Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 15.: hullámhegyek, hullámvölgyek

Napi horoszkóp június 15.: hullámhegyek, hullámvölgyek
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Facebook
Twitter
Pinterest
Nézd meg, mit üzennek mára a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP 2016.június 15.

KOS (március 21-április 20)

Olyan feladat előtt állsz, amelyhez tudod, hogy ingoványos talajon visz majd az út, de azzal is pontosan tisztában vagy, mekkora eredményt hozhat, ha sikerrel a végére érsz. Bár vannak, akik próbálnak visszatartani, ne hagyd magad befolyásolni, hisz a Te érzésed szerint így kell lennie. Majd utána eldöntöd, hogy érdemes volt-e belevágni, vagy csak tapasztalattal lettél gazdagabb általa.

BIKA (április 21-május 21)

Nagyon nehéz munkával bíznak meg, amelyhez nem érzed magad elég erősnek sem fizikailag, sem mentálisan. Épp ezért nem tudod, hogyan utasítsd vissza, hogy ne tűnj munkakerülőnek. Talán ha észérvekkel megpróbálod meggyőzni a főnököd, erre a feladatra bizony más, erősebb, edzettebb, tapasztaltabb személyt bízzon meg, nem kerülsz m a végén kellemetlen helyzetben és nem kell olyanért felelősséget vállalnod, amihez már az elején sem volt egy csepp közöd sem. Jobb az elején tisztázni magad.

IKREK (május 22-június 21)

Olyan szituációba keveredsz, ahol mindenki rád hárítja a felelősséget, neked kell kimondani a végső szót és pontot tenni az ügy végére. Nem szívesen vállalod magadra, mert attól tartasz, erőteljesen csökken majd a népszerűségi indexed, de most nem hagynak hezitálni. Épp ezért töröld ki a fejedben lévő rossz érzéseket, állj két lábbal, erősen a talajon és mindenki érezni fogja rajtad, nincs apelláta. Ha így hozta az Élet, ezzel kell megbirkóznod.

RÁK (június 22-július 22)

Nem biztos, hogy okos dolog, ha ösztönből mondasz ki dolgokat, vagy ha ösztönből, meggondolatlanul cselekszel. Bár időnként szíved szerint azonnal felállnál és ott hagynál csapot-papot, az eszed sem véletlenül van ott, ahol. Legyen is a helyén, tudd, hogy mikor mit mondasz, vagy mit csinálsz, mert később igen kellemetlen helyzetbe kerülhetsz és hidd el, sokkal nagyobb fáradtság lesz majd magyarázkodnod, mintsem inkább előtte végiggondolni, kinek, mit és hogyan találsz mondani.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan titokba avatnak be, amelyről nem biztos, hogy tudni akartál volna, annak előtte. Ám mivel erről senki nem kérdezett meg, csupán rád bízta, ebben az esetben sajnos kutya kötelességed megtartani magadnak. Noha nem hagy nyugodni a dolog, legszívesebben elmondanád valakinek, de mivel igen nehéz természetű ügyről van szó, óvatosnak kell lenned. Amennyiben ugyanis kiderül, hogy Te voltál az, aki kifecsegte, roppant nagy csalódást fogsz okozni annak, aki megosztotta veled az elején. Ne mássz bele olyan dagonyába, amibe menthetetlenül benne ragadhatsz. Egyszerűen csak lépj tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ugyan a táv felén már túl vagy, ám érzed, hogy kezdesz kimerülni, épp ezért nem biztos, hogy ha iszonyatos sebességre kapcsolsz, előbb fogsz beérni a célba. Most tartalékold az energiáidat, inkább lassíts le, mert elérkezett a holt pont. Akkor használd fel hasznosan az erőd, ha már közeleg a cél. Ha ugyanis eszeveszett rohanásba kezdesz, hogy mielőbb a végére érj, végleg le fogsz merülni és csalódottan kullogsz majd be a többiek mögött a célba. Nyugalom, kitartás, nincs már olyan messze a vége!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed megrekedtél, nem nagyon érzel már motivációt a jelenlegi tevékenységedhez. Mivel azonban fiatal vagy még ahhoz, hogy ebben a helyzetben maradva végleg kiégj a motiválatlanság és a monotonitás miatt, ülj le, gondold végig, mik a céljaid, vagy mit szeretnél elérni az Életben. Amennyiben azt érzed, ebből már kihoztál mindent, amit ki lehetett, ne félj váltani. A változást azonban neked is akarnod kell, senki nem fogja helyetted kimondani a végső szót és az új felé indulni. Elég érett vagy már ahhoz, hogy egyedül is meghozz ilyesfajta döntéseket.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elég szép eredménnyel zártál egy feladatot, amelynek következtében egyre-másra jönnek az elismerő és dicsérő gratulációk. Te azonban szerényen mosolyogsz, nem mered elhinni, hogy ez mind neked szól és a világért sem szeretnél nagyképűnek tűnni. Ez azonban az a helyzet, amikor nyugodtan elhiheted, hogy ez bizony neked szól, hogy egymagad érted el ezeket az eredményeket és szerénytelenség nélkül bátra dülleszd ki a mellkasod, hogy ez mind-mind a Te érdemed. Majd holnap ráérsz ismét alázatot gyakorolni, most élvezd ki minden percét!

