Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 1.: Az Oroszlánok pihennek, a Skorpiók töltődnek, a Nyilasok buliznak

Napi horoszkóp július 1.: Az Oroszlánok pihennek, a Skorpiók töltődnek, a Nyilasok buliznak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is érdekes dolgokat tartogatnak, ne felejtsétek megnézni!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 1.

KOS (március 21-április 20)

Valami nem úgy sül el, ahogy az elején gondoltad és ez nagy csalódást okoz neked. Elveszik a hited azzal kapcsolatban, hogy bármi is sikerülhet a jövőben. Ezzel a hozzáállással nem is fogsz tudni semmit sikerre vinni, mert már eleve el lesz rendelve minden. Igyekezz ebből a szituációból levonni a tanulságokat, majd minél gyorsabban továbblépni, mert ha ebben most benne ragadsz, soha nem fogod tudni a pozitív energiákat megtalálni.

BIKA (április 21-május 20)

Ne legyél elégedetlen a jelenlegi életeddel. Most itt kell tartanod, ahol éppen vagy, de ennek is megvan a maga oka. Amennyiben azonban többet szeretnél elérni, áldozatokat kell hoznod érte. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csakúgy az ölébe hullik minden, amit kiejt a száján. Te ebbe a kategóriába tartozol, meg kell dolgoznod mindenért, mert semmit nem adnak ingyen. Pontosan ezért kell büszkének lenned arra, amit eddig elértél, mert nem ajándékba kaptad, hanem a két kezed munkáját dícséri.

IKREK (május 22-június 21)

Minél hamarabb szeretnél befejezni egy munkát, annál hajlamosabb leszel arra, hogy kapkodva, logikátlanul mindent összecsapva fejezd be. Így azonban sem a főnököd nem lesz elégedett és benned is marad egyfajta hiányérzet. Most arra figyelj, hogy semmi és senki ne tudja elvonni a figyelmed, ülj neki és a fejedben mindent rendszerezve, koncentráltan építsd fel az egészet és úgy fejezd be, hogy ne legyen senkiben elégedetlenség. Így sokkal gyorsabban fog menni minden, mintha dupla munkát kellene végezned.

RÁK (június 22-július 22)

Nem sikerül valami első próbálkozásra, emiatt eléggé elkeseredett vagy és a motivációd is csökken. Mivel azonban fontos ügyről van szó, meg kell ráznod magad, igazíts a koronádon és emelt fővel menj tovább! Most nem szabad feladnod és hátat fordítani mindennek, ehelyett gondolkodj, hogyan javíthatnál a teljesítményeden, hogyan válhatnál még hatékonyabbá és olyan irányba indulj, ami elvezet a megoldáshoz. Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé zűrös, eseménydús napok vannak mögötted, amelyek után semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy szálljanak le rólad és elvonulhass a világ elől, egy kis belső békét és nyugalmat találni. Ennek érdekében ne tervezz társasági programot, pihend ki magad, élvezd a csendet, olvass, nézz meg egy filmet, majd holnap ráérsz fejest ugrani a zajos hétvégébe és az események sodrásába!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Vannak olyan személyek körülötted, akik irigyek a tudásodra és a tapasztalatodra. Ahelyett, hogy megpróbálnának csapatban játszani veled, mindent elkövetnek, hogy kifúrjanak és diadalmaskodjanak feletted. Te azonban teljesen tisztában vagy vele, hogy hiába törtetnek, nem szállhatnak veled versenybe, így nem is különösebben izgat a fúrás zaja. Magadra koncentrálj és légy büszke arra, amit eddig elértél. Lóval úgysem lehet sakkozni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem tudod, merre indulj a célod felé, emiatt egy helyben toporogsz és azon gondolkodsz, vajon mit kellene csinálnod ahhoz, hogy erről a pontról elmozdulj. Így azonban semmi nem fog történni, ha folyamatosan álldogálsz és morfondírozol a „hova továbbról”. Ma kell cselekedned, most van itt a legalkalmasabb pillanat, ne késleltesd, kelj fel és indulj el, mert amit ma megtehetsz, azt nem szükséges feltétlenül holnapra halasztani!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az utolsó energiatartalékaidat éled fel, nem maradt egy csöppnyi sussz sem benned. Emiatt ingerlékeny vagy, előbb és a szokásosnál hevesebben reagálsz bizonyos helyzetekre, amelyeken máskor nem szoktál fennakadni. Fáradtságodból adódó vehemenciád a környezetedben is észreveszik, nem értik, hová tűnt a türelmed és kedvességed. Épp ezért eljött a pillanat, amikor le kell húznod a redőnyt és át kell adnod magad a pihenésnek, ellenkező esetben előfordulhat, hogy később majd magyarázkodnod kell, miért és hogyan reagáltál úgy, ahogy. Sporóld ezt meg magadnak!

NYILAS (november 23-december 21)

Villámhárítóként veszel részt egy konfliktushelyzetben, agyafúrt gondolkodásodnak köszönhetően sikerül megúsznotok a menydörgést. A többiek emiatt az egekig magasztalnak, nem győzik megköszönni és hálálkodni, hogy elhárítottad a veszélyt. Bár igyekszel titkolni előttük, de téged is rendkívüli büszkeséggel tölt el a teljesítményed. Menjetek el együtt, ünnepeljétek meg a sikert, nincs is alkalmasabb időpont a péntek esténél arra, hogy bulizni menjetek, vagy egyszerűen csak egy hangulatos hely teraszán koktélozzatok!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában, kéretlenül tanácsokkal bombáz, mindenképp meg szeretné mondani neked, mit és hogyan csinálj. Ezt rendkívül zavarónak találod, igyekezz finoman értésére adni, mely szerint elég érett vagy arra, hogy saját magad dönts bizonyos helyzetekben. Nincs szükséged életvezetési tanácsokra és egyéb okoskodó megjegyzésekre. Ez a Te életed, ne hagyd, hogy mások éljék helyetted!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Híresen maximalista vagy minden téren, állandóan a tökéletesre törekszel, nem vagy hajlandó kicsit sem lejjebb adni az elveidből. Képes vagy ezért egy-egy konfliktushelyzetbe is belemenni, hisz vannak emberek, akiket zavar az, ha Te mindent javítasz és megpróbálsz az élére állítani. Neked is be kell látnod, hogy időnként ezen szituációk és a csapatszellem érdekében érdemes lejjebb adnod ebből és lazábban kezelni bizonyos dolgokat. Hidd el, sokkal népszerűbb leszel, ha nem ragaszkodsz görcsösen az általad felállított szabályokhoz. Csak próbáld ki!

HALAK (február 20-március 20)

Hirtelen mondasz ki egy hozzád közel álló személynek valamit, amit abban a pillanatban meg is bánsz. Bár visszaszívni már sajnálatos módon nem lehet, borzasztóan rosszul érzed magad amiatt, hogy kicsúszott a szádon. Tegyél meg mindent azért, hogy korrigáld a hibád és igyekezz bebizonyítani, hogy csupán a temperamentum hozta ezt ki belőled és a legkevésbé sem a szándékosság vezérelt! Meg kell próbálnod, mert nem vagy olyan ember, aki akarattal megbánt másokat.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!