A nap cikke

Ez a négy csillagjegy csalja meg legnagyobb eséllyel a párját

Ez az az a négy csillagjegy, amelynek szülöttében a legtöbb megcsalásra utaló jellemvonás található meg.

Még több olvasnivaló

10 dolog, amit csak azok érthetnek, akik világ életükben belenyúltak a frissen festett körömlakkjukba

Látnod kell: Ez 2017 kedvenc ruhája!

8 nő elárulja, hogy mi volt az a bók, ami megváltoztatta az életét

Egy kvíz igazi Disney-fanoknak: te mennyi mesét ismersz fel néhány emojiból?

Ezt a cuki átlátszó pántos cipőt te is imádni fogod!

Ezek a Disney hercegnős pokrócok az internet új kedvencei!

Egy kényes kérdés: szabad randizni a barátnőd expasijával?

Nyílt levél a legjobb barátom csajának

Napi horoszkóp július 31.: a Bakok új élményekkel gazdagodnak, a Vízöntőknél pozitív változások várhatók

Napi horoszkóp július 31.: a Bakok új élményekkel gazdagodnak, a Vízöntőknél pozitív változások várhatók
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hét utolsó napjára is fontos üzeneteket hagytak a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Gőzerővel nyomulsz előre, semmi mást nem látsz, csak a célt, amit mindenáron el akarsz érni. A nagy rohanásban azonban észre sem veszed, hogy rossz helyen vetted be a kanyart, ennek köszönhetően teljesen rossz irányba haladsz. Most azonban még nem késő lelassítanod, megkeresni a helyes utat, melyen logikusan és okosan tudsz haladni úgy, hogy ne kerüljön túl nagy áldozatodba az, hogy időben és épségben odaérj! Ne akarj fejjel futni a falnak, hisz nem mindegy, hogyan szakítod át azt a bizonyos célszalagot!

BIKA (április 21-május 21)

Mindenáron a védőügyvéd szerepében akarsz tetszelegni, azt gondolod mindenki a védelmedre szorul és arra, hogy amolyan szócsőként kiállj és szónokolj a nevében. Mivel azonban mindenhol Te sem lehetsz ott, épp ezért nem biztos, hogy mindig pontosan meg tudod ítélni a helyzetet, emiatt nem tudsz objektív véleményt mondani. Okosabban és bölcsebben teszed tehát, hogyha csak és kizárólag saját magadra koncentrálsz, meghagyhatod másoknak azt, hogy adott esetben megvédjék magukat, ha úgy érzik. Te pedig sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem vállalsz feleslegesen felelősséget!


IKREK (május 22-június 21)

Egy bizonyos helyzetben előre látod, hogy nem úgy fog elsülni a dolog, ahogy azt a többiek várják, ám mivel nem szeretnéd, hogy csalódjanak és rossz véget érjen a dolog, próbálod erre finoman felhívni a figyelmüket. Őket azonban teljesen hidegen hagyja a figyelmeztetés és mennek tovább, amerre elindultatok. Mivel nem hallgatnak rád és Te látod a végkimenetelt, még nem késő kiszállnod és inkább a saját utad járnod. A lelkiismereted nyugodt lehet, hisz mindent megtettél, amit ebben a szituációban megtehettél, innentől ők felelnek magukért.


RÁK (június 22-július 22)

Olyan híreket kapsz, amelyekre egyáltalán nem számítottál, de teljesen felvillanyoznak ezek a dolgok és mihamarabb szeretnél utánuk járni, hogy valóban számíthatsz-e valami pozitívumra. Adj időt a helyzetnek, ne hajtsd türelmetlenül, mert ha mindenáron nyomulsz és befolyásolni próbálod, nem biztos, hogy a várakozásoknak megfelelően alakul a szituáció. Légy türelmes és meglátod, zamatos gyümölcsöt szakíthatsz a végén!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túlságosan sok, apró probléma bánt, emiatt lelkileg és szellemileg elég fáradtnak érzed magad. Annak érdekében, hogy kicsit felszabadulj, vedd sorra ezeket a zavaró tényezőket és hideg fejjel gondolkodva, racionálisan próbálj megoldást találni rájuk. Kicsit jobb lesz, ha nyitott szemmel jársz és megoldáscentrikusan gondolkodsz, hisz az is lehet, hogy sokszor a megoldás közelebb van, mint hinnéd. Ne menj bele túl bonyolult gondolatmenetekbe, inkább keresgélj a közvetlen környezetedben.


SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az a fajta ember vagy, aki szeret önmagáról gondoskodni, ennek megfelelően inkább magad oldod meg a gondjaid és a nehezebb szituációkat is. Ám van olyan helyzet, amely rajtad is képes kifogni, Te pedig az utolsó pillanatig foggal-körömmel hajtasz, hogy ne kelljen senkihez fordulnod. Be kell azonban látnod, hogy időnként sokkal jobb, ha keresel valakit, akiben megbízhatsz és megoszthatod vele a problémákat. Hidd el, szívesen vesz majd át a terhekből és nem fog csalódást okozni. Te pedig próbáld elfogadni, hogy a szuperhősök is halandó emberek!


MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szereted mindenen rajta tartani a szemed, igyekszel mindig Te irányítani a történéseket azzal a meggyőződéssel, hogyha esetleg átengeded másnak a kormányt, rögtön elsüllyed a hajó és az eddigi munka, a teljes legénységgel együtt oda fog veszni. Nem biztos azonban, hogy más nem ért ugyanannyira a dolgához, mint ahogy Te. Ha bizalmat szavazol neki, akkor lazíthatsz végre egy kicsit és nem kell folyamatos görcsben, nyitott szemmel aludnod.


SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki pont akkor érkezik, amikor elég ingatag lelkiállapotban vagy. Hirtelen, valami oknál fogva neki öntöd ki a szíved, amit már abban pillanatban meg is bánsz. Nem tudod ugyanis, hogy mennyire bízhatsz meg benne, hisz nem annyira tartozik a közeli ismerőseid közé. Ha már kibeszélted magadból, felesleges idegeskedned, hisz visszacsinálni úgysem tudod már, jobb tehát, ha nem idegeskedsz miatta. Beszéld meg vele, hogy legyen szíves megtartani magának az információt és ha bizalmatlan vagy valakivel, inkább gondolkodj, mielőtt beszélni kezdesz.


NYILAS (november 23-december 21)

Olyan érzéseid vannak, hogy valaki a hátad mögött befolyásolni próbálja a dolgaid, de ezt nyíltan nem meri felvállalni előtted. Mivel neked egyáltalán nincs ínyedre a saját kontódra játszott játék, így inkább állítsd meg a folyamatot, mielőtt baj lesz belőle. Határozottan és világosan hozd értésére, hogy abszolút mértékben ellenzed, amit csinál és nem vagy hajlandó elfogadni ezt a fajta háttérmunkát. Magyarázd el neki, hogy jobban teszi, ha inkább a saját dolgával törődik, Te pedig úgy irányítod az életed, ahogy jónak látod, nincs szükséged a segítségnyújtás ezen formájára.


BAK (december 22-január 20)

A hétvége a legalkalmasabb időpont arra, hogy kicsit rendbe szedd magad lelkileg, hogy pozitív élmények segítségével töltsd az energia raktáraid és ne sajnáld magadtól a boldogsághormont sem. A hét utolsó napját használd ki és vedd magad körbe olyan emberekkel, akik jó hatással vannak rád és nagyon élvezed a társaságukat. Csináljatok közös programot, ne riadjatok vissza a kalandosabb, extrémebb élményszerzéstől sem! Meglátod, ilyen hétvége után újult erővel, széles mosollyal és teljesen harmónikus lelki állapottal térsz majd vissza a hétköznapokba.


VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, kissé megváltoztak a dolgok körülötted, de nem feltétlenül a negatív irányba. Kezded már látni a fényt a sötét alagút végén, ami nagy izgalommal tölt el, hisz nem gondoltad volna, hogy eljön majd az az idő, amikor felcsillan a remény arra, hogy elmozdulj a jelenlegi állapotból. Most azonban változni látszik a helyzet és úgy tűnik, mégis sikerülhet. Nélküled azonban semmi nem lehetséges, ígyekezz tehát valamit tenni az ügy érdekében. Kelj fel és indulj el végre abba az irányba, amerre mindig is szerettél volna menni!


HALAK (február 20-március 20)

Egyenlőre nem nagyon érted, mi zajlik körülötted, nem-igen tudsz mit kezdeni a helyzettel, amihez egyáltalán nem vagy hozzászokva és ez némiképp frusztrál. Igyekezz azonban úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy mindez a Te érdekedben történik és próbáld megérteni azt, ami most még nagyon homályos. Ha világossá válik minden, Te sem fogod már magad olyan kényelmetlenül érezni, mert mindaz, amit most még nem értesz, később nagy segítségedre lesz abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a helyzetből! Csak nyisd ki a szemed, hisz a megoldás ott hever előtted!

Ez a Trónok harca karakter lennél a csillagjegyed szerint

Kivel van a legtöbb hasonlóságod? Most kiderül!

Mintha tegnap lett volna: Szandi 28 évvel ezelőtti képet posztolt, szinte semmit nem változott

Nem tudjuk hogyan csinálja, de az énekesnőn mintha nem fogna az idő!

Ajajj! Emiatt került veszélybe Mádai Vivien házassága

Kívülről úgy tűnik, hogy Mádai Vivien családi élete tökéletes – nos, náluk is akadnak azért problémák!

Stílustippek: Legyél te a legcsinosabb esküvői vendég!

Ha szeretnél jól kinézni, de nem túlragyogni a menyasszonyt, ezeket a szabályokat fogadd meg!

Közös forgatásból örök szerelem: eljegyezte egymást a népszerű sorozat álompárja

Kit Harington és Rose Leslie karakterei a Trónok harcában nem lehettek örökre egymáséi, a való életben viszont Havas Jon a kezébe vette a sorsát, és feltette a nagy kérdést!

Hűsítő nyári árral várunk! Több mint 40 % kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 1770 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!