A nap cikke

Súlyos beteg a magyar énekesnő: megható levélben üzent rajongóinak

1 hete jelentette be a magyar sztár, hogy rákos.

Még több olvasnivaló

Már ennyi év eltelt? A Született Feleségek Juanita Solisa gyönyörű tinivé csepredett, és így szexiskedik!

10 dolog, amit biztosan átérzel, ha rosszul alszol éjszakánként

10 dolog, ami jobban kiborítja a férfiakat, mint a hiszti

Nagyon vicces: így néznének ki a sztárok '90-es évek szemöldökével

A legjobb Trónok harca-manikűröktől te is khaleesinek érzed majd magad

Amy Schumer helyett: kiderült, melyik színésznő lehet a Barbie-filmek új főszereplője

Ezt csináld utána! Radics Gigi jobb formában van, mint valaha – de tesz is érte!

Ebből az öt csillagjegyből kerülnek ki a legmérgezőbb exek

Mit árul el a csillagjegyed a karrieredről?

Europress
Mit árul el a csillagjegyed a karrieredről?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Milyen meló illik hozzád, milyen területeken lehetsz a legsikeresebb, és hogy viselkedsz a munkahelyi környezetedben? Most kiderül, ha tovább olvasol!

Kos

Igazi vezetők a Kosok, akik épp ezért nehezen tűrik el, ha egy főnöknek kell "ugrálniuk", hiszen ők szeretnének a főnökök lenni! Sokfelé tudnak egyszerre figyelni, több dolgot képesek kézben tartani, épp ezért a sima útjuk a legmagasabb pozíció felé szinte biztosítva van! Nagyon jó csapatjátékosok. Ideális munka: bármilyen nagy cég vezetői vagy management tagjai között van helye, hiszen szeret versengeni. Épp ezért az olyan melók is közel állhatnak hozzá, amiben valamilyen játék vagy mozgás kap helyet: személyi edző, sportoló vagy animátor.

Bika

Praktikus gondolkodású és simulékony: így lehet jellemezni a Bika munkaerőt. Mivel kicsit makacs jellem, ezért több a konfliktusa a munkahelyen, mint egy átlag alkalmazottnak, de ugyanakkor remek csapatjátékos a legtöbb esetben. Ideális munka: pénzügyi területen vagy a szépségiparban is nagy karriert futhat be, jó a sales és marketing feladatokban is.

Ikrek

A legfontosabbb az Ikrek számára a változatosság, ezt keresik a munkahelyükön is. Gyorsan jár az agyuk, kreatívak, de ha nincs kielégítve a változatos feladatok iránti vágyuk, akkor hamar továbbállnak az adott helyről, nem bírják a monotonitást. Ideális munka: minden ami kommunikáció: pl. sajtós, PR manager, tanár.

Rák

Nem okoz neki gondot a felelősségvállalás, e mellett pedig nagyon gondoskodó jellem. Imádja az olyan helyzeteket, amikor valamilyen problémára kell megoldást találni, de nem érzi magát jól az olyan munka során, ahol nem látja azt, hogy teremtett valamit, nem látja az eredményét a melónak. Fontos számára hogy motivált legyen, épp ezért a vezetőitől is elvárja a folyamatos visszajelzést. Ideális munka: tanár, óvónő, szociális munkás, dietetikus, egészségügyi dolgozó.

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretnek a figyelem középpontjában lenni, inspirálni, tanítani másokat. A csillagjegyek közül ők a legjobb, legszerethetőbb főnökök, akikre általában felnéznek a beosztottjaik, nagyon kreatívak és tehetséges előadók. Ideális munka: tanár, politikus, színész, zenész, divattervező.

