A nap cikke

Szó szerint undorító szelfit tett közzé Ördög Nóra

Pedig ő aztán tényleg csodaszép.

Még több olvasnivaló

Uncsi már a skinny! Helyette inkább most ezt a fazont hordják a sztárok

Harmadszor is ez a hely lett a világ legszebb szigete: tényleg olyan, mint a valóra vált álom!

10 Trónok harca fonás, amelyekre még a khaleesi is irigykedne

Hollywoodban is létezik igaz szerelem! 10 sztárpár, akik régóta boldog kapcsolatban élnek

Nyár végén is menő a lapos has: 11 tipp kockahasú sztároktól, amiket nem árt megfogadnod!

Tudtad, hogy már Audrey Hepburn is imádta? Leggings-töri a kezdetektől napjainkig

Ha erre az 4 kérdésre IGEN a válaszod, el kellene menned a pasiddal párkapcsolati tanácsadásra

Nem menő már a macaron! Ez most a legnépszerűbb esküvői kajatrend, ami végigsöpört az Instagramon

Napi horoszkóp július 25.: az Ikrekre váratlanul siker, a Skorpiókra meglepetés vár

Europress
Napi horoszkóp július 25.: az Ikrekre váratlanul siker, a Skorpiókra meglepetés vár
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hét első napján is érdemes elolvasni, mit üzennek a csillagok!

napi horoszkóp július 25.

KOS (március 21-április 20)

Kellemes meglepetésként ér, hogy akkor találsz megoldást egy eddig nyitott kérdésre, amikor nem is számítottál rá. Használd ki a helyzetet és tegyél pontot az ügy végére minél hamarabb, így marad még időd arra, hogy kiélvezhesd a nap hátralévő részét, ami bizony tartogat még számodra meglepetéseket! Meglátod, a nap végén nagyon boldog leszel!


BIKA (április 21-május 21)

A mai nap nem úgy alakul, ahogy eltervezted, emiatt kissé csalódott és frusztrált vagy, ami rányomja bélyegét az egész napra. Ne akarj mindig görcsösen ragaszkodni a dolgokhoz, néha legyél lazább és lépj túl bizonyos problémákon könnyebben, mert ha mindent két kézzel markolsz, előbb-utóbb úgyis kicsúszik a kezedből, de akkora már lehet, hogy elveszíted a kontrollt. Tanulj meg elengedni!


IKREK (május 22-június 21)

Az általad elültetett magvak a vártnál jóval korábban hozzák meg számodra gyümölcsüket. Ez téged roppant boldoggá tesz, mert nem számítottál rá, hogy a befektetett munka ilyen gyorsan hoz majd eredményt! Még a környezeted is a csodájára jár a nem minden napi jelenségnek. Arasd le a babérokat, zsebeld be a sikert, az elismeréseket és add át magad az önfeledt ünneplésnek!


RÁK (június 22-július 22)

Mielőtt nagy fába vágnád a fejszéd, gondold végig, hogy kire és milyen hatással lesz a döntésed. Úgy próbáld a céljaid elérni, hogy közben nem kell másokon átgázolnod és elengedned a társakat a szakadék szélén. Igyekezz csapatjátékos lenni és hasznosan közreműködni, mert így sokkal édesebb lesz majd a siker íze.


OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem szeretsz félbehagyni bizonyos dolgokat, ezért bármennyire is fájó megtenni a nagy lépést, meg kell tenned, hogy könnyebb lelkiismerettel élhesd tovább az életed. Szedd össze minden lelki erőd és tegyél pontot azon dolgok végére, amik csak hátráltatnak és nem remélhetsz tőlük semmi pozitívumot, vagy előrelépést. Hidd el, ha megteszed, tonnákkal leszel könnyebb!


SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kitűztél magad elé egy célt, amit tűzön-vizen szeretnél keresztülvinni és a végén diadalittasan átszakítani a célszalagot. Ha úgy érzed, túl nagy dologra vállalkoztál, vonj be egy olyan személyt, akiben megbízol és rendelkezik kellő mennyiségű bátorsággal és önbizalommal! Ne ijedj meg az első buktatóknál, ezen a tanösvényen most keresztül kell menned! A végén a siker majd kárpótol mindenért!


MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egyszerre túl sok mindennel foglalkozol, ami nem hoz túl nagy hasznot és a végén azt veszed észre, hogy kezded elveszíteni a fonalat. Még mielőtt azonban ez bekövetkezik, igyekezz rendszerezni a teendőid és mindent sorrendben elvégezni. Ügyelj arra, hogy általad felállított prioritási vonal fel ne boruljon, ellenkező esetben elég nagy lesz a deficit.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki meglep valamivel, amit nagyon kedves gesztusnak tartasz, ez teljesen feldobja a napod, mindenkire szélesebben mosolyogsz ezután. Igyekezz viszonozni, hisz ezek a dolgok visznek előre és bizonyítják be, hogy a kis dolgokat is érdemes értékelni. Ma már semmi nem szegheti a kedved, még a Nap is fényesebben süt!


NYILAS (november 23-december 21)

Valaki addig provokál, amíg nyíltan ki nem mondod azt, amit más helyzetekben megtartottál volna magadnak. Ennek köszönhetően elég kellemetlen szituációba keveredsz, amelyben Te vagy az, aki vehemensebben reagál. Tanulj meg önuralmat gyakorolni, ne engedd, hogy a hév ennyire magával ragadjon és elszaladjon veled az a bizonyos ló. Magyarázd el higgadtan az álláspontod és nyugodt lesz a lelkiismereted.


BAK (december 22-január 20)

A sok fáradozás és áldozathozatal után végre elismerik a munkád, amely felér legalább három díjjal számodra. A pozitív visszajelzés bebizonyította, hogy minden nehézség és akadály ellenére érdemes kitartanod, majd a megfelelő helyen és időben kamatoztatni a tudásod. Legyél büszke magadra és nyugodtan zsebeld be az elismeréseket, mert ezúttal megérdemled!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyon igyekszel elmozdulni a jelenlegi helyzetedből, de a szituáció soha nem alkalmas arra, hogy megtedd a szükséges lépéseket. A hosszú várakozás után végre olyan lehetőség adódik, amit ha most nem ragadsz meg, nem fogsz tudni elindulni a siker felé vezető úton. Szedd össze a lelki és fizikai erőd és ugorj egy nagyot! Az első lépés után automatikusan jön majd az ihlet. Egyszer élsz, meddig várnál még?!


HALAK (február 20-március 20)

Váratlan helyzetben mindenki leblokkol a környezetedben, Te viszont meglepően jól reagálsz. Emiatt rendkívül büszke vagy magadra, mert most mindenki benned látja a szuperhőst, aki a világ megmentésére érkezett. Oldd meg a helyzetet, ahogy a helyzet megkívánja, de semmiképp ne kockáztasd a saját pozíciód azért, hogy másokat megments!

Uncsi már a skinny! Helyette inkább most ezt a fazont hordják a sztárok

Meríts inspirációt azoktól a nőktől, akik azután tényleg értenek az öltözködéshez!

Hollywoodban is létezik igaz szerelem! 10 sztárpár, akik régóta boldog kapcsolatban élnek

Amikor a boldogító igen kiállja az idő és az élet adta nehézségek próbáját.

Nyár végén is menő a lapos has: 11 tipp kockahasú sztároktól, amiket nem árt megfogadnod!

Tőlük aztán tanulhatunk: 11 világsztár árulja el, szerintük mitől lesz lapos a has!

Ez az egyetlen dolog óriási hatással van arra, milyen gyakran szeretkezel

A kapcsolatok eleje elég tüzes, de idővel kihűlhet a szenvedély, és ilyenkor már gyakran nincs kedvetek egymáshoz.

Neee!!! Szörnyen kellemetlen helyzetbe került Robert Pattinson: hamis pénzzel vásárolgatott

Hát, nem sok ennél kínosabb szituációt tudnánk elképzelni...

KÉSZÜLJ FEL A JOY-NAPOKRA! Ha most fizetsz elő, a kuponos, emelt árú Joy-t is kedvezményes áron kapod!

Csak 1095 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!