Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 31.: a Bakok új élményekkel gazdagodnak, a Vízöntőknél pozitív változások várhatók

Napi horoszkóp július 31.: a Bakok új élményekkel gazdagodnak, a Vízöntőknél pozitív változások várhatók
A nap cikke

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy sztárpár NAGYON kínos helyzetbe került, erről pedig még videó is készült

A hírességek élete messze nemcsak a gazdagságról, csillogásról és bulikról szól.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napjára is fontos üzeneteket hagytak a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Gőzerővel nyomulsz előre, semmi mást nem látsz, csak a célt, amit mindenáron el akarsz érni. A nagy rohanásban azonban észre sem veszed, hogy rossz helyen vetted be a kanyart, ennek köszönhetően teljesen rossz irányba haladsz. Most azonban még nem késő lelassítanod, megkeresni a helyes utat, melyen logikusan és okosan tudsz haladni úgy, hogy ne kerüljön túl nagy áldozatodba az, hogy időben és épségben odaérj! Ne akarj fejjel futni a falnak, hisz nem mindegy, hogyan szakítod át azt a bizonyos célszalagot!

BIKA (április 21-május 21)

Mindenáron a védőügyvéd szerepében akarsz tetszelegni, azt gondolod mindenki a védelmedre szorul és arra, hogy amolyan szócsőként kiállj és szónokolj a nevében. Mivel azonban mindenhol Te sem lehetsz ott, épp ezért nem biztos, hogy mindig pontosan meg tudod ítélni a helyzetet, emiatt nem tudsz objektív véleményt mondani. Okosabban és bölcsebben teszed tehát, hogyha csak és kizárólag saját magadra koncentrálsz, meghagyhatod másoknak azt, hogy adott esetben megvédjék magukat, ha úgy érzik. Te pedig sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem vállalsz feleslegesen felelősséget!


IKREK (május 22-június 21)

Egy bizonyos helyzetben előre látod, hogy nem úgy fog elsülni a dolog, ahogy azt a többiek várják, ám mivel nem szeretnéd, hogy csalódjanak és rossz véget érjen a dolog, próbálod erre finoman felhívni a figyelmüket. Őket azonban teljesen hidegen hagyja a figyelmeztetés és mennek tovább, amerre elindultatok. Mivel nem hallgatnak rád és Te látod a végkimenetelt, még nem késő kiszállnod és inkább a saját utad járnod. A lelkiismereted nyugodt lehet, hisz mindent megtettél, amit ebben a szituációban megtehettél, innentől ők felelnek magukért.


RÁK (június 22-július 22)

Olyan híreket kapsz, amelyekre egyáltalán nem számítottál, de teljesen felvillanyoznak ezek a dolgok és mihamarabb szeretnél utánuk járni, hogy valóban számíthatsz-e valami pozitívumra. Adj időt a helyzetnek, ne hajtsd türelmetlenül, mert ha mindenáron nyomulsz és befolyásolni próbálod, nem biztos, hogy a várakozásoknak megfelelően alakul a szituáció. Légy türelmes és meglátod, zamatos gyümölcsöt szakíthatsz a végén!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túlságosan sok, apró probléma bánt, emiatt lelkileg és szellemileg elég fáradtnak érzed magad. Annak érdekében, hogy kicsit felszabadulj, vedd sorra ezeket a zavaró tényezőket és hideg fejjel gondolkodva, racionálisan próbálj megoldást találni rájuk. Kicsit jobb lesz, ha nyitott szemmel jársz és megoldáscentrikusan gondolkodsz, hisz az is lehet, hogy sokszor a megoldás közelebb van, mint hinnéd. Ne menj bele túl bonyolult gondolatmenetekbe, inkább keresgélj a közvetlen környezetedben.


SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az a fajta ember vagy, aki szeret önmagáról gondoskodni, ennek megfelelően inkább magad oldod meg a gondjaid és a nehezebb szituációkat is. Ám van olyan helyzet, amely rajtad is képes kifogni, Te pedig az utolsó pillanatig foggal-körömmel hajtasz, hogy ne kelljen senkihez fordulnod. Be kell azonban látnod, hogy időnként sokkal jobb, ha keresel valakit, akiben megbízhatsz és megoszthatod vele a problémákat. Hidd el, szívesen vesz majd át a terhekből és nem fog csalódást okozni. Te pedig próbáld elfogadni, hogy a szuperhősök is halandó emberek!


MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szereted mindenen rajta tartani a szemed, igyekszel mindig Te irányítani a történéseket azzal a meggyőződéssel, hogyha esetleg átengeded másnak a kormányt, rögtön elsüllyed a hajó és az eddigi munka, a teljes legénységgel együtt oda fog veszni. Nem biztos azonban, hogy más nem ért ugyanannyira a dolgához, mint ahogy Te. Ha bizalmat szavazol neki, akkor lazíthatsz végre egy kicsit és nem kell folyamatos görcsben, nyitott szemmel aludnod.


SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki pont akkor érkezik, amikor elég ingatag lelkiállapotban vagy. Hirtelen, valami oknál fogva neki öntöd ki a szíved, amit már abban pillanatban meg is bánsz. Nem tudod ugyanis, hogy mennyire bízhatsz meg benne, hisz nem annyira tartozik a közeli ismerőseid közé. Ha már kibeszélted magadból, felesleges idegeskedned, hisz visszacsinálni úgysem tudod már, jobb tehát, ha nem idegeskedsz miatta. Beszéld meg vele, hogy legyen szíves megtartani magának az információt és ha bizalmatlan vagy valakivel, inkább gondolkodj, mielőtt beszélni kezdesz.


NYILAS (november 23-december 21)

Olyan érzéseid vannak, hogy valaki a hátad mögött befolyásolni próbálja a dolgaid, de ezt nyíltan nem meri felvállalni előtted. Mivel neked egyáltalán nincs ínyedre a saját kontódra játszott játék, így inkább állítsd meg a folyamatot, mielőtt baj lesz belőle. Határozottan és világosan hozd értésére, hogy abszolút mértékben ellenzed, amit csinál és nem vagy hajlandó elfogadni ezt a fajta háttérmunkát. Magyarázd el neki, hogy jobban teszi, ha inkább a saját dolgával törődik, Te pedig úgy irányítod az életed, ahogy jónak látod, nincs szükséged a segítségnyújtás ezen formájára.


BAK (december 22-január 20)

A hétvége a legalkalmasabb időpont arra, hogy kicsit rendbe szedd magad lelkileg, hogy pozitív élmények segítségével töltsd az energia raktáraid és ne sajnáld magadtól a boldogsághormont sem. A hét utolsó napját használd ki és vedd magad körbe olyan emberekkel, akik jó hatással vannak rád és nagyon élvezed a társaságukat. Csináljatok közös programot, ne riadjatok vissza a kalandosabb, extrémebb élményszerzéstől sem! Meglátod, ilyen hétvége után újult erővel, széles mosollyal és teljesen harmónikus lelki állapottal térsz majd vissza a hétköznapokba.


VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, kissé megváltoztak a dolgok körülötted, de nem feltétlenül a negatív irányba. Kezded már látni a fényt a sötét alagút végén, ami nagy izgalommal tölt el, hisz nem gondoltad volna, hogy eljön majd az az idő, amikor felcsillan a remény arra, hogy elmozdulj a jelenlegi állapotból. Most azonban változni látszik a helyzet és úgy tűnik, mégis sikerülhet. Nélküled azonban semmi nem lehetséges, ígyekezz tehát valamit tenni az ügy érdekében. Kelj fel és indulj el végre abba az irányba, amerre mindig is szerettél volna menni!


HALAK (február 20-március 20)

Egyenlőre nem nagyon érted, mi zajlik körülötted, nem-igen tudsz mit kezdeni a helyzettel, amihez egyáltalán nem vagy hozzászokva és ez némiképp frusztrál. Igyekezz azonban úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy mindez a Te érdekedben történik és próbáld megérteni azt, ami most még nagyon homályos. Ha világossá válik minden, Te sem fogod már magad olyan kényelmetlenül érezni, mert mindaz, amit most még nem értesz, később nagy segítségedre lesz abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a helyzetből! Csak nyisd ki a szemed, hisz a megoldás ott hever előtted!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: Ennyit változott Justin Bieber, mióta 15 évesen berobbant a köztudatba

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Justin Bieber szupersztárrá avanzsált.

Kép

6 egyszerű trükk, hogy sokkal kevesebb legyen a vízszámlád: ezreket spórolhatsz!

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.

Kép

6 csillagjegy, akinek megváltozik az érzelmi élete a Jupiter-Uránusz együttállás miatt

Április 20-án jött létre a Jupiter és az Uránusz együttállása. Hogy mit jelent ez a csillagjegyedre nézve? Mutatjuk!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!