Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 7.: A Mérlegek mindent elérnek, a Skorpiók a segítségnyújtás mintaképei

Napi horoszkóp július 7.: A Mérlegek mindent elérnek, a Skorpiók a segítségnyújtás mintaképei
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Új nap, új remények! Ma is érdemes megnézni, mit üzennek a csillagok!

Napi horoszkóp július 7.

KOS (március 21-április 20)

Valaki mindenáron segíteni szeretne neked, ami épp jókor jönne, mert elakadtál valamiben. Mivel azonban nincs közöttetek túl közeli kapcsolat, nem mersz feltétel nélkül bízni benne. Ne keresd a rossz szándékot, ha segítő jobbot nyújt, nyilván azért teszi, hogy meglendítse a folyamatot. Fogjatok össze, hisz összetartással, csapatban játszva biztosan megoldódik minden. Ezúttal valóban nem kell csalódnod.

BIKA (április 21-május 21)

A mai nap nagyon zsúfoltnak és megterhelőnek ígérkezik, ami eléggé frusztrál, hisz tudod, ha nem haladsz abban a tempóban, ahogy eltervezted, borulhat minden program. Mivel ezt a legkevésbé sem szeretnéd, kérj meg valakit a környezetedben, hogy legyen a segítségedre és együtt próbáljátok megoldani a helyzeteket úgy, hogy nap végén maradjon időd a pihenésre is. Meglátod, egységben az erő!

IKREK (május 22-június 21)

Konfliktusba kerültél valakivel, emiatt nem vagy túl jó hangulatban. Bár igyekszel türelmes maradni, mégsem sikerül mindenki felé diplomáciát gyakorolnod. Elragad a hév és olyasmit találsz mondani, amit a másik egyáltalán nem érdemel. Inkább maradj egyedül, tisztázd magadban az érzéseid, mert így csak még ingerültebb leszel. Felesleges a jelenlegi hangulatod miatt ismételt konfliktushelyzetbe kerülnöd.

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmivel kapcsolatban vívsz szélmalomharcot, aminek semmi értelme, nem látszik ugyanis, hogy hosszútávú eredményt hozna. Ennek ellenére nagyon kitartó vagy, amikor a többiek már lemondtak róla, Te még mindig keményen dolgozol rajta. Így kitartásodnak meglepő eredménye lesz, váratlan fordulat lendíti ugyanis előre az ügyet, amely végül jó eredménnyel zárul. Az elért sikert csakis kitartásodnak és magabiztosságodnak köszönheted és a környezeted is elismerően bólint. Légy büszke magadra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad egy bizonyos szituációban, épp ezért szeretnéd mihamarabb felhúzni a nyúlcipőt és menekülőre fogni. Ha azonban egy pillanatra megállsz és elkezded részleteiben vizsgálni a dolgot, rájöhetsz, hogy nem is olyan rossz a helyzet, sok pozitívumot is ki lehet hozni belőle. Igyekezz ezt a részét előtérbe helyezni és úgy folytatni a megkezdett utat, hogy az épülésedre szolgáljon. Hidd el, nem is olyan rossz a helyzet, mint amilyen kényelmetlennek elsőre látszott!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívülien frusztrál, ha nem a Te elképzeléseid szerint alakulnak a dolgaid. Mindent mértani pontossággal számolsz ki, nem szereted a váratlanságot, nem is nagyon tudsz vele mit kezdeni. Időnként azonban jobbat tesz, ha csak sodródsz az eseményekkel, ha átadod magad a pillanatnak és nem folyton azon görcsölsz, hogy mi lesz a következménye, ha kicsúszik az irányítás a kezeid közül. Próbáld lazábbra venni a figurát és még a népszerűségi indexed is nagyot fog ugrani.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagyon félsz elhinni, hogy ott tartasz, ahol elképzelted, hogy elérted az előzőleg kitűzött céljaid. Nyugalommal tölt el, hogy nem kell görcsösen hajtanod az eredményt és azt, hogy végre Te is fel tudj mutatni valamit. Merd elhinni, hogy a saját két lábaddal és a kezeiddel másztad meg a hegyet, hogy saját erődből értél fel a csúcsára! Épp ezért ez a siker és csillogás joggal illet meg, ugorj bele egy nagy fejest, mert ez kijárt már neked!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az esetek döntő többségében nagyon szívesen segítesz bárkinek, akadnak azonban olyanok is a környezetedben, akik sportot űznek abból, hogy folyton tőled várják, hogy megoldd a problémáikat. Ne hagyd magad kihasználni, tanulj meg időnként nemet mondani, mert nagyon sok energiádba kerül, ha a saját életeden kívül az ő gondjukat is a válladra veszed. Mindenki a maga sorsát kovácsolja, ahogy tudja!

NYILAS (november 23-december 21)

Végre sikerült megfogalmaznod magadnak, hogy mik a céljaid, mi az, amiben ki tudnál teljesedni. Ezt a környezeted nem feltétlenül fogadja kitörő örömmel, de téged a bizalmatlanság ne tántorítson el attól, hogy elindulj a boldogságod felé vezető úton. Fegyverkezz fel önbizalommal, kitartással és akaraterővel, mert nagy szükséged lesz rá ahhoz, hogy saját magadnak és a körülötted élőknek is be tudd bizonyítani, miféle szupererő és tudás rejlik benned! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Megbíznak egy fontos és felelősségteljes feladattal, amit boldogan vállalsz el, ám az első buktatóknál rá kell jönnöd arra, hogy nem feltétlenül volt okos döntés ekkora terhet magadra válallnod. Vagy vonj be valakit, aki a segítségedre lesz, vagy még időben add vissza a felelősséget, mert ebből nagy galiba lehet, feleslegesen pedig ne keresd a bajt magadnak! Nem szégyen meghúzni a határaid és bevallani, ha valami túl megy rajta! Ez most egy ilyen helyzet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég elfoglalt életet élsz, nem-igen férnek bele plusz programok. Most azonban olyan helyzet adódik, hogy fel kell szabadítanod egy kis időt és szánnod kell valakire néhány órát az életedből. A találkozás feltölt, az illető nagyon hasznos tanácsokkal lát el, amiket jól tudsz majd a jövőben alkalmazni. Időnként az embernek szüksége van ilyen jellegű beszélgetésekre is, arra hogy kiszálljon egy kicsit a mókuskerékből és ne csak a monotonitásban éljen. Igyekezz több ilyesfajta programot csinálni, mert ez csak jó neked!

HALAK (február 20-március 20)

Valami nem úgy ér véget, ahogy szeretted volna és ahogy az elején eltervezted. Noha jelen pillanatban emiatt roppant csalódott vagy, meg kell látnod a dolgok jó oldalát. Keresd a miérteket. Semmi sem történik ok nélkül, vagyis mindenből tanulhatsz valamit. Ebből most le kell vonnod a konzekvenciát és tovább kell lépned egy olyan útra, ahol a tanultakat adekvátan alkalmazhatod. Ne keseregj, inkább tekints nyitott szemmel és szívvel a Világra. A jó pap is holtig tanul, ezt ne feledd!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.