Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp augusztus 2.: a Rákok titokzatos meglepetésre számíthatnak, a Bakok új kalandokat keresnek

Napi horoszkóp augusztus 2.: a Rákok titokzatos meglepetésre számíthatnak, a Bakok új kalandokat keresnek
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
Mára is fontos üzeneteket hagytak a csillagok, érdemes megnézni, mit tartogatnak az egyes csillagjegyeknek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 2.

KOS (március 21-április 20)

Akaratodon kívül befizettél egy érzelmi hullámvasútra, ennek köszönhetően elég intenzív napot élsz meg, furcsa szélsőségekkel. Az élet néha produkál kissé bizarr módon túlfűtött helyzeteket, amelyeket tudni kell kezelni, ám semmi baj, ha elsőre ez nem megy, ne szégyelld magad miatta. Mindenki sírva jött ugyanis a világra, senki nem született úgy, hogy önuralmat gyakorolva, csendesen kivonult a szülőszobából. Nyugodtan merd tehát megélni az érzelmeid, ha jónak látod sírj, ha pedig örülsz valaminek, azt sem kell titkolnod. Ezek a saját lelki épülésed szolgálják, ne félj tőlük!


BIKA (április 21-május 21)

Régóta érlelődik benned a gondolat, hogy elindulj valamerre, mert nagyon úgy tűnik, a jelenlegi helyzetedből kihoztad a legtöbbet, innen már nem tudsz feljebb jutni. Keress tehát új motivációt, inspirálódj és ha jónak látod az alkalmat, ne hezitálj felállni és váltani. Nem kell neked ebben a szituációban megöregedned, ha rendelkezel elegendő ambícióval, talpraesett és kitartó vagy, meg fogod látni azt a lehetőséget, amelyet érdemes lesz majd megragadnod és kihasználnod, a saját céljaid elérése és a vele járó boldogság miatt. Most, vagy soha!

IKREK (május 22-június 21)

Általában Te vagy a társaság húzóereje, híresen nagy szórakoztató vagy, különös ismertetőjeled a túltöltött exhibicionizmus. Nem esik nehezedre az sem, hogy a véleményed hangosan, akár sok ember előtt is felvállald, emiatt azonban időnként kellemetlen helyzetbe kerülsz. Mások ugyanis nem mindig értenek egyet veled, emiatt neheztelhetnek rád. Mivel azonban nem akarod önmagad meghazudtolva cáfolni a saját véleményed, csak azért, hogy ne essen a népszerűségi indexed, bátran állj ki amellett, amit képviselsz!

RÁK (június 22-július 22)

Ma váratlanul kedves meglepetésben lesz részed, melyről egyenlőre fogalmad sincs, kitől érkezett. Ez teljesen felvillanyoz, mindenáron szeretnéd felderíteni a feladó kilétét. A nap folyamán nem kell azonban messzire menned, gyorsan fény derül a rejtélyre, a közvetlen környezetedből próbált olyasvalaki örömet szerezni, akinek elég közel állsz a szívéhez. Viszonozd a kedvességet és amennyiben látsz perspektívát a kapcsolatotokban, adj egy esélyt a dolognak. Ki tudja, még pozítív véget is érhet?!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Megállás nélkül hajtod magad, nagyon teljesítmény és eredményorientált vagy, semmi másnak nem engedsz teret, amíg hibátlanul be nem fejeztél egy feladatsort. Ez egy bizonyos mértékig rendkívül dícséretes, de tudnod kell megtalálni a határaidat és ha sikerült, igyekezz azokon belül maradni. Nem kell mindenáron, mindent feláldozva hajtanod a célod, időnként lazíts és add át magad az események sodrásának. Mielőtt végleg kimerülnél igyekezz kicsit kikapcsolni és megtalálni a feltöltődési lehetőséget is.


SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Sikerült megtalálod a célod, amelyet kitűztél és amelyet mostantól igyekszel mindenáron elérni, akármilyen nehéz akadályokkal is kell megküzdened az utadon. Készíts egy gondos tervrajzot, próbáld magad tartani hozzá, de ne riadj meg attól sem, ha esetleg porszem kerülne a gépezetbe. Mivel kellőképp talpraesett és találékony vagy, nem okozhat gondot az sem, hogy az esetleges hibákra gyorsan és adekvátan reagálj. Nem lesz egyszerű, de amennyiben sikerül, méltóképp ünnepelheted az elért sikereket. Ehhez azonban fontos, hogy semmiképp ne add fel, bármilyen hétfejű sárkány kerül is az utadba.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Abban a meggyőződésben éled az életed hogy bizonyos helyzetekben Te vagy az egyetlen, akinek tapasztalatára és tudására alapozni lehet és érdemes. Időnként azonban neked is szükséged van arra hogy lehetőséget adj magadnak a feltöltődésre, mielőtt végleg kiégnél. Ha szétnézel a közvetlen környezetedben, biztosan találsz egy olyan személyt, aki rendelkezik legalább annyi tudással, illetve hozzád hasonlóan talpraesett és hibátlanul megtudja oldani a rá bízott feladatokat. Amennyiben sikerül megtalálnod a megfelelő személyt, nyugodt szívvel add át a felelősséget és bízd rá a tennivalókat. Te pedig mostantól semmi másra ne koncentrálj, csak és kizárólag a pihenésre, szükséged lesz ugyanis az energiáidra a közeljövőben.


