Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 28.: az Oroszlánok nagy lépésre készülnek, a Halak életében változás jön

Napi horoszkóp augusztus 28.: az Oroszlánok nagy lépésre készülnek, a Halak életében változás jön
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasni a horoszkópod, mert mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek!

Napi horoszkóp augusztus 28.


KOS (március 21-április 20)

Régóta dolgozol egy bizonyos ügyön, most azonban már úgy érzed, fogy az energiád, kezdesz már nagyon kimerülni a nagy hajtásban, épp ezért időnként az is eszedbe jut, mi lenne, ha feladnád és új kihívások után néznél. Hiába szeretnél hátat fordítani, addig nem fogsz tudni semmit sem lezárni, amíg maradéktalanul el nem végeztél minden egyes pontot. Haladj végig rajta, vedd sorra az egyes fázisokat és igyekezz mihamarabb pontot tenni a végére, mielőtt végképp feladnád. Hidd el, Te is sokkal nyugodtabb leszel, hisz nem okozol csalódást önmagadnak!

BIKA (április 21-május 21)

Mindképp szeretnél a végére járni valaminek, ám most még nem nagyon tudod, melyik úton indulj el. Tanácstalanságod nem tart majd sokáig, hisz ha nyitott szemmel jársz, bele fogsz botlani abba a személybe, aki megadja neked a választ minden kérdésedre. Ragadd meg a kezét és derítsetek fényt együtt arra a homályos történetre, amely nem hagy nyugodni. Ha sikerül kideríteni, mi áll mögötte, fellélegezhetsz!

IKREK (május 22-június 21)

Túlságosan elbagatelizáltál valamit, aminek sokkal nagyobb jelentőséget kellett volna tulajdonítanod, amely legnagyobb bosszúságodra most negatív formában köszön vissza. Ha kidühöngted magad, rájöhetsz, hogy egyetlen ember felelős a kialakult helyzetért, az pedig Te, magad vagy. Igyekezz korrigálni, amíg nem késő és legközelebb próbálj sokkal komolyabban venni bizonyos szituációkat. Lehet, hogy nem láttad a helyzet komolyságát, de mostantól járj sokkal nyitottabb szemmel!

RÁK (június 22-július 22)

Egy mára eltervezett dolog nem olyan eredményt hoz, amit vártál tőle, amely roppant módon frusztrál, hisz a vasárnapi pihenés helyett erre áldoztad minden időd és energiád. Lehet, hogy ez most nem úgy ért véget, ahogy tervezted, ám nem érdemes sokáig csüggedned, ehelyett inkább vond le a megfelelő konzekvenciát, okulj és döntsd el, hogy legközelebb megéri-e feláldozni a pihenőnapod olyasmi miatt, amelynek eredménye egyáltalán nem garantált. Ezúttal befizetted a tanulópénzt, őrizd meg a nyugtát, hogy a következő alkalommal emlékezz rá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagy lépésre szántad rá magad, régóta készülsz már arra, hogy elmozdulsz a jelenlegi álláspontról és kipróbálod magad valamiben, ami teljesen új és ismeretlen számodra. Bár kissé tartasz tőle, ennek ellenére pontosan tudod, hogy szükséged van erre a változtatásra, hisz a jelenlegi élethelyzetedből kihoztad a lehető legtöbbet, innen már úgy sem tudnál továbblépni, csak úgy, ha elindulsz egy új és érintetlen ösvényen. Ne félj, pontosan tudni fogod, mikor, merre kell menned, hisz határozottan el akarod érni a célod, amiért most elindultál! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túl nagy elánnal élted mostanában az Életet, nem törődve semmifajta veszéllyel, totálisan figyelmen kívül hagyva mindenkit csak azért, hogy neked jó legyen. Rá kellett azonban jönnöd, hogy ez az út sehova nem vezetett, bent vagy a sűrű rengetegben és senki nem fogja a kezed, aki ismerné a kiutat. Talán jobb is, ha most egy kicsit egyedül vagy, saját magadra és a döntéseidre utalva, hisz ez most megtanít arra, hogy ez a fajta gondolkodásmód sehova nem vezet. Becsüld meg azokat, akik körülötted élnek, hisz bármikor kerülhetsz szorult helyzetbe, amelyben senki nem szeret önmagára utalva lenni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Pontosan tudod, mit és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy sikerre vidd azokat a dolgokat, amelyek rád hárultak. Ugyan senki nem akad, aki segít neked, hisz nem akarják vállalni a felelősséget, ám Te olyan tudás és tapasztalat birtokában vagy, amellyel könnyűszerrel tökéletesen el tudod végezni a feladataid. Nem véletlenül bíznak meg hasonlóan nagy kihívásokkal, hisz vakon megbíznak benned. Ha mindent időben befejeztél, használd ki a maradék időt és gyűjts energiát a következő kihívásra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Korábbi negatív tapasztalataid bogarat ültettek a füledbe, nem nagyon bízol senkiben és semmiben, mert attól félsz, bármikor hátba támadhatnak, ha kicsit lankad a figyelmed. Ha kicsit megpróbálsz pozitívabban tekinteni bizonyos helyzetekre és emberekre, illetve nem engeded ezeket a kételyeket eluralkodni magadon, a Világ is megnyílik előtted, új lehetőségeket, élményeket és hosszútávra szóló kapcsolatokat rejtve magában. Igyekezz nyitottabb lenni, ne a rosszat lásd mindenben és mindenkiben!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában bejönnek a megérzéseid, amelyek ezúttal sem hagynak cserben. Valaki ugyanis kecsegető ajánlattal keres meg, amely már olyannyira sok hasznot hoz magával, hogy ez az, ami gyanút ébreszt benned. Ha a hetedik érzéked azt súgja, nem érdemes élned a kínált lehetőséggel, bátran merd kimondani, hisz csak azért, mert valaki nyomul és rámenősen legyeskedik körülötted, még nem kell igent mondanod! Legyél határozott és vállald fel nyugodtan a véleményed!

