Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 tipp, hogy tökéletes legyen a hétvége

Europress
5 tipp, hogy tökéletes legyen a hétvége
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egész héten azt várod, hogy végre hétvége legyen, aztán mégsem tudod normálisan kiélvezni? Az alábbi tanácsokkal menni fog!
Olvasd el ezt is!
  1. Mindig rendezetten hagyd ott az irodát pénteken. Ne legyen katyvasz a munkádban, de az asztalodon sem. Nem is hinnéd, ez mennyit számít!

  2. Ne vidd haza a munkát, ne olvasgass otthon az e-maileket. A lényeg, hogy zárd ki teljesen (már amennyire a pozíciód engedi) a melót, és használd ki ezt a két napot teljesen.

  3. Kezdd a szombat reggelt egy rövid meditációval és nyújtással. Kapcsold ki a gondolataidat, vegyél mély lélegzeteket, relaxálj. Kis dolognak tűnik, viszont hatalmas lendületet ad!

  4. A szombatot mindenképpen olyan tevékenységgel indítsd, ami maximálisan boldoggá tesz. Lehet ez futás, vagy séta a kutyusoddal, esetleg a kedvenc sorozatod nézése az ágyból, a lényeg, hogy igazi örömmel töltsön el.

  5. Ne foglalkozz a nyomással: pl. ha cikinek érzed, hogy egész hétvégén otthon döglesz, ne tedd. Ha erre van szükséged, ezt csináld. Ha pedig mindenki azzal jön, hogy pihenned kéne, de te közben mindkét nap végigpörögsz, akkor ez van. Csak az legyen, ami neked jól esik!

Boldog hétvégét!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!