Kép
forrás: Europress

Szűz

Perfekcionista, aki vezetőként és alkalmazottként is nagyon összeszedett, szervezett. Ha kell, megvédi a munkatársait a jogtalan bántásoktól, nagy az igazságérzete. Ugyanakkor hajlamos az önostorozásra. Ideális munka: fantasztikus a memóriájuk és a szervezési képességük, ezért jó rendezvényszervezők, fordítók, szerkesztők, pszichológusok, rendőrnyomozók lehetnek, de saját üzlet nyitásában is érdemes gondolkodniuk.

Mérleg

Szeret emberekkel foglalkozni, társaságban lenni. Fontos számára, hogy meghallgassa és megértse a kollégái gondolatait, motivációit. E tulajdonságai miatt sokféle területen sikeres lehet. Ideális munka: diplomata, mediátor, ügyvéd, tolmács, esküvőszervező, utazásszevező.

Skorpió

Senki sem tartja meg olyan jól a titkokat, mint e csillagjegy szülöttei, ez pedig a munkahelyi előrelépésüket is sokszor segíti. Ezen kívül szeretnek kutatni, új dolgokat felfedezni, elsőnek lenni mindenben. Ideális munka: sebész, kutatóorvos, helyszínelő, logisztikus, HR-es.

Nyilas

Ő az, aki szinte mindig mindenben a legjobb! Pozitív személyiség, aki arra biztatja a kollégáit, hogy mindig élvezzék a munkájukat és nézzék mindennek a jó oldalát! Épp ezért sok területen sikeres lehet, csak egy a fontos: a munkahelyén ne legyen túl erős a hierarchia. Ideális munka: imád utazni, ezért érdemes a turizmusban elhelyezkednie. De jó tanár vagy projektvezető is lehet belőle.

Olvasd el ezt is!

Bak

Komoly és szervezett személyiség, de semmiképp sem unalmas! Nem ijed meg attól, ha vezetnie kell egy csapatot, sőt! A csúcsra tör és az a célja, hogy vezető lehessen! Igazi munkamániás, épp ezért minden esélye meg is van rá, hogy ő legyen a legjobb a cégénél. Ideális munka: szervezettsége miatt kiváló lehet építészként, mérnökként vagy bármilyen adminisztratív területen.

Vízöntő

Igazi szabad szellemű személyiségek ők, de ez ne tévesszen meg senkit: nagyon is keményen tudnak dolgozni! Ők azok, akik hajnalig fenn maradnak egy projekt miatt ha kell, és bármikor fel lehet hívni őket - akár hétvégén is! Jobban szeretnek egyedül dolgozni, de a csapatmunka sem okoz gondot nekik. Ideális munka: nagy karriert tudnak befutni a természettudományok vagy a technológiai szakmák területén, de sok jó grafikus vagy fotós is van a Vízöntők között. Vállalkozóként sikeresebbek lesznek, mint alkalmazottként.

Halak

Rugalmas munkaerő, aki képes minden helyzethez alkalmazkodni. Nem érdekli, hogy mit gondolnak róla mások, csakis az, hogy ő maga miatt a legjobbat tudja nyújtani a melóban. Olyan munka illik hozzú, ami az érzékenyebb lelkével, gondoskodó, empatikus énjével kompatibilis. Ideális munka: orvos, nővér, pszcichológus, művész.

Rátok igaz a leírás?

Olvasd el ezt is!
Ezt csináld utána! Radics Gigi jobb formában van, mint valaha – de tesz is érte!

Radics Gigi még csak 20 éves, az életét mégis évek óta reflektorfényben éli. A fantasztikus hangú énekesnő előtt nagy feladat áll: ő lesz az X-Faktor női mentora. Ehhez pedig őszre bizony a topon kell lennie: a Joy.hu sorozatában edzésről és étkezésről faggattuk a csinos énekesnőt.

Ebből az öt csillagjegyből kerülnek ki a legmérgezőbb exek

Vajon melyik csillagjegy szülötte bánik legrosszabbul az exével? Eláruljuk!

Hűsítő nyári árral várunk! Több mint 40 % kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 1770 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!