BAK (december 22-január 20)

Apró mozdulatok kellenek ahhoz, hogy tökéletesítsd azt a folyamatot, amelynek végén komoly eredményeket tudsz majd felmutatni. Ez egy kiváló bizonyíték arra, hogy érdemes volt annyi energiát és időt belefektetned, hisz ez most egy olyan véget fog érni, amely nagy büszkeséggel tölt majd el. A környezeted is elismerően fog veled kezet rázni, ők sem gondolták volna ugyanis, hogy effajta szuper képességeid vannak. Mivel azonban még nem szakítottad át a célvonalat, maradj éber és figyelj minden lépésedre, nehogy egy rossz mozdulat keresztül húzza a számításaid!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasmiről szerzel tudomást, amely előrelendítheti az eseményeket, ám minden még egyáltalán nem garantált, így nem is érdemes beleélned magad. Továbbra is állj készenlétben, hogy váratlan helyzetben tettre készen cselekedni tudj, ne vedd készpénznek azt, ami még nem garantált. Hisz az, hogy valahonnan hallasz valamit, még nem garancia arra, hogy úgy is fog történni. Járj éberen és vedd észre azokat a lehetőségeket, amelyeket érdemes lesz kihasználnod a siker érdekében!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasfajta változást szeretnél eszközölni az életedben, amelyre a környezeted egyelőre nincs még felkészülve. Épp ezért ne izgasd fel őket feleslegesen, aprólékosan dolgozd ki a tervet és csak abban az esetben hozd nyilvánosságra előttük is, ha már teljes biztonsággal meg tudtad valósítani. Vigyázz, hogy kinek mit mondasz, hisz lehet, hogy ezúttal kígyót melengetsz a kebleden és olyasvalakit fogadsz a bizalmadba, aki később csúnyán visszaélhet vele.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Kép

Dobj el mindent: megjelent Azahriah új albuma!

A dalszerző-előadó skatulya I. című lemezén a már jól ismert mariana.árok és a cipoe számok mellett hat új dal is szerepel.

Kép

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép

A csillagjegy, akinek kész katasztrófa lesz az élete április végéig

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.

Kép

Ijesztő, de ezt a 6 dolgot a telefonod is tudja rólad!

Adatok, üzenetek és helyszínek – mi mindent tud rólad a telód? Most kiderül!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!