Ne maradj le a Joy-Napokról!
Már csak nap
óra
perc
A nap cikke

10 apróság, amivel nap mint nap megerősítheted a házasságodat

Úgy érzed, bármit kibír a kapcsolatotok? Akkor most adunk még néhány ötletet, hogy nap mint nap erősíthessétek ezt a köteléket!

Még több olvasnivaló

10 apróság, amivel nap mint nap megerősítheted a házasságodat

Ezt árulja el a személyiségedről, milyen fehérneműt hordasz legszívesebben

Tök jó szépségtippek sütőtökkel minden őszimádónak

Mit szólnál, ha itt élhetnél? Less be a világ legdrágább házába – érdemes!

Őszi divattrükkök: így variáld a sálad, hogy ne csak melegítsen, de trendi is legyen

Rajongsz a kókuszvízért? Vigyázz, mert nem olyan egészséges, mint hiszed!

Egészségesen étkezel, tartod a diétádat, de egy dekát sem fogysz? Lehet, hogy te is ezt rontod el!

A 4 legfontosabb képesség, amit a sikeres kapcsolathoz el kell sajátítani

Napi horoszkóp június 28.: a Bikák komoly döntés előtt, a Rákok szívét eltalálja Ámor nyila!

Napi horoszkóp június 28.: a Bikák komoly döntés előtt, a Rákok szívét eltalálja Ámor nyila!
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Ne hagyjátok ki a napi horoszkópotok, mert a csillagok ma is üzentek Nektek!

Napi horoszkóp június 28.

KOS (március 21-április 20)

Teljesen biztosra veszed, hogy sikeresen be tudod fejezni az elkezdett folyamatot, ám menet közben rá kell jönnöd, hogy Te is halandó ember vagy, aki időnként segítségre szorul. Ne szégyellj másokban kapaszkodót keresni és csapatban megoldani a feladatot. Sokkal nyugodtabb leszel, hiszen nem kell erődön felül, a szuszt is kinyomva magadból loholni és azon görcsölni, hogy sikerül-e, vagy nem. Vonj be másokat, mert a csapatszellem építőleg hat rád is.

BIKA (április 21- május 21)

Ideálisnak érzed a szituációt arra, hogy olyan döntést hozz, amely igen fajsúlyosnak számít a jövő tekintetében. Amennyiben megnyugtat, mondd el másoknak is az érzéseid, ha mindenképp visszaigazolásra van szükséged azzal kapcsolatosan, hogy helyesen döntesz-e. A végső mondatot azonban csak Te mondhatod ki. Ne frusztráld magad sokáig, mert minél tovább húzod dolgot, annál nehezebb lesz elindulni.

IKREK (május 22-június 21)

Ugyanazon, megszokott séma szerint csinálsz mindent ezúttal is, mely miatt automatikusan azt gondolod, semmi hiba nem csúszhat a számításaidba. Ám most valahogy mégis megbotlasz és hirtelen megváltozik az irány. Mielőtt azonban kétségbeesetten kezdesz fel-alá szaladgálni, hideg fejjel gondold végig, hogyan lehet mihamarabb és a legjobban kijavítani a hibát és aszerint cselekedj. Ésszel, ne ösztönből oldd meg a helyzetet.

RÁK (június 22-július 22)

Akkor találkozol valakivel, amikor egyáltalán nem is számítottál rá. Ezt hívják sorsszerűségnek. Ragadd meg az alkalmat, de ne kapaszkodj bele túl erősen, mert elijesztheted az első pillanatban. Ügyelj a fokozatosságra és igyekezz nem túl sokat mutatni magadból, mert nem vezet jóra, ha már az elején kiadod magad. Ahogy mondani szokás, nem lehet ajtóstól rontani a házba! Csak szépen, lassan ismerkedjetek, mert ez most hosszútávra szólhat.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Teljesen biztos vagy a dolgodban, magabiztosan és öntudattal felvértezve menetelsz az úton, amin elindultál. Ne hagyd magad eltéríteni, mert ez most a Te utad, Te járod végig. Ha elhasalsz rajta, neked fog fájni, neked kell okulni belőle, senki nem fogja helyetted vállalni a felelősséget. Bár körülötted mindenki meg akarja mondani a „tutit”, mindenki befolyásolni próbál, Te viszont pontosan tudod, mit és miért csinálsz. Csak légy önmagad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyi féle állásfoglalást hallasz, rá kell jönnöd, csak is Te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek, szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, mit csinálj. Ez a Te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Magukkal ragadnak az emlékek, szívesen emlékszel vissza „a régi szép időkre”. Egy bizonyos idő után azonban vissza kell térned a jelenbe, mert mialatt Te azon álmodozol, hogy „milyen jó is volt, ’tán igaz se volt”, nem tudsz arra figyelni, ami most körülvesz, megnő a reakcióidőd és egyszerűen le fogsz csúszni az eseményekről. Igyekezz tehát időben felocsúdni, mert az álmokból maximum csak légvárat tudsz építeni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Eljött a pillanat, hogy végre kicsit leeressz, hogy félretedd a nyomasztó dolgokat és átadd magad a semmittevésnek! Szinte már-már agyonnyomott a sok teher súlya és Te még azelőtt dobtad le, mielőtt összeroppantál volna alatta. Most aztán csak olyan dolgokkal foglalkozz, ahol nincs rajtad felelősség és csupán élvezetből csinálhatod. Érezd jól magad, nevess a barátaiddal, hisz ha folyton hivatalos és joviális vagy, előbb utóbb el fogod felejteni, hogyan kell felhőtlenűl és felszabadultan kacagni egy jó ízűt, attól pedig olyanná válhatsz, mint a megsavanyodott tej.

