A nap cikke

Őrült történet! Ezt a fiatal lányt kitiltották a strandról, mert túl szexi a fürdőruhája – Szerinted is az?

Ettől hangos most az egész internet!

Még több olvasnivaló

Ki lehet A. D.? Íme, minden potenciális jelöltünk + 12 spoiler a PLL záróepizódjából, egyenesen az írónőtől

Nem csak a fenekedet teszed tönkre, ha túl sokat ülsz rajta: az alvópopsi-szindróma hatása rémesebb, mint gondolnád!

Vegyél egy mély levegőt: 14 szelfi, amelynek láttán tuti, hogy alaposan átgondolod az életedet!

Egy kezdő anyuka küzdelmei 12 szókimondó képregényben

Majdnem 16 év kellett, hogy feltűnjön: ez a világhírű színésznő is szerepelt a Harry Potterben 11 éves korában!

Csak 30 perc! 3 street food-kaja, amit szinte hétről hétre elkészítek otthon, mert képtelen vagyok megunni

Ide is eljutottunk: Íme a ruha, ami kalapokból készült!

A 3 leggyakoribb panasz, amit a párterapeuták férfiaktól hallanak

Napi horoszkóp július 3.: az Ikrekre érzelmes nap vár, az Oroszlánok akadályokkal küzdenek

Napi horoszkóp július 3.: az Ikrekre érzelmes nap vár, az Oroszlánok akadályokkal küzdenek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hét utolsó napján is érdemes elolvasni, mit üzennek a csillagok!

Napi horoszkóp július 3.

KOS (március 21-április 20)

Ahhoz, hogy új ajtót nyithass ki, be kell zárnod a régieket, amik még nyitva vannak. Le kell zárnod és magad mögött kell hagynod azt, ami visszahúz és hátráltat. A jövőbe kell tekintened és arra koncentrálnod, milyen új élmények és pozitív energiák várnak rád, ott, ahova indulsz. Ne félj a változástól és attól, amint magával hoz, hisz építőleg hat majd rád, csak is arra figyelj, amit fontosnak tartasz a jövőd szempontjából!

BIKA (április 21-május 21)

A mai napot érdemes nyugalomban, nem túl zsúfolt programokkal töltened, add ád magad a pihenésnek, hisz nem lehet mindig ezres fordulatszámon pörögni. Kicsit elmélkedj, tervezd el a jövő heted, csak olyan dolgokat csinálj, amik nem kerülnek akkora fáradtságodba, illetve nem vesznek ki annyi energiát belőled. Kapcsolódj ki, olvass egy jó könyvet, ejtőzz a kertben, vagy nézz meg egy jó filmet. Hétfőn kipihenten ismét fejest ugorhatsz a bábeli zűrzavarba!

IKREK (május 22-június 21)

Valaki segítséget kér tőled, Te pedig szívesen állsz rendelkezésre. Az idő előrehaladtával egyre közelebb kerültök egymáshoz, Te pedig rájössz, hogy nem is olyan közömbös számodra. A kémia, úgy tűnik, működőképes, mert az illető is veszi a jeleket. Ne késlekedjetek átadni magatokat az érzéseknek, de mielőtt felülsz a rózsaszín felhőre, győződj meg róla, hogy nem egy néhány hétre szóló boldogságról van szó, hanem komolyak és kölcsönösek a szándékok!

RÁK (június 22-július 22)

Megtalálod azt a feladatot, amely kihívást, izgalmat és nagy kalandot jelent számodra. Ez teljesen felvillanyoz és alig várod, hogy belevághass. Még csak nem is kell frusztrálnod magad miatta, hisz meg van benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy tökéletesen elvégezd és a végén bezsebelhesd a sok elismerést és megmártózz a sikerben! Indulás, kalandra fel, meglátod, menni fog minden, mint a karikacsapás!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem várt akadályokkal kell szembesülnöd, amelyek kissé megnehezítik a dolgod, de mivel megfelelő tapasztalattal vértezted fel magad, ez sem fog nagy gondot jelenteni. Nem vagy ugyanis az a fajta személy, akinek gondot okozhat és kicsit magasabb léc, meg tudod ugrani, hisz teljesen magabiztos vagy, nem is kell egy pillanatra sem meghátrálnod. Legyél olyan, mint mindig, hozd a megfelelő formád és emelt fővel menetelj előre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Eddig ért a tűréshatárod és nem tovább! Innentől nem kell disztingválnod és udvariaskodó köröket futnod. Mondd ki, ha ellenérzésed van valakivel kapcsolatban, mert úgy érzed, nyomul és nem ért a szép szóból. Egészen idáig messziről próbáltad kikerülni, be kell azonban látnod, hogy nem vagytok ugyanúgy bekötve, hozd tehát értésére, mit gondolsz és ne piszkálja a benned szunnyadó oroszlánt, mert ha felriad, bizony harapni fog!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A megfelelő pillanatra vársz, hogy egy számodra fontos személynek elmondj egy nagy hírt, amelyet még senki nem tud, Te viszont úgy döntesz, Ő lesz az első, akit beavatsz. Olyannyira megbízol benne és adsz a véleményére, hogy el sem tudnád képzelni, hogy mással beszélj erről. Ha hasznos és építő jellegű tanácsot ad, igyekezz megfogadni, mert nem akar rosszat neked, sőt! Csak a javadat akarja!

