Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 19.: váratlan helyzetek vasárnapra

Napi horoszkóp június 19.: váratlan helyzetek vasárnapra
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nézd meg, mit üzennek neked mára a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP 2016.június 19.

KOS (március 21-április 20)

Mint mindenkinek, neked is akad a környezetben valaki, akinek minden megmozdulása, minden szava és gesztusa az agyadra megy, akinek a nyomasztó társaságából legszívesebben mihamarabb szabadulnál, mert úgy érzed, elszívja az összes energiád és nem marad a számodra értékes emberekre. Igyekezz vele úgy kommunikálni, hogy mindenféle durvaság és udvariatlanság nélkül azt érezze, nem vagytok egy hullámhosszon, de igyekezz úgy a tudtára és értésére adni, hogy ne bántódjon meg tőle. Egyszerűen csak fel kell világosulnia az ügyben, kit, mikor és hogyan érdemes megközelíteni, hogy ne váltson ki irritatív reakciót, téged például abszolút kerüljön el.

BIKA (április 21-május 21)

Túl komolyan veszed a dolgokat, nagyon rágörcsölsz bizonyos helyzetekre, rendkívül nagy teljesítménykényszertől szenvedsz. Emiatt képes vagy akár négykézláb, lógó nyelvvel is hajtani, csakhogy mindenki meg legyen elégedve veled és a dolgok a terveid szerint alakuljanak. Nem biztos azonban, hogy hosszútávon jót fog tenni neked, ha így éled az életed, meg kell tanulnod lejjebb adni bizonyos dolgokból, igyekezz többet lazítani, minden alakul majd, ahogy alakulnia kell. Nincs mindenre befolyásod, mert nem az Univerzum tetején állsz, ami természetesen nem von le semmit az értékeidből.

IKREK (május 22-június 21)

Olyasvalamibe kezdesz, amivel kapcsolatban senki nem tud neked tanácsot adni, hisz Te vagy az első, aki belevág. Ha azonban már egyszer magadra vállaltad, húzd fel a túracipőt és indulj neki, mert minél később kezdesz hozzá, annál később érsz a végére. Inspiráljon az, hogy Te lehetsz ebben az úttörő és amennyiben sikerrel jársz -márpedig miért ne járnál-, mindenki téged akar majd követni, ezenkívül bebizonyíthatod magadnak is, mennyi bátorság és a tehetség van benned! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Eddig mindig másokkal voltál elfoglalva, mindenkinek megpróbáltad megfelelően egyengetni az útját, most viszont itt az ideje, hogy a saját életedre és a saját boldogságodra koncentrálj! Járj nyitott szemmel és szívvel, mert sosem tudhatod, kit sodor utadba a Sors és ki lesz az, aki mellett ténylegesen kiteljesedhetsz majd. Amennyiben megtaláltad őt és úgy érzed, ketten alkottok egy egészet, ne engedd el, tégy meg mindent annak érdekében, hogy a kapcsolatotok őszinte és szeretetteljes legyen! Sok boldogságot a borsónak és a héjának!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy tűnik, felhúztad a redőnyt, beengedted a világosságot és rájöttél bizonyos dolgokra, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Most már pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megfelelően megold az egyenletet, amely eddig annyira tele volt ismeretlennel, hogy esélyt sem láttál arra, hogy valaha a végére érj. Ne tétovázz sokat, állj neki, mert most teljesen ideálisak a körülmények arra, hogy lezárj valamit, ami eddig nem hagyott nyugodni és álmatlan éjszakákat okozott. Indulj, mielőtt ismét besötétedik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Azok közé az emberek közé tartozol, akik nagyon nehezen, vagy inkább egyáltalán nem mernek ellent mondani, csakis abban az esetben, ha valami tényleg kizárólag a hátrányukra válna. Most mégis olyan szituáció adódik, ahol határozottnak és egyenesnek kell lenned, itt az idő nemet mondanod valamire, amelyet nem csakhogy ostobaságnak tartasz, de nagyon veszélyesnek is látszik. Ha emiatt valaki megorrol rád, ne törődj vele, hisz ebben az esetben nem a népszerűségi indexed növelésén van a hangsúly, hanem elsősorban a saját érzelmi és fizikai biztonságodról!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre befejezted azt, amivel megbíztak, nyugodt lelkiismerettel adod tehát át magad a pihenésnek. Nyár lévén rengeteg szabadidős programot lehet szervezni, menj el a barátaiddal valahova, ahol nem kell folyton a kötelességeidre gondolni, nem kell mások elvárásainak megfelelned, egyszerűen csak hátradőlhetsz és élvezheted a napsütést, a nyugalmat, vagy épp a nyüzsgést, a lényeg, hogy azt csinálhatod, amihez kedved van és jól esik. Töltődj fel, mert a következő napok ismét csak a munkáról és a határidőkről szólnak majd!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan helyzetben találod magad, amely elég ismeretlen és váratlan következményekkel járhat, ha nem vagy észnél és nem állsz két lábbal a talajon. Gondolkodj racionálisan, gyorsan mérd fel a probléma súlyosságát és mihamarabb cselekedj! Meglátod, ha elindulsz az úton, közelebb lesz a megoldás, mint annak előtte hitted volna, csupán bátorság és tenni akarás kell hozzá! Sokszor sokkal egyszerűbb minden, ha nem esel pánikba, hanem hideg fejjel teszed azt, amit tenned kell és ahogy azt a helyzet megkívánja.