NYILAS (november 23-december 21)

Évek óta nem látott ismerősbe botlasz, akivel annak idején nem épp a legjobb viszonyban váltatok el. Most azonban itt a vissza nem térő lehetőség, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba, ez az az alkalom, amikor tisztázhatjátok a régi sérelmeket, lezárhatjátok a múltat és új fejezetet nyithattok. Ha ő is vevő lesz rá, mindenképp próbáld meg, amennyiben nem mutat túl nagy érdeklődést, nyugodj bele, zárd le és engedd el, hisz Te kísérletet tettél arra, hogy visszahozd a régi érzéseket. Innentől nem rajtad múlik a dolog kimenetele!

BAK (december 22-január 20)

Valahogy nem haladnak a dolgok előre olyan tempóban, ahogy azt az elején gondoltad. Mindig akad egy zavaró tényező, amely kizökkent a munkafolyamatból, ami téged meglehetősen frusztrál. Semmi baj, menj le alfába és próbálj meg mindent olyasfajta dolgot kizárni, amely nem enged koncentrálni, mert így bele fogsz fulladni az egészbe és nem csak magadnak okozol majd csalódást, de a környezetedben is többet várnak el tőled. Menni fog az, csak tarts ki és légy kemény!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kétes szituáció adódik, ahol semmi másra nem hagyatkozhatsz, csak a korábbi tapasztalataidra és a női megérzésekre. Higyj magadban, benned van minden hozzávaló, amik fognak csalódást okozni, légy bátor, ne hezitálj, dönts úgy, ahogy adott helyzetben jónak látod. Ne félj a kudarctól, hisz ha nem hiszel önmagadban, hogy várod el másoktól, hogy higyjenek benned?! Na ugye!

HALAK (február 20-március 20)

Igyekszel mihamarabb kilépni egy számodra igen kényelmetlen helyzetből, a jelen körülmények azonban nem engedik, hogy most megfutamodj. Ám ha mélyebben belegondolsz, nem is biztos, hogy annyira szörnyű a dolgok állása, csak úgy kell hozzáállni, hogy előtte megnézed azt a bizonyos poharat: félig üres, vagy félig tele van? Ne görcsölj annyit, mert az eredmény rovására mehet!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

A rák 4 korai jele, amit sokan nem ismernek: az ujjak és a tenyér változása is figyelmeztető tünet

Összegyűjtöttük a rák korai jeleit, amelyekre sokkal jobban oda kéne figyelnünk, mint eddig.

Kép

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.

Kép

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két neven még mi is meglepődtünk...

Kép

Azahriah régebben Paul Street néven volt ismert a netezőknek: 7 hátborzongató téma, amiről az énekes videót csinált, mielőtt híres lett

Üstökösként csapott be a hazai zenei életbe, ám Baukó Attila nem a semmiből jött, Youtuberként korábban is elismert volt.

Kép

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.

Kép

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!