SKORPIÓ ( október 24-november 22)

Te vagy az a személy, akiben az emberek a legjobb hallgatóságot látják, akit mindenféle tanáccsal és problémával megtalalálnak, abban reménykedve, hogy támaszt nyújtasz nekik, bármiről legyen is szó. Te azonban hatalmas felelősséget érzel a válladon, hisz nem tudsz és nem is akarsz felelősségteljes és fajsúlyos helyzetekben mások helyett feketét, vagy fehéret mondani. Légy diplomatikus és próbáld okosan leszerelni őket, hisz megvan a magad keresztje, amit cipelned kell a hátadon!

NYILAS (november 23-december 21)

Bátortalanságod okán lemaradsz egy nagy lehetőségről, csak azért, mert félsz változtatni a jelenlegi pozíciódon. Így azonban semmifajta pozitív eredményre nem számíthatsz, semmifajta előrelépés nem fog történni. Rázd meg magad, erőltess magadra egy kis önbizalmat és magabiztosságot és higyj magadban! Meglátod, ha lesz benned elég erő elindulni, egyszerűen tudni fogod, mikor melyik kanyart kell bevenni! Csak bátran menj az úton!

BAK (december 22-január 20)

Elhatároztad, hogy megteszel egy bizonyos lépést, amelyet már régen meg kellett volna tenned. Most minden úgy néz ki, hogy alkalmasak a körülmények arra, hogy megtegyél egy olyan lépést, amelyet hosszú ideje halogatsz. Eddig vártál a megfelelő alkalomra, amely most úgy néz ki, eljött. Mindent csinálj úgy, ahogy elterveztél, hisz régóta megvan már az elméleti rész, át kell csupán csak ültetned a gyakorlatba. Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Igyekszel a hét utolsó napján mindent úgy szervezni, hogy be tudd fejezni az összes folyamatban lévő dolgod. Ne akarj azonban eszeveszett rohangálásba kezdeni, mert nagyobb lesz az esély, hogy orra buksz. Épp ennek elkerülése érdekében próbáld rendszerbe foglalni minden feladatod és mindent szépen, egymás után elvégezni. Elég lesz az időd, felesleges tehát kapkodnod!

HALAK (február 20-március 20)

Eddig bizonytalan voltál valamivel kapcsolatban, ám most olyan jelek érkeznek, amelyek megsúgják, merre kell menned és mit kell csinálnod. Ahhoz azonban, hogy valóban bízz a hetedik megérzésedben és választani tudj, kell lennie „A” és „B” verziónak is, hogy el tudd dönteni, mi a jó irány, amely hosszútávon jó lehet. Ha már jött a sugallat, bízz benne, de legfőképp bízz magadbn, hisz ha saját magadban nem hiszel, nem várhatod el, hogy az eredmény garantált legyen.

Kitiltották az állatidomár-számokat a romániai cirkuszokból

Néhány kivételtől eltekintve nem szerepeltethetnek ezentúl állatokat előadásaikban a romániai cirkuszok és vándortársulatok: az erről szóló törvényt pár napja fogadta el a román képviselőház.

Ki lehet A. D.? Íme, minden potenciális jelöltünk + 12 spoiler a PLL záróepizódjából, egyenesen az írónőtől

Eljött a nap, mikor sugározzák a Pretty Little Liars UTOLSÓ epizódját, aminek egy 2 órás résszel adják meg a módját. Amerikában már ma este megtudják, ki is A. D. valójában, nekünk még szerdáig várnunk kell, hogy elérhető legyen valahol, de addig is van időnk kicsit agyalni még, kik jöhetnek számításba ebben a már-már követhetetlenül szövevényes sms-zaklatási tortúrában!

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!