Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 30.: a Nyilasok nem várt eredménnyel büszkélkedhetnek, a Halak új kihívást keresnek

Napi horoszkóp augusztus 30.: a Nyilasok nem várt eredménnyel büszkélkedhetnek, a Halak új kihívást keresnek
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A mai nap is érdemes elolvasni a horoszkópod, mert a csillagok mára is üzentek Neked!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 30.

KOS (március 21-április 20)

Egészen eddig a pillanatig nem tudtad, mi az az apró puzzle darab, ami ahhoz hiányzik, hogy végre teljesíthesd az önmagad elé kitűzött célt. Most azonban megkaptad a dobogót, rugaszkodj tehát el nyugodtan, amilyen magasra csak tudsz, hisz nem minden nap adódik ilyen lehetőség. Nagyon büszke leszel magadra, hisz megmutathatod a Világnak, mire vagy képes és valójában mekkora tehetség is szunnyad benned, amit eddig igyekeztél elfojtani, a megfelelő alkalomra várva. Ne fogd vissza magad, bontakozz ki és zsebeld be az elismeréseket.

BIKA (április 21-május 21)

Nagyon keményen dolgozol azért, hogy mindenki elégedett legyen veled, hogy a többséget boldoggá tedd és ne legyen senki, aki bármit kifogásol rajtad. Ez azonban roppant fárasztó, mindig megfelelni, miközben önmagadat teljesen háttérbe szorítod. Gondold végig, mik azok a dolgok, amik igazán számítanak, kik azok az emberek, akiknek valójában adsz a véleményére és döntsd el, így akarod-e leélni az életed, miközben minden élményt és lehetőséget kiengedsz a kezedből. Beláthatod, hogy Te, magad sokkal értékesebb vagy annál, minthogy az életed arra áldozd, hogy megszámláld, hányan ismernek el és hányan nem!

IKREK (május 22-június 21)

Magasra tetted a mércét, talán túl sokat is vársz el önmagadtól, ha valami nem a terveid és elvárásaid szerint alakul, kétségbe esel és bármire hajlandó vagy azért, hogy sikerre vihesd a terveid. Az egész életed arra áldozod, hogy mindig megugord a magasságot, ám mivel gyakran levered a lécet, emiatt hajlamos vagy a frusztrációid másokon kitölteni. Mielőtt azonban a népszerűségi indexed elkezdene rohamosan zuhanni, sokkal jobban teszed, ha engedsz az elveidből és inkább az élmények és új lehetőségek felé fordulsz. Hidd el, a kevesebb néha több!

RÁK (június 22-július 22)

Nagyon koncentráltan dolgozol valamin, ám a körülmények nem túl ideálisak ahhoz, hogy megfelelően ki tudj zárni mindent. Így azonban elég nehéz az elvégzendő feladatra összpontosítanod, ami meg is látszik az eredményen. Épp ezért ha valóban a tökéletesre törekszel, vonulj el a világ elől, menj alkotói szabadságra és addig dolgozz rajta, amíg meg nem leszel elégedve a látottakkal. Lásd be, kár lenne, ha engednél a csábításnak és emiatt úszna el a sikered! Ez a most, vagy soha tipikus esete!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl későn kaptál észbe valamivel kapcsolatban, amely rendkívülien frusztrál, hisz pontosan tudod, ha kicsit jobban odafigyeltél volna, most nem kellene bosszankodva integetned az elúszott hajónak. Ne bánkódj rajta sokáig, jobban teszed, ha mihamarabb lezárod az ügyet és tovább lépsz. Keress inspirációt, légy nyitott az új élményekre, találd meg azt, ami kárpótól és ki tudsz benne teljesedni! Legközelebb jobban koncentrálj és akkor nem érhetnek meglepetések!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ki sem látsz a tennivalókból, nem győzöd kapkodni a fejed, egyik feladat a másikat éri. Neked azonban egyáltalán nincs ellenedre a sok kihívás, kifejezetten imponál az, hogy végre mozgolódás van körülötted, nem minden olyan monoton, mint ahogy sokszor azt érzed. Használd ki az alkalmat, mivel számodra abszolút nem jelent problémát megbirkózni a feladatokkal, ugorj fejest nyugodtan a nagy medencébe, hisz tapasztalt úszó vagy! Ne feledd, a profik sok felé figyelnek és mindenhová elér a kezük!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akinek kifejezetten idegesít néhány tulajdonsága, ám mivel megbántani nem szeretnéd, ezért amikor csak lehet, kerülöd a társaságát. Mivel azonban ez elég hamar feltűnik az illetőnek, kellemetlen helyzetbe is sodorhatod magad. Épp ezért amennyiben úgy érzed, megér egy próbát, ülj le és beszélj vele az érzéseidről, illetve arról, hogy mi az, ami frusztrál téged. Ne feledd azonban, felnőtt embereket megváltoztatni nem lehet, így nem biztos, hogy eredménnyel jársz majd. Az, hogy megéri-e a kockázatot, Te döntsd el annak alapján, hogy mennyire közvetlen a kapcsolatotok!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Felkínáltak egy lehetőséget, Te pedig mindenféle habozás nélkül mondtál igent rá. Az első lépéseknél azonban megremeg a lábad, nem gondoltad volna ugyanis, hogy ilyen nehézségi fokozattal kell megbirkóznod. Ne add fel, csak azért, mert kicsit bonyolultabb az egyenlet, amelyet meg kell oldanod, kétségbe esett menekülés helyett sokkal inkább érdemes összeszedned magad, hinni abban, hogy megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy sikerrel megoldd a helyzetet és úgy állj hozzá, hogy számodra nincs lehetetlen! Bízz magadban, máshogy ugyanis nem fogsz tudni sikereket elérni!

