Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 13.: a Skorpiók váratlan dologgal szembesülnek, a Halak új élményekkel gazdagodnak

Napi horoszkóp augusztus 13.: a Skorpiók váratlan dologgal szembesülnek, a Halak új élményekkel gazdagodnak
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a napi horoszkópodról, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak.

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 13.

KOS (március 21-április 20)

Egész héten nagyon keményen dolgoztál, olyannyira, hogy a hétvégére teljesen kimerültél. Mivel ez most olyan nap, amikor nem kell semmilyen kötelezettségnek eleget tenned, szenteld az időd a feltöltődésnek olyan programokkal, amelyek nem járnak különösebben nagy energialeadással. Ha ebben társad is akad, tartsatok egy olyan napot, ahol szépülhettek, ezáltal lelkileg is töltődtök. Nem minden nap ilyen, épp ezért ragadd meg a lehetőséget, mert a következő hét sem lesz könnyebb.

BIKA (április 21-május 21)

Minden nagyon jól halad a maga útján, épp ezért jut energiád arra is, hogy azokra a dolgokra is szánj egy kis időt, amelyekkel a hét folyamán nem, vagy csak nagy vonalakban tudtál foglalkozni. Igyekezz pontot tenni minden, eddig befejezetlen ügyed végére, a nap hátralévő részét pedig olyasfajta elfoglaltságokkal töltsd, amelyek kikapcsolnak és nem kerülnek túl nagy erőfeszítésbe. Ha túl sok azonban a feladat, ne akard őket egyetlen nap alatt megoldani, inkább a minőségre törekedj, mint sem a mennyiségre!

IKREK (május 22-június 21)

Túl sok mindent vállaltál a mai napra annak érdekében, hogy mások átadhassák magukat a pihenésnek. Így azonban gyülekeznek a viharfelhők, hisz lassan kezd a fejedre omlani minden. Nem nagyon tudod már kézben tartani a dolgokat, kétségbeesésedben elkezdesz össze-vissza kapkodni. Ennek azonban semmi értelme, még azelőtt adj tehát lejjebb a rád nehezedő terhekből, mielőtt visszafordíthatatlan problémákat okozol. Nem kell szégyellned magad emiatt, hisz téged csak a jó szándék vezérelt, de valószínűleg ebből okulva most Te is megtanultad, hogy addig érdemes takaróznod, amíg a paplanod ér!

RÁK (június 22-július 22)

Az az érzésed, hogy valaki egy bizonyos dologban segíteni próbál ugyan, de nem feltétlenül önzetlenül teszi mindezt. Minden szavában ugyanis azt sejteti, hogy csupán az érdek vezérli, neked pedig egyáltalán nem tetszik az, hogy az orrodnál fogva vezet. Gyorsan tedd világossá számára, hogy átlátsz a szitán és ez nem az a fajta segítség, amit el akarnál fogadni, hisz nincs szükséged arra, hogy a meglévő nyitott mondat mellé még effajta terheket is a nyakadba vegyél. Ha csupán csak ilyen formán hajlandó segíteni, akkor jobban teszed, ha inkább egyedül oldod meg a problémát.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki folyton a hátad mögött áll azt figyelve, hogy jól csinálod-e a dolgod, mindezt pedig azért teszi, hogy ha esetleg úgy hozza a helyzet, azonnal bele tudjon szólni, mit és hogyan kellene csinálnod. Ez téged rendkívülien frusztrál, ám mivel nem szeretnéd semmiképp megbántani, így finoman próbálod megértetni vele, hogy nincs szükséged arra, hogy valaki mentorként minden egyes lépésedet figyelje, nem kell megmondania, mit kell tenned és merre kell menned. Pontosan tudod ugyanis magadtól, hogy mi a dolgod, ne engedd, hogy mások befolyásoljanak bármilyen irányba. Ha esetleg elhasalsz, az is a Te bajod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Érzed ugyan, hogy a megfelelő ösvényen, a saját tempódban haladva is elérheted a célod, valamiért azonban tele vagy feszültséggel, hisz mindenképp önmagad kívánsz dönteni bizonyos dolgokról és elvárod, hogy minden úgy történjen, ahogy az elején eltervezted. Ha valaki tanácsot próbál adni, arrogánsan utasítod el, nem törődve vele, hogy esetleg megbánthatsz másokat. Nincs azonban semmi okod arra, hogy ennyire frusztráltan, görcsös koncentrációval menj előre, hisz úgy is véghezviheted, amit elterveztél, ha közben élvezed, amit csinálsz. Lazíts, mert így csak elveszed az élményt magadtól!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hihetetlen tempót diktálsz, a többiek hiába futnak, egyszerűen nem tudnak utolérni, hisz annyira profi vagy, hogy csak ámulnak azon, miből vagy összerakva. Ez nagyon jól hangzik, de fogalmuk sincs róla, mekkora utat tettél már meg, mennyi áldozatodba és energiádba került az, mire idáig elértél. Bármi történik, maradj mindig szerény és segíts azoknak, akik rászorulnak, mert ettől csak jobb emberré válsz, nem mellesleg pedig a népszerűségi indexed is az egekig fog majd szárnyalni. Csak így tovább!