SKORPIÓ (október 24-november 22)

Borzasztóan nagy erőfeszítéseket teszel annak érdekében, hogy mindig, minden körülmények között megfelelj a környezetedben élőknek és mindenkit boldoggá tegyél. Ez azonban, állandó küzdelmed ellenére sem minden esetben sikerül, hisz egyszerűen képtelenség mindig, mindenkiben az elégedettség érzését hagyni. Nem is biztos, hogy megéri, folyamatos áldozatokat hozva mindig másokra koncentrálni, épp ezért a sokszor feleslegesen futott körök helyett inkább saját magad helyezd előtérbe és a saját boldogságodra a összpontosíts! Hidd el, hosszútávon ez sokkal kifizetődőbb lesz számodra. Emellett persze nagyon fontosak a barátok is, de nem a saját rovásodra!


NYILAS (november 23-december 21)

Az a fajta személy vagy, aki rendkívül fontosnak tartja, hogy minden egyes cselekedete után, mindenképp pozitív visszajelzéseket kapjon. Amennyiben egy-egy dolog nem úgy sikerül, ahogy szeretted volna, hajlamos vagy csapot-papot otthagyva hátat fordítani mindennek, és feladni az egészet. Így azonban szinte biztosan képtelen leszel hosszútávon, maradandó eredményeket produkálni, melyekkel csak csalódást fogsz okozni a magadnak. Legyen benned több kitartás, hisz ez elengedhetetlen a sikerek eléréséhez! Az állandó, másoknak történő megfelelési kényszer helyett saját magadra figyelj oda, mert elsősorban önmagaddal kell elégedettnek lenned. Ha ez megvan, nyert ügyed van!


BAK (december 22-január 20)

Kissé egysíkúnak érzed a mindennapokat, a jelenlegi életedben már-már unatkozva, szürkén vállalsz mellékszerepet. Ám mivel ez abszolút mértékben frusztrálóan hat rád, igyekezz olyan lendületet venni, amellyel egy nagyobb elrugaszkodás után ki tudsz szabadulni. Senki nem mondta, hogy be kell állnod a dominósorba és feketén-fehéren arra várakozni hogy valaki megdöntse a sort, Te pedig dőlj, a többiekkel együtt. Keress új kalandokat, igyekezz új élményekkel gazdagodni, hisz ezek fognak ahhoz hozzásegíteni ahhoz, hogy a nehezebb időkben is fenn tudj maradni a víz felszínén! Most indulj el, mert adott a lehetőség! Hogy élsz-e vele, az már csak a Te döntésed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagy terveid vannak, melyeket mindenképp szeretnél megvalósítani, akadnak azonban olyan személyek, akik mindenáron meg akarnak ebben akadályozni. Ezt ugyan nyíltan nem merik előtted felvállalni, ám Te mégis látod rajtuk, hogy irigyen tekintenek rád a bátorságodért, a kitartásodért, és a teljesítményorientáltságodért. Ne hagyd magad befolyásolni, ne foglalkozz az irigyeiddel, csakis saját magadra koncentrálj, hisz ha valamit nagyon szeretnél elérni, senki nem akadályozhat meg benne. Ne figyelj senkire, csakis saját magadra. A célod elérése a fontos, vagy a körülmények?! A döntés kizárólag a Te kezedben van!

HALAK (február 20-március 20)

Szereted előre kiszámítani a történéseket, ha hiba csúszik a számításokba, gyakorlatilag rémülten dobsz el mindent a kezedből és kezdesz el futni, mielőtt valaki utolér és felelősségre von emiatt. A kétségbeesés helyett azonban sokkal bölcsebben teszed, ha minél gyorsabban igyekszel korrigálni az elkövetett hibát, hisz nem a helyrehozhatatlan kategóriában vagy. Ha ugyanis egy kicsit összpontosítasz, könnyedén megtudod oldani a helyzetet. Csak bízz magadban, a tudásodban, a talpraesettségedben és a hetedik érzékedben! Amennyiben ezek nem hagynak cserben, nem lesz gond kijavítani a hibát, mely utólag visszagondolva, miniatűrnek fog majd tűnni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!