Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 12.: a Bikák elégedettek az életükkel, a Bakok kieresztik a fáradt gőzt

Napi horoszkóp augusztus 12.: a Bikák elégedettek az életükkel, a Bakok kieresztik a fáradt gőzt
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasni a napi horoszkópod, mert fontos üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek!

napi HOROSZKÓp augusztus 12.

KOS (március 21-április 20)

Egyedül küzdesz a gondjaiddal, egyelőre senki nincs, aki egy kicsit is átvállaljon belőlük. Mivel így soha nem fogod tudni megoldani őket, eljött az idő, hogy kesergés helyett felállj, vegyél egy nagy levegőt és nekiindulj a lehetetlen jéghegynek. Így ugyanis maguktól nem-igen fognak eltűnni az életedből, muszáj valamit fizikailag tenned azért, hogy ne nyomasszanak a jövőben. Egyedül is meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban és abban, hogy az akaraterőddel fel fogsz érni a csúcsra. Onnan pedig gyönyörű a kilátás, majd meglátod!

BIKA (április 21-május 21)

Ez elégedettség érzésével éled a mindennapjaid, hisz azok a tervek, amiken régóta dolgozol, most kezdenek jövedelmezni, úgy látszik minden sínen van. Ne engedd azonban, hogy az éberséged és a figyelmed egy pillanatra is lankadjon, mert bármikor bekövetkezhet olyan váratlan fordulat, amely más irányba terelheti az eseményeket. Teljesen megnyugodni csak akkor fogsz tudni, ha már minden a helyén van és Te, a célvonalat átszakítva, büszkén gyönyörködsz a teljesítményedben. Addig is figyelj és tedd a dolgod tovább, ahogy eddig is!

IKREK (május 22-június 21)

Füledbe ült egy bogár, ami megállás nélkül azt sugallja, valamit változtatnod kell a jelenlegi életeden ahhoz, hogy maradandót tudj alkotni. Esetleg olyan dolgot kell bevállalnod ennek érdekében, amely a komfortzónádon kilométerekkel túlmutat, Te viszont nem vagy hozzászokva a váratlan dolgokhoz és feladatokhoz. A gondolat megérett ugyan benned a változásra, de nem pontosan tudod még, hogy mit kellene tenned. Épp ezért ne ugorj fejest olyan, ismeretlen és talán túl sekély vízbe, amelyben még soha nem jártál és kitörhet a nyakad. Van időd, használd ki, gondolkodj, inspirálódj és csak akkor tedd meg a nagy lépést, ha teljesen biztos vagy a dolgodban!

RÁK (június 22-július 22)

