A nap cikke

Őrült történet! Ezt a fiatal lányt kitiltották a strandról, mert túl szexi a fürdőruhája – Szerinted is az?

Ettől hangos most az egész internet!

Még több olvasnivaló

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha SKORPIÓ jegyű vagy!

Kiderült: egy filléres, pofonegyszerű szépségtrükkre esküszik Katalin hercegné – ha ragyogó bőrre vágysz, csináld utána!

Igazi időutazás! Chad Michael Murray a Los Angeles-i tündérmesés jelmezében vitte bálba feleségét

Meglepő, de minden jó házasságban felbukkannak ezek a megoldhatatlan problémák

Tanulj egy profitól! 5 nyári divattipp Olivia Palermótól

5 ok, amiért nagyon is különlegesek az introvertált emberek

Ha kipróbálod ezt a terápiás trükköt, teljesen megváltozik a kapcsolatod

Ezt kell megtenned egy első randin, hogy legyen második – a férfiak szerint

Napi horoszkóp július 9.: A nagy lépések, a változások, az új kapcsolatok napja

Napi horoszkóp július 9.: A nagy lépések, a változások, az új kapcsolatok napja
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ma is izgalmas dologkat üzennek a csillagok, érdemes elolvasni őket!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 9.

KOS (március 21-április 20)

Nagy lépésre szánod el magad, ami várhatóan sok változást hoz majd az életedben, erről azonban nem szeretnél egyenlőre szólni senkinek. Igyekszel megtartani a titkod, mert pontosan tudod, ki azok, akik nem fognak kiugrani a bőrükből, negatív felhanggal fogadják majd az egészet és mindent megtesznek azért, hogy lebeszéljenek róla. Mivel azonban ezt a döntést már regen meghoztad, ne hagyd magad befolyásolni, akárki akármit mond. Csak abba az irányba és olyan tempóban menj az úton, ahogy neked jól esik! A hitetlenekkel pedig ne törődj!

BIKA (április 21-május 21)

Nagyon betábláztad magad programokkal a mai napra, nem biztos, hogy egyedül nekiveselkedve mindennel időben végzezni tudsz. Mivel Te is halandó ember vagy, igyekezz nem túlvállalni magad, ha pedig már megtörtént, semmiképp ne akarj egyedül megbírkózni velük. Vonj be másokat is, csapatban hatékonyabban megy a munka és előbb is fogtok végezni. Ne hősködj, nem kell erődön felül teljesítened!

IKREK (május 22-június 21)

Valaki a környezetedben nagyon el van keseredve, mert egy hozzá közelálló személy nagy csalódást okozott neki. Te biztosítod arról, hogy mindenben támogatod és teljes mellszélességgel mellette állsz, minden körülmények között. Jó barát vagy, akit mindenki azért szeret, mert áldozatkészen, mindig ott van, amikor valaki segítségre szorul. Mindez nagyon nemes dolog, figyelj azonban magadra is oda, mert miközben mások terhét cipeled, a sajátod mellett ezektől előbb-utóbb összeroskadhatsz! Helyezd a saját helyzeted mások fölé, ne feledkezz meg magadról sem!


RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki nem épp a legtisztességesebb eszközökkel szeretné elérni a célját, ami téged rendkívüli módon felháborít. Azt is tudod azonban, nem sok mindent tehetsz a dolog ellen, befolyásolni nem tudod, nem hallgat a tanácsaidra, bármit is mondasz neki. Ne vesződj vele sokáig, igyekezz távol maradni a szituációtól, ne ásd magad mélyen a problémakörbe, hisz nem Te fogod úgysem megütni a bokád! Te csak magaddal és a saját boldogságoddal foblalkozz, a többi nem számít!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Utadba sodor valakit az Élet, aki többet remél a jelenlegi kapcsolatotoknál, téged viszont teljes mértékben hidegen hagy az illető. Ő folyamatosan, megállás nélkül nyomul, neked pedig egyre jobban az agyadra megy már. Adj egy esélyt a dolognak, ismerd meg jobban, mert lehet, hogy ezúttal cserben hagyott a hetedik érzéked és félreismerted. Ha semmiképp nem rúghat labdába nálad, diplomatikusan, ám annál határozottabban hozd a tudtára, hogy csak az idejét pazarolja!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre eljött a hétvége, amikor azt csinálsz, amit szeretnél. Terveid szerint ha akarsz, egész nap pizsamában lófrálhatsz otthon, vagy víz közelében sütkérezdhetsz a napon. Történik azonban valami váratlan dolog, ami teljesen keresztbe húzza a számításaid és lőttek az eltervezett „semmittevésnek”. Ne dühöngj emiatt, csak vesd bele magad mihamarabb a teendőkbe, hogy maradjon még időd kihasználni a hétvégét úgy, ahogy szeretted volna az elején!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem úgy alakultak a dolgok, ahogy az elején eltervezted, de így sem jársz messze tőle. Csak menj tovább a megkezdett utadon és ne hagyd, hogy eltántorítsanak a szembejövő akadályok! Hallottál már olyan gátfutóról, aki megtorpan a gát előtt és lekullog a pályáról? Csak vegyél egy nagy levegőt, fuss neki és ugorj egy nagyot. Meglátod, ha rendelkezel elegendő önbizalommal és hiszel a képességeidben, nem fogsz magadban csalódni! Csak menj tovább a célodért és az eredményért!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az utóbbi hetek hajtása rengeteg energiát kivett belőled, fáradt vagy, mind szellemileg, mind pedig fizikailag. Az energiaraktáraid majdnem teljesen lemerültek, emiatt kezdesz kicsit apátiás magatartást tanúsítani. Most kell magadnak megálljt parancsolnod, vegyél ki egy kis szabadságot és add át magad a pihenésnek! Keres olyan kikapcsolódási lehetőséget, ami feltölt és segít abban, hogy ismét újult erővel térhess vissza a munkádhoz!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki igen kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt, ahol neked kell magyarázodnod. Ha már így alakult a szituáció, próbáld megértetni a többiekkel, hogy nem jól kommunikálták a töténéseket, neked semmi közöd nincs az egészhez, sőt, kicsit Te is áldozatnak érzed magad jelen esetben. Ne aggódj emiatt, korábbi tevékenységeidből és tulajdonságaidból fakadón nem lehet gond, mindenki pontosan tisztában lesz vele, hogy az egész nem a Te hibád!

BAK (december 22-január 20)

Komoly és felelősségteljes feladattal bíznak meg, amihez kissé edzetlennek érzed magad. Mivel első pillantásra azt sem tudod, hogyan kezdj neki az egésznek, kérj meg más, nálad jóval nagyobb tapasztalattal bíró személyeket, legyenek a segítségedre abban, hogyan bírkózz meg új küldetéseddel. Merd magad másokra bízni, hisz jelen esetben nem nagyon van más választásod. Hidd el, attól, mert naphosszat tanácstalanul bűvölöd a kalapot attól nem fog kiugrani a belőle a nyúl, ahhoz tudnod is kell varázsolni. Mivel azonban ez egyenlőre várat magára, marad a józan ész és a segítségkérés.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szeretnéd, ha a saját saját szád íze szerint alakulnának a dolgok, de jelen esetben másoknak is van beleszólásuk ebbe. Ez rendkívülien bosszant, mivel azonban ezúttal csapatban kell működnötök, így jobb lesz ha lejjebb engedsz az eleveidből és megpróbálsz partner lenni, a közös cél érdekében. Hidd el, ha egy napig borogatod az önbecsülésed, rögtön nem fog annyira bántani a dolog! Időnként csupán rugalmasságot kell tanúsítani, hisz attól, mert nem Te tartod a gyeplőt, még nyerhető a verseny!

HALAK (február 20-március 20)

Egy közös munka során közelebb kerülsz valakihez, akihez eddig csupán kollegiális kapcsolat fűzött. Elsőre hezitálsz, nem tudod, hogy okos dolog-e belemenni, akár a flörtölésbe is. Amennyiben azonban a munkakapcsolatnál közelebb áll hozzád, érdemes utána nézned, szingli-e, vagy párkapcsolatban él, illetve próbáld feltérképezni, hogy mik a szándékai. Ha minden egybevág, érdemes egy esélyt adnod a dolognak. Nem kell hozzámenned az első randin, igyekezz mélyebben megismerni, így el tudod majd dönteni, mit is szeretnél pontosan ebből a helyzetből kihozni!

Egyre trendibb a babaváró buli! Te voltál már ilyenen?

Hoztunk egy kis inspirációt a babaváró buli témájához...

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha SKORPIÓ jegyű vagy!

A Skorpiók mellett lehetetlen unatkozni, és erről bizony a nyaralás alkalmával is tanúbizonyságot tesznek. Még jó!

A legviccesebb edzős mémek, amikkel minden nő egyetért

Bár rengeteg előnye van a sportolásnak, sokszor sajnos nem elég szórakoztató, bármennyire is igyekszel azzá tenni.

Igazi időutazás! Chad Michael Murray a Los Angeles-i tündérmesés jelmezében vitte bálba feleségét

Tinikorunk legnagyobb kedvence megmutatta, hogy nem csak a filmben, de a való életben is igazi romantikus lélek.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!