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki akaratán kívül megbánt, amit igen nehezen tudsz megemészteni. Nem nagyon tudsz elvonatkoztatni és túllépni rajta, ami rátelepszik a hangulatodra is. Mivel semmifajta megoldást nem látsz arra, hogy javítani tudj a helyzeten, próbálj beszélni az illető személlyel és tisztázzátok a konfliktust. Nem feltétlenül az igazságot kell keresned, hanem a saját lelki békédet kellene ezáltal helyreállítanod. A megfelelő konzekvenciát pedig majd levonod, ha újra teljesen egyensúlyba kerültél magaddal.

BAK (december 22-január 20)

Eljött az idő, hogy minden zavaró tényezőt lerázva, végre nekiindulj a csúcstámadásnak, ha már ilyen magasra felmásztál a hegyen. Ne foglalkozz azzal, mások hol tartanak, csak arra figyelj, te meddig jutottál. Időnként ugyanis legalább ennyire magadra kell koncentrálnod, mert ha mászás közben elvonja a figyelmed a bakancsod színe, elveszítheted az egyensúlyod és lejjebb csúszhatsz. Magadra összpontosíts és arra, hogy végigcsinálj valamit, amit elkezdtél, majd a csúcsra érve ráérsz a tájban gyönyörködni!

VÍZÖNTŐ (január 21- február 19)

Valami azt súgja, hogy nem a megfelelő irányba tart az életed. Motiválatlanságot érzel, nem nagyon tud már lázba hozni a munkád sem. Itt az idő leülnöd magaddal és elgondolkodni, pontosan melyik ösvényen haladsz és mindez hova vezet. Amennyiben a végső konzekvencia az, hogy nem a legjobb az irány, igyekezz mihamarabb változtatni rajta és elindulni az általad helyesnek vélt vonalon. Majd út közben eldöntöd, hogyan mikor, melyik kanyarnál merre fordulj, most azonban vágj neki és változtass, ha szükségét látod!

HALAK (február 20-március 20)

Amennyiben aggodalommal tölt el valami, jobban teszed, ha utánajársz. Ne akarj bizonytalanságban élni, mielőbb derítsd ki, mi áll az aggodalmad mögött. Amennyiben valami olyan dolog, amin lehet változtatni, mielőbb változtass rajta, ne akarj kétségek között maradni. Jobb tisztán látni, még akkor is, ha nem túl előnyös a helyzet. Előbb-utóbb rendeződik minden, de a bizonytalan aggodalomnál még az őszinte –de sokszor fájó- igazság is jobb. Nyugalom, minden a helyére áll, mert máshogy nem lehet!

Napi horoszkóp október 22.: a Bikák mások boldogságáért dolgoznak, a Szüzek komoly elhatározásra jutnak

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

10 apróság, amivel nap mint nap megerősítheted a házasságodat

Úgy érzed, bármit kibír a kapcsolatotok? Akkor most adunk még néhány ötletet, hogy nap mint nap erősíthessétek ezt a köteléket!

Napi horoszkóp október 21.: a Mérlegek nagy lépésre készülnek, a Vízöntők megmutathatják, miféle tehetség rejlik bennük

A hosszú hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek neked is!

Egy kis szauna lecke következik

Egyre népszerűbbek a szeánszok, egyre többen járnak. De vajon tudjuk, hogyan kell viselkedni ott?

Ezt árulja el a személyiségedről, milyen fehérneműt hordasz legszívesebben

Az, hogy mit választasz vásárlás közben, sokat elmond rólad!

Tök jó szépségtippek sütőtökkel minden őszimádónak

Ha ősz, akkor jönnek a tökös szépségápolási termékek!

Így téliesítsd a kertedet: 8 tipp

Muszáj egy kicsit előkészíteni a kertet a télre, hiszen annyit dolgoztál vele egész évben, annyi energiát fektettél bele, nem hagyhatod a következő néhány hónapra parlagon....

Ajjaj! Katy Perry koncertjén csúnya baki történt

Egészen jól reagált az énekesnő.

Mit szólnál, ha itt élhetnél? Less be a világ legdrágább házába – érdemes!

Több száz világsztár otthonáról mutattunk már képeket, de ez most egészen más lesz!

Ezeket az őszi szépségtrendeket kár lenne kihagynod!

Tippek egyenesen a legnagyobb sztároktól.

Őszi divattrükkök: így variáld a sálad, hogy ne csak melegítsen, de trendi is legyen

Még ha nem is kimondottan szereted az őszi időt, az évszak trendtippjeit te is imádni fogod!

Rajongsz a kókuszvízért? Vigyázz, mert nem olyan egészséges, mint hiszed!

Imádod a kókuszvizet, mert finom és egészséges? Akkor nem árt tudnod még valamit a kedvenc hozzávalódról!

Egészségesen étkezel, tartod a diétádat, de egy dekát sem fogysz? Lehet, hogy te is ezt rontod el!

Mindent, de tényleg mindent megteszel azért, hogy leadj pár kilót, ám csak nem akar sikerülni a dolog?

Fizess elő féláron!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!