A nap cikke

Agydaganata miatt műtötték meg a Grace Klinika egyik sztárját

Hatalmasra nőtt a daganat a fejében, mire észrevették az orvosok.

Még több olvasnivaló

Építsd be a hétköznapokba: most jött csak el igazán a szürke összes árnyalatának az ideje!

Micsoda párosok: az Agymenők főszereplői és való életbeli partnereik

Tedd meg ezt minden nap, ha szeretnél lefogyni az év végére!

5 szuperkönnyű összeállítás az átmeneti időszakra

Mert kőkeményen meg kell dolgozni érte: 11 tipp, hogy a házasságod tényleg örökké tartson

Cukibb, mint gondoltuk: Scarlett Johansson új pasija csak úgy áradozott a színésznőről

5 filmes adaptáció, ami nagyon különbözik az eredeti könyvtől

A 20 éves Colin Firth sokkal, de sokkal szexibb, mint gondolnád – nézd csak!

Napi horoszkóp augusztus 10.: a Szüzek kitörnek a szürke hétköznapokból, a Mérlegek mellé a szerencse szegődik

Napi horoszkóp augusztus 10.: a Szüzek kitörnek a szürke hétköznapokból, a Mérlegek mellé a szerencse szegődik
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ma is érdemes elolvasni a napi horoszkópod, mert fontos üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 10.

KOS (március 21-április 20)

Kezded feladni az irányú reményed, hogy megvalósulhat az az álom, amiért olyan régóta, szinte heroikus küzdelmet folytatsz. Az eredmény ugyanis idáig nemhogy elmaradt, de még a láthatáron sincs. Mivel minden energiád és időd felemészti a célodért folytatott vesszőfutás, nem nagyon találsz már motivációt, amely irányban tarthatna. Mielőtt azonban végleg feladnád, tedd félre egy rövid időre és próbáld elterelni a figyelmed. Gyűjts energiát, inspirálódj, mert ha most hátat fordítasz, valószínűleg nagyon fogod bánni, hogy nem volt benned kitartás és kellő akaraterő!

BIKA (április 21-május 21)

Hosszú munkafolyamat végére értél, amelyet nem is bánsz, mert nagyon fárasztó volt görcsösen arra koncentrálni, nehogy hibát véts. Épp ezért rendkívül kimerülten, de nagy megelégedéssel vegyített megkönnyebbüléssel teszel pontot a végére. Feletteseid nagyon meg lesznek veled elégedve, hisz a munka, amit kiadtál a kezedből, kifogástalan lett. Most már átadhatod magad a lazításnak, de ne feledkezz meg a kötelezettségeidről sem. Elég kreatív vagy ahhoz, hogy új inspirációt találva ismét maradandót alkoss!

IKREK (május 22-június 21)

Nem szereted lezárni a dolgokat, most azonban valami mégis véget érni látszik, amelyet elég nehéz szívvel fogadsz el. Meg kell tanulnod elengedni bizonyos embereket, vagy élethelyzeteket, hisz attól, mert görcsösen ragaszkodsz hozzájuk, még nem fogod tudni befolyásolni a sorsod és azt, hogy minden áron a megtarthasd őket. Ez most véget ért, de nincs okod a kesergésre, hisz ha egy ajtó bezárul, mindig jön egy másik, amely kinyílik. Ez most az új lehetőségek és élmények ideje, ne késlekedj megragadni őket és sodródni az árral! Néha erre is szükség van.

RÁK (június 22-július 22)

Valaki minden áron befolyásolni próbál és kéretlenül életvezetési tanácsokkal ostromol. Neked igen kényelmetlen a helyzet, de nem szeretnéd semmiképp megbántani. Igyekezz diplomatikusan lerázni és finoman megértetni vele, hogy felelősségteljes, józan gondolkodású emberként egyáltalán nem szorulsz arra, hogy valaki mindig fogja a kezed, ráadásul úgy, hogy nem is kérted erre.
Éld a saját életed és ne hagyd magad befolyásolni. Hisz ami másnak bevált, nem biztos, hogy neked is be fog! Ha elég közel álltok egymáshoz, nem fogja zokon venni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szorult helyzetedben megragadod valaki kezét, csak azért, hogy be ne ess a szakadékba. Rendkívül nagy csalódással kell azonban tudomásul venned, hogy egyáltalán nem a megfelelő ember kezét szorongatod. Most engedd el, amíg nem késő, mert ha minden körülmény ellenére is ragaszkodsz hozzá, lehet, hogy visszafordíthatatlan, komoly következményekkel kell számolnod. Most még nem késő felébredni és hátra hagyni azt a személyt, aki nem biztos, hogy a javadat akarja.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kezdesz ráunni a szürke hétköznapok monotonitására, nem szívesen csinálod már azt, amit eddig szívvel-lélekkel tettél. Úgy érzed, mindenképp változásra van szükséged ahhoz, hogy ki tudj törni. A környezeted nem fogadja azonban kitörő örömmel a kezdeményezésed, féltenek ugyanis az újtól és attól, hogy túlságosan beleéled magad valamibe, de a végén csalódni fogsz. Nyugtasd meg őket, hogy van annyi felelősségtudatod és meggondolatlanul nem viszed vásárra a bőröd. Időnként szüksége van az embernek változásokra és a megújulásra, ezt nekik is meg kell érteniük.


MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Váratlanul olyan helyzetbe kerülsz, ahol csak a szerencsének köszönheted, hogy pozitívan kerülsz ki belőle. Ezúttal melléd állt Fortuna istennő, de nem biztos, hogy mindig ekkora szerencséd lesz. Legközelebb jobban gondold meg, mit mondasz, vagy csinálsz, mielőtt olyan gödörbe lépsz, ahonnan nem egyszerű kikerülni. Gondosan ügyelj arra, hogy soha ne hagyjon el a józan eszed, bármennyire is csábító egy szituáció. Ha meg tudod ítélni, milyen veszélyekkel járhat, akkor bizonyára azt is el tudod dönteni, hogy érdemes-e belemenned, vagy jobb, ha biztonsági játékot játszol.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rég nem látott ismerősbe botlasz, aki első megítélésedre rengeteget változott pozitív irányba. A közöttetek zajló beszélgetés kellemes emlékeket idéz benned, már-már hajlamos vagy komolyabb kapcsolatban is gondolkodni. Amennyiben nyitottak vagytok az egymáshoz történő közeledésre, érdemes egy esélyt adnotok a dolognak és egy szinttel feljebb lépnetek. Csak akkor menj bele azonban ilyen játékba, ha érzelmileg nem viselne meg, amennyiben mégsem úgy alakul a dolog, ahogy szeretted volna. A szívnek ugyan nem lehet parancsolni, de mégis próbálj első körben az eszeddel gondolkodni, mert ez esetben az bölcs tanácsadó!

NYILAS (november 23-december 21)

Hatalmas felelősség terheli a vállad, amellyel nem-igen tudsz mit kezdeni. Próbálod elodázni a felelősségvállalást, mert rettegsz annak következményeitől. Mivel azonban egyszer túl kell esned rajta, jobb, ha előbb teszed, mint később, így nem nyújtod el a nehezebb napokat. Zárd ki a külvilágot, ülj le magányodban és gondold végig, hogyan tudsz úgy pontot tenni a végére, hogy az a legkevésbé se fájjon senkinek. Létezik megoldás, csak végig kell zongoráznod pontról pontra. Logikusan és okosan gondolkodj, mindent figyelembe véve.

BAK (december 22-január 20)

Nagyon hatékonyan dolgozol, simán lehagyod a többieket, így előbb végzel a feladataiddal is. Légy azonban óvatos, hisz nem egy rövidtáv futó versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen munkát adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatot, csak azért, hogy előbb szabadulj. Inkább tartson tovább a munka, de kifogástalan legyen. Hidd el, Te is sokkal nyugodtabban fogsz aludni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utóbbi napokban nagyon nehezen tudtad követni az eseményeket, megállás nélkül zajlódtak ugyanis körülötted a történések. Mivel már Te sem nagyon tudtad tartani a tempót, borzasztóan kimerültél mostanra. Épp ezért most jött el az ideje annak, hogy hátradőlj és egyszerűen csak élvezd a "semmittevést"! Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz neked is végesek az energia raktáraid! Ne foglalkozz most a gondokkal!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan dologgal kell ezúttal megküzdened, amely nehézségi fokát tekintve jócskán meghaladja a képességeid. Nem kell azonban egy magad kiállnod a trójai faló ellen, keress erre alkalmas partnereket, hisz csapatban bizonyára sokkal erősebbek lesztek és könnyebben fogjátok tudni megmászni a hegyet is. Ha megtaláljátok a kulcsot, amely a siker kapuját nyitja, nyert ügyetek van! Fogjatok össze és győzzétek le a Világot!

20 őszi énidős program, ami egy fillérbe sem kerül - viszont feltölt jó energiákkal

Ha eddig nem szeretted az őszt, talán most sikerül meggyőznünk a szépségeiről. Vigyázat, ragályos!

Bréking! Gyermeket vár Kapócs Zsóka!

6 év után végre anyuka lesz a szép színésznő!

Építsd be a hétköznapokba: most jött csak el igazán a szürke összes árnyalatának az ideje!

Valószínűleg ez a borongós idő is szerepet játszik abban, hogy nincs mindig kedvünk színes ruhákba bújni.

Kit zavar a 16 év korkülönbség? Fiatal zenésszel jár Halle Berry, és nagyon boldognak tűnik!

Úgy tűnik, végre kiheverte tönkrement házasságát a szép színésznő.

Biztos, hogy szereted? 7 nagy különbség a szerelem és a vágy között

Nagyon könnyen össze lehet keverni a két érzelmet, különösen a kapcsolat első néhány hetében.

Emilia Clarke tényleg khaleesi lesz? Platinaszőkére festette a haját

Nem tud szabadulni a Sárkányok Anyja imidzsétől!

Micsoda párosok: az Agymenők főszereplői és való életbeli partnereik

A sorozatban Raj-t alakító színész elképesztően gyönyörű nőt vett feleségül!

Napi horoszkóp szeptember 20.: a Szüzek megmutathatják, hogy mire képesek, a Vízöntők türelmét próbára teszi valaki

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz az egyes csillagjegyek ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

De menő! Nézd meg, kikkel bulizott Palvin Barbi Londonban!

A mi gyönyörű Barbink ismét világsztárokkal töltötte az idejét.

Ritka pillanat, amikor Angelina Jolie összes gyereke egy fotón pózol – Nézd meg, mennyit változtak!

A hat gyerek büszkén vonult végig anyukájuk mellett a vörös szőnyegen!

Csupán 295 Ft egy lapszám, a postaládádig szállítva :-)

Csak 885 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!