A nap cikke

Szomorú tragédia vetett véget Kulcsár Edináék nyaralásának

Hamarabb véget ért a vakáció.

Még több olvasnivaló

Tudtad, hogy már Audrey Hepburn is imádta? Leggings-töri a kezdetektől napjainkig

Ha erre az 4 kérdésre IGEN a válaszod, el kellene menned a pasiddal párkapcsolati tanácsadásra

Nem menő már a macaron! Ez most a legnépszerűbb esküvői kajatrend, ami végigsöpört az Instagramon

10 dolog, amit még idén nyáron meg kell tenned

Ezen beájultunk! Havas Jon szőrméjének története egészen elképesztő!

Rangsorolva: ezek a legkedvesebb és a legrosszindulatúbb csillagjegyek

Ezt görkoris Cindy is akarná: Saint Laurent új cipőit látnod kell!

Egyperces párkapcsolati teszt: te és a pasid vajon átmentek rajta?

Napi horoszkóp július 27.: a Rákok komoly üzenetet kapnak, a Mérlegek önzetlen barátok

Europress
Napi horoszkóp július 27.: a Rákok komoly üzenetet kapnak, a Mérlegek önzetlen barátok
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ma is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasni, mit tartogatnak az egyes csillagjegyeknek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 27.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindig rajtad tartja a szemét, minden magánügyedről tudni szeretne, már-már beköltözik az életedbe. Mivel Te abszolút indiszkrétnek ítéled meg és borzasztóan zavar, finoman és diplomatikusan próbáld a tudtára hozni, hogy egyedül is képes vagy a kormányt tartani, nincs szükséged senkire, aki az életedet irányítja, miközben nem hagy a saját dolgaiddal kapcsolatban szóhoz jutni. Ha kellőképp udvarias vagy, nem fogja zokon venni a mondanivalód!


BIKA (április 21-május 21)

Minden erőddel egy általad kiemeltnek tartott ügyön dolgozol, olyannyira koncentrálva a feladatra, hogy eközben nem veszed észre a körülötted zajló történéseket. Érdemes tehát egy kicsit lelassítanod és nyitni a Világ felé, mert így nem csak az élvezetekről mondasz le, de lemaradsz minden fontos lehetőségről is. Hidd el, attól, mert nem irányítod minden figyelmed kizárólag egyetlen dologra, attól még ugyanolyan eredménnyel fogod tudni elvégezni. Ne feledd: a nap csak 24 órából áll és Te csak egyszer élsz! Kezedben a döntés: elszalasztod, vagy megragadod a lehetőségeket!


IKREK (május 22-június 21)

Úgy érzed valaki, aki bajban van, minden terhével rád támaszkodik, neked azonban fogalmad sincs, mit is vár el tőled valójában. Próbáld megértetni vele, hogy más dolgával kapcsolatban nem tudsz felelősséget vállalni azon kívül, hogy elmondod a véleményed, illetve ha neki ettől könnyebb lesz a lelke, szívesen meghallgatod a problémáit. Nem kell magadra venned azt, amihez nincs közöd, de biztosítsd róla, hogy mellette állsz és bizonyos határokon belül bármikor számíthat rád!


RÁK (június 22-július 22)

Valaki a saját példáját megosztva komoly üzenetet hoz számodra, így anélkül kapsz leckét, hogy az illetőben bármi szándékosság lenne. Próbáld végig gondolni, mik azok a részletek, amiket neked az általa elmondottakból tovább kell vinned az utadon és a jövőben hasznosítanod illene. Adj hálát a sorsnak, hogy bizonyos dolgokat nem a saját, fájó sebeidből kell megtanulnod, hanem másokat látva maga, az Élet okít. Az, hogy ezeket a apró tanulságokat észre veszed-e, az már csak rajtad múlik. Érdemes nyitott szemmel járnod!


OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kicsit megviseli a lelked a sok történés, ami mostanában zajlik körülötted, emiatt nem feltétlenül vágysz az emberek közeledésére és a nagy társaságra. Azokkal igyekszel körbevenni magad, akikben minden körülmények között bízhatsz és akikkel szívesen töltöd az időd. Akad azonban valaki, aki a barátinál jóval komolyabb kapcsolatot szeretne veled kialakítani. Igyekezz észrevenni és nyitni felé, amennyiben úgy érzed, hogy készen állsz erre. Ha nem, akkor ne építs benne hamis illúziót, kérj egy kis időt tőle!


SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Annyi a tennivalód, hogy nem győződ egymagad elvégezni maradéktalanul valamennyit, ez azonban túl nagy falatnak bizonyul. Még azelőtt érdemes tehát segítséget kérned, mielőtt lavinaként, menthetetlenül omlik a fejedre minden. Nem szégyen bevallani, ha nem győződ a sok feladatot egyedül, a kevesebb hibalehetőség érdekében inkább csapatban dolgozva végezd el azokat a teendőket, amiket bevállaltál. Legközelebb igyekezz a kompetencia határaidon belül maradni és annyi feladatot vállalj, amivel meg is tudsz bírkózni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki nagyra értékeli azt a segítséget, amit szorult helyzetében adsz neki, emiatt nagyon hálás neked. Te vagy az a személy, akire bárki bármikor számíthat, aki teljes mellszélességgel ott áll mindenki mögött, arról biztosítva a barátait és a szeretteit, hogy bármi történik, maximális önfeláldozással segít. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz nem mindenki mondhatja el magáról, hogy hozzád hasonló barátja van! Csak így tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bizalmasan kezeled a rád bízott titkokat, de van valaki a közvetlen környezetedben, aki a „minden lében két kanál” kategóriából való. Minden ügyben benne szeretne lenni, mindenről mindig tudni akar, így folyton téged faggat azokkal a dolgokkal kapcsolatosan, amikben érdekelt. Diplomatikusan igyekezd elhárítani az érdeklődést, hisz nem abból a fából faragtak, aki kifecsegi mások magánügyeit!