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy tűnik, egy bizonyos szituációban egyedül maradtál a véleményeddel, olyan környezet vesz körül, ahol az emberek szöges ellentétét gondolják annak, aminek Te. Általában nem vagy az a kifejezetten szégyenlős típus, bátran fel mered vállalni az álláspontod és ki is állsz érte, ha a helyzet úgy hozza, hogy érdemes is. Mivel azonban jelen esetben azt érzed, hogy a mondanivalód nem hogy süket fülekre talál, de még támadások is érhetnek, jobb, ha a saját nyugalmad és lelki békéd érdekében inkább hátat fordítasz és csendesen elballagsz. Ki akarna mezítláb, az égő parázson futkározni?!

BAK (december 22-január 20)

Eléggé el vagy mostanában foglalva, megállás nélkül futsz körbe a mókuskerékben. Úgy érzed, nem tudsz kiszállni, mert abban az esetben összeomlik minden körülötted, amit eddig felépítettél. Nem biztos azonban, hogy ilyen borúsan kellene a helyzetet látnod, az a bizonyos pohár ugyanis lehet félig tele is, ha pozitívan állsz hozzá. Ha szükséged van egy kis pihenésre, engedj meg magadnak egy-két napot, amikor töltődhetsz, inspirálódhatsz, ismét 100 %-os formába kerülhetsz, mert ennek így, hosszútávon semmi értelme nincsen. Meglátod, jót tesz majd, ha kicsit töltöd az akkumulátorod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A környezeted elismeréssel tekint rád, mert olyasmit tettél, amit mások nem mertek volna ilyen bátran megtenni, ráadásul mindez a köz érdekeit szolgálja. Bár sokan most úgy tekintenek rád, mint a világ megmentőjére, légy azonban óvatos, ne engedd, hogy a siker elemeljen a földtől, mert a nagyképűség nem túl jó emberi tulajdonság és sokkal könnyebben bánthatsz meg, akár számodra fontos embereket is, mint azt gondolnád. Élvezd a sikert, hisz a Te nevedhez fűződik, ne időzz azonban túl sokat a reflektorfényben, mert el fog vakítani!

HALAK (február 20-március 20)

Annyira lelassult az általad elkezdett feladat alakulása, hogy azt gondolod, mivel soha nem érsz a végére, nem is fog pozitív eredménnyel zárulni, jobb lenne most abbahagyni, nem vesztegetnéd tovább az időd ilyen jelentéktelen dolgokkal. Érdemes azonban kétszer is meggondolni, mielőtt otthagynál csapot-papot, mert az eddig befektetett munka, fáradtság és energia mind-mind kárba veszne és hiábavaló lett volna. Gondold át még egyszer, hogyan és miként működhetne hatékonyabban a dolog, ha kell változtass az eddigi taktikán és meglátod, felgyorsulnak az események, csak ki kell tartanod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!