Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Szívszorító: Ezért a megözvegyült 5 gyerekes anyáért fogott össze a net

The Freckled Fox Blog
Szívszorító: Ezért a megözvegyült 5 gyerekes anyáért fogott össze a net
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Emily Meyers 5 gyerekkel maradt egyedül, miután férje elhunyt rákban.

Emily Meyers történetébe népszerű amerikai blogger a múlt héten veszítette el férjét, aki rákban hunyt el. Követői és rajongói pedig páratlan összefogásban álltak ki mellette és nem csak pénzt kezdtek el gyűjteni neki, de kedves, együtt érző üzenetekkel is elhalmozzák. Megindító volt ez a hozzáállás és az is, ahogyan Emily kezelte a helyzetet.

Emily és férje, Martin sztorija nagyon sokáig tökéletes amerikai családmesének tűnt. A nő egy gyönyörű és inspiráló blogger, aki időről időre életmód, szépség és családi témájú posztokkal örvendeztette meg egyre népesebb olvasótáborát. Férjével öt gyermeket neveltek, egy csodaszép házban éltek, idilli környezetben - minden nagyon álomszerű volt. Aztán tavaly áprilisban Martinnál negyedik stádiumú áttétes melanómát, azaz a bőr pigmentsejtjeiből kiinduló rosszindulatú daganatot találtak. Az orvosok nem kecsegtették őket sok jóval, hiszen a rákos sejtek már a férfi több szervében is megjelentek.

A család és Emily, aki akkor éppen ötödik gyermekükkel volt várandós, azonban elképesztően pozitívan álltak a dolgokhoz és minden lehetőségnek aprólékosan utánajártak. A kutatómunka után egy az idahói otthonukhoz közeli mexikói klinikán vágtak bele egy kísérleti, az immunrendszerre építő kezelésbe. Martin küzdelméről innentől Emily időnként beszámolt olvasóinak (az intimitást megőrizve), miközben megpróbálta bejegyzéseinek inspiráló oldalát is megtartani. Emiatt azonban kritikusai azt kezdték el találgatni, nem kamu-e ez az egész rák történet. Nem volt elég a családnak az a borzasztó helyzet, amibe kerültek, még ezzel is szembe kellett nézniük. Egészen addig, míg egy hoaxokkal foglalkozó blog részletekbe menően fel nem tárta az esetet és Emilyék megnyugodhattak.

Martin állapota egy ideig javulni látszott, ám idén tavasszal elkezdett rohamosan visszaesni. Emily végig tartotta magát olvasói és a gyerekek előtt és nagyszerű az a szeretet és odaadás, amit az utolsó pillanatokig mutatott Martin felé. Ereje lehetett olyan hatással rajongóira, hogy az egyik barátnője által indított gyűjtésen már majd 70 ezer dollárt adtak össze neki és a kicsiknek úgy, hogy a kitűzött célt újra és újra meg kellett emelni, mert folyamatosan érkeztek az adományok.

Nagyon meghatotó a Meyers család története, és az is, hogy Emily milyen nyíltan mert beszélni élete legrosszabb pillanatairól is. Elgondolkodtató az, hogy közhelyesen szólva is, de mennyire törékeny az élet, ezért nagyon kell figyelnünk és vigyáznunk egymásra! Ugyanakkor, arra is felhívta a figyelmet, hogy ha baj van, ne féljünk azt megosztani másokkal, mert a legváratlanabb helyekről érkezhet segítség.

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!