NYILAS (november 23-december 21)

Bár azt gondolod, hogy a kisujjadban van a tudás, most mégis a határaidon túlmutató feladat fogott ki rajtad. Nem kell szégyellned, ha valamihez nem értesz annyira, amennyiben be mered vallani magadnak, most még nem késő megállnod. Keress valakit, aki nálad tapasztaltabb ez ügyben és pontosan tudja, hogy mit kell csinálni. Kellő alázattal és elfogadással meg fogod tudni tanulni Te is a folyamatot, csak legyél nyitott és befogadó! Legközelebb már nem fog gondot okozni az ehhez hasonló kihívás!


BAK (december 22-január 20)

Jelentéktelennek tartasz valamit, ezért nem is igen foglalkozol vele, de mások felhívják a figyelmed rá, hogy amennyiben elodázod a dolgot, még nagy jelentőséggel is bírhat. Most érdemes tehát időt szentelned rá, hogy túless rajta, még ha esetleg kellemetlen is a számodra, ellenkező esetben később problémát és kényelmetlen perceket is okozhatsz magadnak. Szedd össze magad, állj a sarkadra és indulj el. Minél hamarabb szánod rá magad, annál előbb szabadulsz!


VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasmibe kevernek bele, amihez semmi közöd, mégis kellemetlen helyzetbe kerülsz miatta. Minél hamarabb tisztázd a helyzetet, hisz ezúttal ártatlanul próbálják rád húzni a vizes lepedőt. Mivel ez a helyzet senkinek nem kényelmes, így feltétlenül mihamarabb beszéld meg az érintettekkel, hisz ez esetben valamennyiőtöknek érdeke, hogy tiszta víz kerüljön abba a bizonyos pohárba! Amiért nem érzed magad hibásnak, azért érdemes a végsőkig küzdened!


HALAK (február 20-március 20)

Igyekszel mindenkinek megfelelni, mások elvárásai jelentik számodra a kihívást, másból sem áll az életed, mint abból, hogy boldoggá tegyél mindenkit. Ebbe a vesszőfutásba kezdesz azonban belefáradni és megelégelni azt, hogy valaki mindig akad, aki mégis elégedetlen veled, a saját mércéje szerint. Ezen a ponton tehát érdemes megállnod és elgondolkodnod: megéri-e másokat magad elé helyezve feláldoznod magad,vagy a saját életed sokkal fontosabb? Amennyiben a mérleg nyelve az utóbbi megállapítás felé dől, itt az idő, hogy letedd a rád nehezedő terheket, hogy mostantól kizárólag a saját boldogságodra koncentrálhass!

5 jel, hogy a párkapcsolatod már sajnos menthetetlen

Anna Faris és Chris Pratt válása mindenkit ledöbbentett, hiszen egy kívülről tökéletesnek látszó kapcsolat ért véget. És való igaz, a jelek nem mindig egyértelműek, de most segítünk értelmezi őket.

Napi horoszkóp augusztus 23.: a Bikák maximalizmusra törekszenek, a Rákok villámhárítóként működnek, s nagy népszerűségre tesznek szert

Ma is érdemes figyelemmel kísérned a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Tudtad, hogy már Audrey Hepburn is imádta? Leggings-töri a kezdetektől napjainkig

Nem is gondolnád, hogy ennek a ruhadarabnak a története milyen régre is nyúlik vissza.

Kínos pillanatok! 5 nő osztja meg, hogyan tette tönkre a szexet a kutyájuk

A kutyusokat imádjuk, de néha tényleg túlságosan közel merészkednek hozzánk.

Ha erre az 4 kérdésre IGEN a válaszod, el kellene menned a pasiddal párkapcsolati tanácsadásra

Ne aggódj, minden párkapcsolatban vannak harcok és viták. És nem biztos, hogy ti ketten mindent meg is tudtok oldani.

Hulk, a világ legnagyobb pitbullja

Elképesztő látványt nyújt Hulk, a 78 kg-os pitbull, aki fajtájának jelenleg ismert legnagyobb példánya. Tenyésztője egyben gazdája is, rettentően büszke kutyájára, akinek csodájára jár a világ.

Ezeket SOHA ne tedd be a mosogatógépbe!

Kizárólag kézi mosogatást ajánlunk ezeknél a konyhai eszközöknél, ha szeretnéd megóvni őket és sokáig élvezni a háztartásban!

Napi horoszkóp augusztus 22.: a Nyilasok új kihívást találnak, a Halaknak ideje a régi ajtót bezárniuk és egy újat kinyitniuk

Ma is érdemes megnézned a horoszkópodat, hisz a csillagok állásából sok minden kiderülhet!

KÉSZÜLJ FEL A JOY-NAPOKRA! Ha most fizetsz elő, a kuponos, emelt árú Joy-t is kedvezményes áron kapod!

Csak 1095 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!