Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 6.: a Bikák kieresztik a fáradt gőzt, a Skorpiók népszerűségre törnek

Napi horoszkóp augusztus 6.: a Bikák kieresztik a fáradt gőzt, a Skorpiók népszerűségre törnek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ma is üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 6.

KOS (március 21-április 20)

Túl sokat aggodalmaskodsz valami miatt, ami az egész napra rányomja a bélyegét. Nem tud kizökkenteni a sok-sok impulzus sem, amely a környezeted felől érkezik. Attól azonban, mert bezárkózol és nem vagy hajlandó semmilyen programban részt venni, a probléma még nem oldódik meg. Próbáld kicsit félretenni a gondokat és kapcsolódj ki, lehet, hogy akkor jön a megoldás, amikor nem is számítasz rá. Adj egy esélyt magadnak, mert ha begubózol, nem lesz sokkal jobb!


BIKA (április 21-május 21)

Egy bizonyos probléma megoldásán dolgozol egész álló nap, ám megéri a sok fáradtság, mert áldozatos munkával ugyan, de sikerül pontot tenned a dolog végére. Hívd fel a barátaid és szervezzetek közös programot, este pedig menjetek és bulizzatok egy nagyot, hisz ez a legjobb módja annak, hogy kiereszd a fáradt gőzt és csapj egy táncos, mulatós estét, holnap pedig ráérsz ismét belevetni magad a problémamegoldós játékba.

IKREK (május 22-június 21)Q


Meg vagy győződve róla, hogy minden körülmények között, akármilyen nehézség ellenére képes vagy egymagad megmászni a hegyet, mindenféle segítség, vagy teherhordó sherpa nélkül. Be kell azonban látnod, nem minden ennyire egyszerű, kiszámítható, és könnyen teljesíthető. Mielőtt belevágsz valamibe, részleteiben merülj el a dologban, mélységeiben vizsgáld meg a kockázatokat és aszerint dönts, hogy merre indulsz. Amennyiben szükségét látod, ne szégyellj segítséget kérni, hisz csapatban sokkal könnyebb boldogulni és a felelősség is megoszlik közöttetek. Gondold meg, mielőtt olyasmibe kezdesz, amiből viszonylag nagy a veszítenivalód!

RÁK (június 22-július 22)

Sok mindent kell szem előtt tartanod ahhoz, hogy mindenkit elégedetté téve, hibátlanul be tudj fejezni egy bonyolult feladatot. A nehézsége a részletekben rejlik, emiatt nem lesz olyan egyszerű, mint amilyennek az elején tűnt. Hisz hiába van meg hozzá a megfelelő tudásod és tapasztalatod, így is komoly akadályokat kell megugranod ahhoz, hogy sikerrel abszolváld a kihívást. Koncentrálj, ne hagyd magad kizökkenteni, mert minél inkább eltereled a figyelmed, annál nehezebbé válik a feladat elvégzése! Ez most a prioritás, mely mindennél fontosabb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem vagy biztos benne, hogy melyik utat kell választanod ahhoz, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a legkevesebb kockázattal és veszéllyel juss el addig a pontig, amit kijelöltél magadnak. Épp ezért szükséged van most arra, hogy leülj és hideg fejjel végig gondolod, merre kell indulnod. Bízz magadban, a női megérzéseidben, és higgy abban, hogy képes vagy a megfelelő taktikával elérni a célod. Nem lesz baj, de ne késlekedj, mert amit ma megtehetsz, nem érdemes holnapra halasztanod. Ha ugyanis nem indulsz el időben, jó eséllyel lemaradsz a nagy lehetőségről.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nehéz hetet zártál, joggal érzed tehát magad teljesen kimerültnek. Mivel szükséged van a töltődésre, erre a hétvégére nem érdemes fárasztó programot tervezned. Olyan kikapcsolódási lehetőséget keres magadnak, amely ahhoz segít hozzá hogy újra töltsd a lemerült energiaraktáraidat, hisz a következő héten ismételten szükséged lesz minden erődre. A passzív pihenés az, amire tehát érdemes alapoznod a hétvégi programot. Egy finom bor társaságában olvass ki egy izgalmas könyvet, menj el a barátaiddal moziba, vagy töltsd a hétvégét a szerelmeddel, távol a civilizációtól, egy hétvégi házban. Hidd el, meglesz a hatása, hisz újult erővel fogod tudni magad belevetni a következő hétbe!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy hozzád közel álló személy kezd beleveszni a problémájába annak ellenére, hogy nem élete legbonyolultabb kihívásával küzd. Próbálj segíteni rajta, mert lehet hogy csak egy minimális lendület kell neki ahhoz, hogy megtudja oldani azt a nyitott mondatot, amerre jelen pillanatban még nem tudja megoldókulcsot. Segítségedért nagyon hálás lesz, mert Te leszel az az egyedüli személy, aki jelen helyzetben mellette áll. Mindenkinek szüksége van egy olyan emberre az életében, akire mindig, minden körülmények között bátran számíthat. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz Te ezen személyek közé tartozol!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan helyzetben találod magad, amelyben nem igen tudsz mit kezdeni mások viselkedésével és hozzáállásával. Fogadd el, hogy ugyan megváltoztatni senkit nem fogsz tudni, de ha kiállsz a véleményed és az álláspontod mellett, akár még olyan irányba is terelheted a szituációt, amelyből senki nem fog a végén negatívan kijönni. Ezúttal minden rajtad múlik, igyekezz tehát beleadni apait-anyait, mert ha sikerül, mindenki téged fog ünnepelni. Ugyan nem a népszerűség a legfőbb szempont, de nem árt időnként megmutatnod, hogy mennyi tehetség és kreativitás rejlik benned. márpedig ha van rá lehetőséged, miért ne használnád ki?!