NYILAS (november 23-december 21)

A megfelelő hozzállással sikerül valami olyasmit elérned, amelyről az első pillanatban egyáltalán nem hitted volna, hogy valaha elérheted. Ne légy kishitű önmagaddal szemben, merj hinni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb falat megrágása sem. Ez a szituáció az elért eredménnyel most egy tökéletes bizonyíték arra, hogy ha bízol abban, amit csinálsz és a megfelelő időben a megfelelő helyen cselekszel úgy, ahogy a helyzet megkívánja, szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert! Csak így tovább, ez a profizmus!

BAK (december 22-január 20)

Valami, amin egy ideje dolgozol, nem az általad elvárt eredményt hozza, amely kissé lejjebb reszeli a lelkesedésed, pillanatnyi elkeseredésedben legszívesebben ott hagynád az egészet és nem foglalkoznál többé vele. Mivel ebben az esetben odaveszne az eddig belefektetett energiád, így érdemes meggondolnod, mit és hogyan cselekeszel. Első körben ülj le és zongorázd végig a darabot magadban, nézd meg, hogy hol volt hamis a hang, hogy legközelebb már pontosan tudd, hogyan kell csinálni és magabiztosabban ülhess le a hangszerhez!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a környezetedben egyáltalán nem vesz komolyan, minden lépésedet korrigálja és minden fórumot arra használ fel, hogy kioktasson, mit és hogyan kellene másképp csinálnod szerinte. Mivel ez téged rendkívüli módon bosszant, igyekezz minél hamarabb a tudtára hozni, hogy nem szorulsz a tanácsaira, mitöbb, abszolút nem is vagy kíváncsi rájuk, jobb ha megtartja magának azokat. Légy határozott és ne engedd, hogy valaki az uralkodásával érvényesíthesse az akaratát feletted. Ügyelj azonban arra, hogy a hangnem ne legyen bántó, csupán légy határozott és diplomatikus!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, kissé fel kell kavarnod az álló vizet ahhoz, hogy kiszabadulhass a hétköznapi monotonitásból, épp ezért olyan kihívást keresel, amely nem feltétlenül tartozik a komfortzónádba. Próbálj ki új dolgokat, engedd át magad a sodrásnak és meglátod, az új sikerélmények nagy lendületet adnak majd ahhoz, hogy könnyebben és vagányabban átvészeld a hétköznapokat, illetve hogy kellő türelemmel tudj kezelni bizonyos szituációkat, amelyekhez azelőtt nem volt türelmed. Ki mondta, hogy neked is feketén fehéren a dominósorba kell illeszkedned? És ha megborul az eleje? Borulsz Te is a többiekkel? Na ne, ezt nem hagyhatod! Ragadd meg a lehetőséget, mert nem tudhatod, mikor kínálkozik fel újra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!