Valami nem az előzetes várakozásaidnak megfelelően sült el, emiatt elég csalódott vagy. Nincs azonban kesergésre okod, próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ez most ugyan nem sikerült, de le tudod vonni a megfelelő konzekvenciát és legközelebb már tudni fogod, melyik lábad volt az, amelyikkel megbotlottál, így óvatosabban mész majd az úton. A pozitív oldalát tekintve ugyanis nem fogsz belefulladni a saját sebeid nyalogatásába, hisz úgy semmit nem tudsz lezárni és továbblépni, ha a visszás érzések húznak lefelé. Egyszerűen ez most nem sikerült úgy, ám attól még nincs kizárva, hogy sikerre születtél és benned is megvan a győzelemre való képesség!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A rengeteg befektetett munka végre meghozza gyümölcsét, büszkén arathatod le a babérokat, nem hiába dolgoztál annyit ezen a bizonyos dolgon. Most már hátradőlve megnyugodhatsz és elégedetten tekinthetsz arra a produktumra, mely egyedül a Te kezeid munkáját dicséri. Ezzel bebizonyítottad magadnak, hogy rendelkezel annyi tehetséggel és kreativitással, hogy ha nem is könnyen, de némi akaraterővel végül képes vagy olyan magasságokba érni, amely csak keveseknek sikerülhet. Ünnepeld meg méltóképp az elért eredményt, mert ez a Te érdemed! Holnap aztán visszaszállhatsz ismét a földre, mert újabb kihívások várnak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Biztonságban érzed magad, megmelegedtél a fészekben, nehezen veszed tehát rá magad arra, hogy elhagyd, hisz attól félsz, ha túl magasra repülsz, nagyobbat eshetsz és esetleg bele is törhet a szárnyad. Így azonban soha nem fogsz tudni új élményeket szerezni, új helyeket megismerni. Igen, lehet, hogy nem minden szituáció a legkényelmesebb számodra, de meg kell tanulnod ezeket is kezelni, mert ha nem készülsz fel rájuk és váratlanul eltalálnak, nagy csalódással fog eltölteni. Higgy magadban, lehet, hogy az első két próbálkozásnál nagyot esel, de harmadikra már biztosan sikerülni fog! És ha elesel?! Állj fel, porold le magad, igazíts a koronádon és indulás tovább!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan szituációba keveredsz, ahol ugyan az első pillanatban nem nagyon tudod, mit kellene csinálni, de ahogy haladsz előre, egyre jobban érzed magad, ráérzel arra, milyen tempóban és hogyan kell haladnod ahhoz, hogy élvezd a helyzetet és új élményeket szerezz. Ez a bizonyosság arra, hogy attól, mert valami az elején megugorhatatlan akadálynak tűnik, még nem biztos, hogy nincs meg benned a képesség, hogy magasabbra rugaszkodj. Az egész csak annak a kérdése, hogy mersz-e hinni önmagadban? Hogy van-e benned akaraterő, amit előásol a reménytelennek tűnő helyzetekben? Na látod, hogy nincs lehetetlen, csupán csak tovább tart elérni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akaratodon kívül megbántasz valakit, aki elég közel áll hozzád, ám a közöttetek kialakult parázs vitában annyira elragadott a hév, hogy olyasmi csúszott ki a szádon, amelyet máskor bizonyosan megtartanál magadnak. Ha már így alakult a helyzet, rajtad a sor, hogy odaállj, elismerd, hogy hibáztál és kérj elnézést, mert ha elfogadod, ha nem, ezt most a Te hibád. Mivel azonban emberből vagy, aki olykor megbotlik, neked is benne van tehát a pakliban az, hogy olyat mondasz, vagy cselekszel, mely tőled szokatlan és igen csak magyarázatra szorul. Ezúttal, ebben a szituációban neked kell bocsánatot kérned és elmondanod, hogy a szándékosság messziről elkerült, amikor ilyesmit kimondtál. Ha fontosak vagytok egymásnak, meg fogjátok tudni beszélni a dolgot!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyon pontosan kiszámítottál mindent, lerajzoltad a tervet is, mert nem szeretted volna, ha porszem kerül a gépezetbe. Most azonban mégis úgy tűnik, valami megváltoztatja az útirányt, neked pedig fogalmad sincs, hogyan kellene megakadályozni. Kétségbeesetten nézed, hogyan csúszik ki az irányítás a kezeid közül, noha a helyzet nem is olyan katasztrofális, mint amilyennek tűnik, csupán csak nincs B-terved. Mivel feladni a legkevésbé sem szeretnéd, gondolkodj gyorsan és hatékonyan, mert így lassan elúszik a hajó! Adj lejjebb az elveidből és meglátod, nem lesz baj!

BAK (december 22-január 20)

Rengeteget dolgoztál a héten, már-már a végkimerülés határán vagy emiatt. Épp ezért alig várod, hogy eljöjjön a délután, kiejthess a kezedből minden kötelezettséget és átadhasd magad a pihenésnek. Használd ki a hétvégét és úgy próbálj feltöltődni, ahogy neked tetszik, legyen az akár aktív, akár passzív kikapcsolódási forma. A péntek este azonban biztosan a bulizásé a főszerep! Hívd el a barátaid, eresszétek ki együtt a fáradt gőzt, mert ugyan nem vagy egy nagy partiarc, de most kifejezetten jól fog esni, ha el tudod engedni magad egy rövid időre!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mérföldkőhöz érkezett az életed, olyan lehetőség kínálkozik ugyanis, amit meg kell ragadnod, hisz ha most nem élsz vele, valószínűleg nagyon megbánnál. Ugyan egy pillanatra hezitálsz, hisz a változás némi kockázattal jár, de azt is pontosan tudod, hogy ha nem teszel fel most mindent egy lapra, nem fogod tudni elérni az álmaidat sem. Ne görcsölj rá a helyzetre, egyszerűen lazán tedd azt, amit a szíved diktál, de még a józan eszed is rábólint! Minden sikerülhet, csak akarnod kell!

HALAK (február 20-március 20)

Ugyan elégedett vagy a jelenlegi életeddel, mások mégis igyekeznek a szemedre vetni, hogy nem ott kellene tartanod, ahol éppen most ballagsz. Ne foglalkozz azzal, ki mit mond, mert ha úgy élnéd a mindennapjaid, ahogy az emberek elvárják, valószínűleg futhatnál az eredmény után. Ne az legyen mérvadó, hogy azok a kívülálló személyek, akik nem hordják a cipőd, de még csak fel sem próbálták, elégedettek-e a teljesítményeddel. Honnan tudhatnák ugyanis, hogy mennyi energiát fektettél már bele és mennyi áldozatot hoztál már érte?! Amíg nem éltek hasonló életet, nincs is miről beszélnetek! Hadd mondják a magukét, neked érdemben egyáltalán nem kell foglalkoznod velük!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Kép

Dobj el mindent: megjelent Azahriah új albuma!

A dalszerző-előadó skatulya I. című lemezén a már jól ismert mariana.árok és a cipoe számok mellett hat új dal is szerepel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!