SKORPIÓ (október 24-november 22)

Váratlan esemény szakítja félbe a hétvégét, mely teljesen keresztülhúzza számításaid. Ne ess kétségbe, szedd össze minden energiád, vedd elő a kreativitásod, legyél talpraesett és meglátod, minden sínen lesz. Az egész csak azon múlik, hogyan kezeled a problémát. Amennyiben meg tudod őrizni a higgadtságod és képes vagy hideg fejjel gondolkodni, nem lehet az az akadály, amit ne tudnál megugrani! Csak szépen, nyugodtan kezeld a helyzetet!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, hiába próbálsz feljebb kapaszkodni a hegyen, egyszerűen elfogyott a szufla belőled, akárhogy is küzdesz, nem tudsz tovább mászni. Amennyiben nincs energiád, ül le, pihenj meg, gondold végig, mik azok a célok, amikért küzdesz. Időd van bőven, semmi nem sürget, nem kell ugyanis egyetlen nap alatt meghódítanod a csúcsot. Hidd el, attól mert elfáradtál, nem kell feladnod, hisz ha már ennyit küzdöttél, nem érdemes most visszafordulnod. Nagyon csalódott leszel, ha hátat fordítasz és nem lesz benned elegendő kitartás. Adj időt magadnak, neked is jár egy esély a győzelemre!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki szorult helyzetedben önzetlenül siet a segítségedre. Nagyon hálás vagy neki, hisz nem mindenki dobna el „kaszát-kapát” csak azért, hogy a Te érdekeid szolgálja. Mindenképp tudasd vele, hogy rendkívül nagyra értékeled a nagyvonalúságát, illetve biztosítsd arról, hogy ő is ugyanannyira számíthat rád, bármi történjék is a jövőben! Megnyugtat a tudat, hogy ilyen emberekkel veszed körbe magad, hisz jó érzés tudni, hogy van valaki, aki mintegy támaszként mögötted áll.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Vissza nem térő lehetőség adódik, amellyel ha most nem élsz, valószínűleg hosszú ideig nem fogsz tudni hasonló alkalmat megragadni ahhoz, hogy sikerre vidd, amit elkezdtél. Ez most rendkívül jó bizonyíték arra, hogy érdemes kitartani a céljaid mellett, hogy érdemes időt és energiát fektetni abba, amit épp csinálsz. Ülj le, zárd ki a külvilágot és gondold végig, mi az a legrövidebb út, amelyen végig haladva sikeres lehetsz!

HALAK (február 20-március 20)


Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy eddig ismeretlen dolgokat kipróbálj, amelyekbe még soha nem volt szerencséd belekóstolni. Légy óvatos, csak olyasmibe vágj bele, ahol nem kell mindent egy lapra feltenned, illetve nem veszíthetsz el mindent. Találd meg a dolgok pozitív oldalát, még akkor is, ha valamiről elsőre úgy tűnik, valaminek nincs élvezhető oldala. Hidd el, ha nem mersz, nem is fogsz nyerni. Ha új élmények akarsz szerezni, muszáj vagy felállni a karosszékből és elindulni az ismeretlen felé!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!