NYILAS (november 23-december 21)

Végre történik valami körülötted, alig várod, hogy újabb és újabb kalandokba vághass. Ne siettesd azonban kész akarva a dolgokat, mert ezzel tudtodon és akaratodon kívül veszélyhelyzetbe sodorhatod magad. Bármennyire is vagy kalandvágyó, a testi épséged mindennél fontosabb, épp ezért tehát kétszer gondold végig, mielőtt egyszer valamibe belevágsz. Csak és kizárólag akkor kezdj neki, ha meggyőződtél róla hogy kellőképp biztonságos. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy a bársony fotelben ülve, sálat kötögetve kell megöregedned, egész nyugodtan vállalkozhatsz olyasféle dolgokra, amik a komfortzónádon kívül esnek. Tanulj, tapasztalj és ésszerűen járd a saját utad!

BAK (december 22-január 20)

Valaki, a környezetedben akaratodon kívül próbál belerántani egy igen kellemetlen szituációba. Neked azonban szerencsére helyén az eszed, nem mész bele tehát olyasféle, rád nézve veszélyes helyzetbe, amiért később komoly felelősséget kellene vállalnod. Pontosan tudod a határaidat, igyekezz tehát ezeken belül maradni és hozd a másik értésére, hogy Te nem leszel a megfelelő partner a saját akarata érvényesítésére. Ha emiatt neheztelne rád, ne bánkódj, hisz ezek szerint csupán fel akart használni valamire.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindenféleképpen sürgeted a szituációt hogy minél hamarabb pontot tehess a végére. Talán emiatt is lehetséges az, hogy porszem került a gépezetbe, mely váratlan helyzetet okoz. Kétségbeesésedben elkezdesz hibát hibára halmozni, amely persze megnyújtja a folyamatot. Épp ezért tehát sokkal bölcsebben teszed, ha leülsz, felállítod a megfelelő logikai vonal mentén a tervet és aszerint igyekszel mindent végrehajtani. Ha mindent betartasz, nem csúszhat hiba a számításodba. Ha sikerül befejezned időben a feladatot, add át magad a hétvégi lazulásnak!

HALAK (február 20-március 20)

Bár mindent előre elterveztél a hétvégére, valaki váratlanul segítséget kér tőled, mely teljesen felborítja a hétvégi programot. Ennek ellenére nagyon szívesen állsz rendelkezésre, mert bár lőttek a pihenésednek, most a helyzet fontossága felülír mindent. Mivel belegondolsz, Te hogyan éreznéd magad hasonló szituációban, így nem okoz gondot az, hogy egy perc alatt dönts arról, hogy mész és segítesz. Mivel épp nem küzdesz eget rengető kihívásokkal, szívesen állsz oda megfogni a munka végét. Derék dolog!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!