondani, hogy nem tűröd tovább. Amennyiben valóban így érzel és nem csak a pillanatnyi düh beszél belőled, nem kell tovább a helyzetben maradnod, hisz az senkinek nem jó, de legfőképp neked nem. Ne félj kimondani, hogy vége, noha lehet, hogy az első pillanatban ijesztő lesz. Tekints inkább úgy a helyzetre, mint egyfajta lehetőség, amelyet meg kell ragadnod ahhoz, hogy egy új Élet felé indulhass. Bátorság!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy elég fajsúlyos helyzetben hibát követtél el, olyasmit mondtál ki, amit azonnal meg is bántál. Senki nem tökéletes azonban, mindenkinek vannak rosszabb napjai, ez most így alakult. Ne morfondírozz rajta sokat, próbáld kijavítani ezen botlásod, amennyire csak lehet, szépíts rajta. Ismerd el és merd hangosan kimondani, hogy hibáztál, hisz az sokat javíthat a helyzeten. Igyekezz legközelebb elkerülni a hasonlóan kellemetlen szituációkat, változtass irányt, mielőtt a sötétség közepén talalálod magad, ahonnan sokkal nehezebb megtalálni a kijáratot!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy hozzád közel álló személy nagyon komoly dologban kéri a segítséged, Te pedig jóbarát lévén azonnal ugrasz és a felfegyverkezve állsz oda mögé, ezzel biztosítva arról, hogy természetesen mint mindig, ezúttal is számíthat rád. Nem biztos, hogy azok az igazán jó barátok, akik állandóan együtt lógnak, nincsen egy önálló gondolatuk sem, miközben kimondani sem merik egymás előtt féltve őrzött titkaikat sem. Te pontosan tudod, hogy mikor kell ott lenned neki, hogy mik az erényei és hátrányai melyeket, soha nem használsz fel a saját érdekeidben semmire, önzetlenül, teljes mellszélességgel kiállsz érte, ha a szükség így hozza. Hálásak lehettek a sorsnak, hogy ott vagytok egymásnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki, akit csupán felületesen ismersz, kellemetlen helyzetbe sodor mások előtt egy olyan dologgal kapcsolatban, amihez semmi közöd. Első pillanatban annyira ledöbbensz, hogy nem is tudsz mit kezdeni a szituációval, ám ha összeszeded a gondolataid, a saját érdekedben mihamarabb ki kell állnod magadért. Tisztázd mindenki előtt, hogy kinek mi a szerepe, azt, hogy fogalmad sincs, hogyan kevertek ebbe a helyzetbe. Még azelőtt cselekedj, mielőtt rád omlik és összenyom az egész teher, vedd le magadról és arra helyezd, akinek az egészet köszönheted. Nem árulkodás ez, csupán rávilágítasz a valóságra, mely mások számára is jól látható lesz és egyben a felelősséget is lemossa rólad.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hajlamos vagy egy bizonyos helyzetben gyorsan ítélkezni valaki felett és bírálni másokat. Amíg nem tudod biztosan, mi történt, amíg nem hallod a történetet mindkét fél előadásában, addig bölcsebben teszed, ha nem foglalsz állást és nem ítélkezel. Ha mindenképp kérik a véleményed, egész nyugodtan vállald fel, hogy csak akkor tudod objektíven megítélni a szituációt, ha meghallgattatott a másik fél is. Ha ezt a fajta diplomáciát zokon vesz bárki, akkor valószínűleg csupán egy katonát keresett maga mellé, nem pedig a véleményedre volt kíváncsi.

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki megosztja veled a kételyeit és aggályait egy konfliktussal kapcsolatban, Te pedig nem értesz egyet vele. Ennek hangot adva, közöttetek is kialakul egy kisebb fajta feszültség. Mielőtt azonban elmérgesedik a helyzet, higgadtan beszéljetek róla, hallgassátok meg egymás véleményét és találjatok egy közös nevezőt ez ügyben. Nem érdemes apró dolgokon megcsúszva maradandó károsodásokat szerezni, csak azért, mert nem tudtok felülemelkedni valamin.

BAK (december 22-január 20)

Régóta álmodozol valamiről, amire nagyon vágysz, de túl bátortalan vagy ahhoz, hogy lépni merj. Attól félsz, ha nagyot buksz, annyira el fogsz hasalni, hogy nem lesz erőd ismét talpra állni. Be kell azonban látnod, hogy álmodozásból és illúziókból nem lehet várat építeni, ezekből nem fogsz tudni előre lépni, a kitűzött céljaid pedig elérhetetlenné válnak. Kelj fel és járj, vagy fogadd el a sorsod. Az egész kizárólag csak rajtad múlik!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az elmúlt napok rohanása borzasztóan sok erőt kivett belőled, olyan fáradtnak érzed magad, hogy egyben tudnál aludni legalább egy hetet. Mivel mára nem nagyon terveztél fárasztó programot, ezért add át magad a "semmittevésnek", ne is hagyd magad befolyásolni, ha a barátaid felhívnak és megpróbálnak elcsábítani valahova. Csak is olyan programra mondj igent, ami nem jár különösebb energia leadással. Pihend ki magad, mert hamarosan új kihívásokkal kell majd szembe nézned!

HALAK (február 20-március 20)

Nem érdemes feleslegesen konfliktus helyzetbe kerülnöd, csak mert mások nem férnek a bőrükben és lépten-nyomon beléd kötnek. Ne hallgass a fúrás zajára, egyszerűen törődj a saját életeddel és ne engedd befolyásolni magad. Ha folyton azzal foglalkozol ugyanis, hogy mások mit mondanak rólad, akkor elveszel a pletykák utáni rohanásban. Hallottál már olyan farkasról, aki a nyáj véleménye miatt nem tud aludni?! Na ugye!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

6 egyszerű trükk, hogy sokkal kevesebb legyen a vízszámlád: ezreket spórolhatsz!

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.

Kép

6 csillagjegy, akinek megváltozik az érzelmi élete a Jupiter-Uránusz együttállás miatt

Április 20-án jött létre a Jupiter és az Uránusz együttállása. Hogy mit jelent ez a csillagjegyedre nézve? Mutatjuk!

Kép

6 sokkoló film, ami annyira durva, hogy csak egyszer lehet megnézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!