A nap cikke

Elolvadsz, ha meglátod a Válótársak új szereplőit

Nagyon várod már az új évadot?

Még több olvasnivaló

Itt az első előzetes a Micimackó élőszereplős változatáról

BRÉKING: Kiderült Beyoncé ikreinek neve

5 tipp, hogy magabiztosabban érezd magad a konditeremben

Te tudod, mi történik, ha 4 évig nem dobod ki a szemetet? Megmutatjuk!

Micsoda szobák, micsoda színkavalkád! Erről a lakásról beszél most az internet népe

A tudósok kiderítették, mitől őszülhetsz meg fiatalon

Elakadt a lélegzetünk! Emma Watson virágos ruhájában karcsúbb, mint valaha

Elolvadsz! Bruno Mars gyerekkori fotója felrobbanatotta a cukiságbombát,

Napi horoszkóp július 11.: a Szüzek elérnek mindent, a Mérlegekre rákacsint Ámor

Napi horoszkóp július 11.: a Szüzek elérnek mindent, a Mérlegekre rákacsint Ámor
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Olvasd el ma is, mit üzennek a csillagok, érdekes és hasznos dolgokat tudhatsz meg!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 11.

KOS (március 21-április 20)

Igyekszel titkolni mások előtt is az aggályaid valamivel kapcsolatban, mert nem szeretnéd, hogy elkezdjenek faggatni. Valaki azonban mégis ráérez a nyugtalanságodra és egy alkalmas pillanatban rákérdez, mi bánt. Mivel ezt a terhet igen jelentősnek érzed, jobb, ha megnyílsz és elmondod, hogy mi az, ami nem hagy nyugodni, sokkal könnyebb lesz. Lehet, hogy olyan tanácsot kapsz, ami mindent a helyére tesz benned.


BIKA (április 21-május 21)

Szüntelenül azon fáradozol, hogy másoknak megfelelj, ezt azonban rendkívül fárasztónak találod. Mindenki komoly elvárásokat támaszt veled szemben, mert a teherbíró képességedre alapozva úgy gondolják, nem ismersz lehetetlent. Neked azonban roppant kimerítő az, hogy mindenkit elégedetté tegyél. Épp ezért egyetlen dolgot tarts szem előtt: az az ember, akinek meg kell felelned, az Te, magad vagy. Elsősorban azon fáradozz, hogy Te békében legyél önmagaddal, a többi másodlagos.

IKREK (május 22-június 21)

Valami nem a Te elvárásaid szerint történik és ez roppant módon felháborít. Pont ezért, szíved szerint gyakorlatilag azonnal hátat fordítanál és elsétálnál, egyenlőre azonban erre nincs lehetőséged. Ha már így alakult, használd ki a helyzetet és próbáld a legjobbat kihozni belőle. Ne csak a rossz oldalát lásd a dolognak, nézd meg, mit kellett volna máshogy csinálnod, hogy legközelebb még véletlenül se ess ugyanebbe a hibába.


RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, akivel egyszerűen semmiben nem értesz egyet, ő pedig folyton kritizál, semmit nem tart jó döntésnek, amit önállóan hozol. Ezt persze nem vágja egyenesen az arcodba, hanem kicsinyítő képzőkkel ledegradálva beszél, hogy pontosan megérezd, mi a baja veled. Mivel azonban intelligens embernek tartod magad, nem akarsz belemenni felesleges, adok-kapok vitákba, ezért inkább egyszerűen csak kerüld el a társaságát. Ahogy a mondás tartja, lóval nem lehet sakkozni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy hozzád közel álló személy a támogatásáról biztosít, arról, hogy történjék bármi, Ő teljes mellszélességgel kiáll melletted és hajlandó olyan harcokba is belemenni csupán védelmi céllal, amihez semmi köze, de mindenképp bizonyítani akar neked. Legyél hálás, ha van legalább egy ember, akire ilyen módon számíthatsz és aki ennyire önfeláldozó. Igyekezz viszonozni ezt a feltétel nélküli kötődést, hogy ne legyen a kapcsolat egyoldalú!


SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, most vagy a csúcson, sikerült elérned mindent, amit előre elterveztél. Bár nagyon sok időt és energiát kellett feláldoznod érte, de megérte! Nem volt hiába a fáradozásod, hisz most eljött a Te időd. Harapj egy nagyot a sikerbe, mert ezt egyedül magadnak köszönheted. Hogy kitartottál minden nehézség ellenére és nem adtad fel akkor sem, amikor mások már régen nem hittek sem benned, sem az egész dologban. Méltán lehetsz most büszke magadra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár nem indul túl jól a reggeled, nem hiszel a Nap erejében, mégis váratlan fordulat fog felvillanyozni, hisz sikerül belebotlanod valakibe, akivel első pillanattól kezdve kölcsönös a szimpátia és szinte azonnal életbe lép a vonzás törvénye! Ezt a lehetőséget most ne engedd ki a kezedből, mert ha elszalasztod, nem tudhatod, mikor jön majd ismét szembe. A fokozatosság elvét betartva érdeklődj, ismerkedj, flörtölj, az Élet pedig majd gondoskodik a fekete, vagy fehér jövőről.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki olyasmivel traktál, ami egyáltalán nem érdekel, de nem szeretnéd semmiképp sem megbántani az illetőt, ezért igyekszel folyamatosan témát váltani. Ő nem nagyon veszi a lapot, Te pedig egyszerűen nem tudod levakarni magadról. Nincs értelme tovább kertelned, mondd meg neki, hogy ez az egész abszolút mértékben hidegen hagy. Légy határozott, diplomatikus, ugyanakkor szofisztikált. Nem kell ahhoz nyersnek lenned, hogy megmondd valakinek a véleményed!

NYILAS (november 23-december 21)

Presztízs kérdést csinálsz valamiből, majdhogynem ölre mész azért, hogy elsőként érj a célba, mielőtt mások aratják le a babérokat. Emiatt fejvesztve rohansz előre, azt sem nézed, melyik kanyarban merre kell fordulnod. Amennyiben azonban nem lassítasz, elveszhetsz a sűrű rengetegben és nem hogy elsőnek nem érsz be, de fogalmad sem lesz, hogyan keveredj ki a bozótosból. Eszeveszett futás helyett dolgozd ki a megfelelő taktikát ahhoz, hogy valóban nyerni tudj, mert így csak a vesztedbe rohansz!

BAK (december 22-január 20)

A mai nap akadnak majd helyzetek, ahol a Te szakértelmedre lesz szükség, arra, hogy a megfelelő tapasztalatod és tudásod bevetve, együtt oldjatok meg bizonyos helyzeteket. Ennek lesz egyfajta csapatépítő ereje is, ami azért hasznos, mert a sikereken keresztül összébb tudjátok kovácsolni a közösséget. Segítőkészségedért nagyon hálásak lesznek neked a környezetedben élők, Te pedig büszke lehetsz magadra, mert mindig jókor vagy jó helyen, ez tényleg elismerésre méltó!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly feladattal bíznak meg, a pontos szerepedet azonban nem tisztázzák előtted. Addig azonban, amíg a játékszabályokat és a Te tennivalódat nem vésitek kőbe, neki sem tudsz állni, így pedig nem fogsz tudni határidőre végezni vele. Keresd meg az ügyben legkompetensebb személyt és beszéljétek át az egész taktikát, mert a siker így elég kérdéses. Ne szégyellj kérdezni, mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát!


HALAK (február 20-március 20)

Elég régóta dolgozol valamin, amitől elég sokat remélsz. Pont ezért kezded elveszíteni a türelmed, mert egyenlőre nem látod a fényt az alagút végén. Türelem és kitartás nélkül azonban nem fogod tudni elérni azt, amire vágysz. Ne sürgess semmit, a dolgok haladnak a maguk útján, ne akard a természetes folyamatokat befolyásolni. Azt sem parancsolhatod meg, hogy essen az eső, vagy süssön a Nap, miért pont ebbe szólnál bele?!

LED-szempilla az új divat! Be mernéd vállalni?

Ettől lesz igazán bulis a tekintet.

A hét gazdikeresője: csodaszép Zeusz, a kis labimix

Zeusz 8 hónapos tűzről pattant, kedves, lelkes labimix fiú! Várja az álomgazdit, aki nem adja le pár hónap múlva egy menhelyre, ahogy eredeti gazdái megtették.

Napi horoszkóp június 24.: a Nyilasok elég bátrak, hogy kilépjenek egy bizonyos helyzetből, a Halaknak a siker érdekében taktikát kell változtatniuk

Hétvégén sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, mert mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!