A nap cikke

Kiderült: így lépnek félre a legtöbben egy kapcsolatban

A megcsalás sokféle módon történhet, de most már azt is tudjuk, melyik a leggyakoribb.

Még több olvasnivaló

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Ez a 10 dolog (állítólag) balszerencsét hoz az esküvőn

Ezt ki ne hagyd: nézd meg elsőként a BRAINS vadi új klipjét!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Elolvadtunk! Elképesztően édes fotót posztolt Gal Gadot és Vin Diesel!

Surie Cruise kiköpött mása a fiatalkori Tom Cruise-nak – íme, a legfrissebb fotó, ami ezt bizonyítja!

4 hónapon belül másodszor nősült meg a Gossip Girl főszereplője

Ez tényleg megtörtént: Lady Gaga túrázós szettjétől tuti, hogy padlót fogsz!

Napi horoszkóp június 8: racionális döntések és a komfortzóna elhagyása

Napi horoszkóp június 8: racionális döntések és a komfortzóna elhagyása
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mit üzennek ma a csillagok? Horoszkópunkból kiderül!

NAPI HOROSZKÓP 2016.június 8.

KOS (március 21-április 20)

Nem úgy haladnak a dolgok, ahogyan előtte azt eltervezted és ez most kissé aggodalommal tölt el. Pedig Te mindent előre, aprólékosan kiszámoltál és ennek megfelelő tempót vártál, nehézségek nélkül. Lehet, hogy mindenféle frusztráció helyett csupán hagynod kellene a folyamatokat maguktól zajlani, hisz attól a folyó folyási iránya még nem fog megváltozni, hogy beleteszel egy jókora farönköt.

BIKA (április 21-május 21)

Olyasmi felé érdeklődsz, ami másoknak kicsit misztikus, megfoghatatlan, talán még bizarr is. Mivel azonban Te érdekesnek találod, sőt izgalmasnak, próbáld ki magad benne. Lehet, hogy a többiek el fognak majd csodálkozni, milyen bátor vagy, mert olyan dolgokba ugrasz fejest, amiről ők csak álmodni mernek. Ki mondta, hogy ugyanolyannak kell lenned, mint másoknak?!

IKREK (május 22- június 21)

Bár eddig magabiztosnak érezted magad egy bizonyos dologban, most hirtelen mégis elbizonytalanodsz, mert valaki megpróbál kizökkenteni. Ennél azonban sokkal erősebben kell a talajon állnod, hisz ha egy mondattal meg tudnak ingatni, akkor három másiktól eldőlsz majd, mint a dominó. Ha tudod, hogy meg tudod csinálni, semmiképp ne hagyd magad, csinálj mindent úgy ahogy eddig és ne foglalkozz a kotnyeleskedéssel!


RÁK (június 22-július 22)

Olyan labdát passzoltak, amelyet egyszerűen meg kell ragadnod, hisz itt a helyzet, hogy a meccs végén Te dobd a győztes kosarat! Ne passzold tovább, most van lehetőséged arra, hogy olyat tégy, amit később semmiképp nem fogsz megbánni, mitöbb téged fognak éltetni és ünnepelni! Hajrá! Indulj, mert jön az ellenfél és mindenképp megpróbálnak megakadályozni abban, hogy helyzetbe került, de Te fel ne add, csak fuss előre, a kosárlabda palánk felé!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Maximalista vagy, minden körülmények között arra törekszel, hogy a legjobb formádat hozd, erődön felül is. Néha azonban át kell magadnak engedned a sorsnak, hagyd, hogy időnként maguktól alakuljanak a dolgok! Nem kell mindig beleszólnod az események alakulásába. Találj most olyan elfoglaltságot, amelyben örömöd leled és nem nehezítesz magadra egy sziklatömböt vele!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan helyzet adódik, ami elég kellemetlennek látszik és ha így maradnak a dolgok, nem biztos, hogy happy end lesz belőle. Most kell a kezedbe venni az irányítást és az érzelmeid félretéve racionálisan, hideg fejjel dönteni. Ez az az alkalom, amikor még van lehetőség visszafordítani mindent, de ehhez a sarkadra kell állni, mert később lehet, hogy késő lesz! Cselekedj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az a fajta ember vagy, aki nem nagyon szereti a váratlan helyzeteket, aki szívesen marad a komfortzónáján belül. Így időnként kissé egysíkúnak találod a hétköznapokat, de eddig nem-igen mertél nagyot gondolni és bátran belevágni valamibe. Most azonban olyan helyzetben sodor az Élet, amikor kicsit rá is kényszerülsz arra, hogy elhagyd ezt a bizonyos biztonsági zónát és olyasvalamibe csöppenj, ahol talán életed nagy kalandja vár! Aki mer, az nyer!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a füledbe ültette a bogarat, emiatt rossz érzések és negatív gondolatok vannak benned egész nap, amit egyszerűen nem tudsz kitörölni a fejedből, noha minden erőddel próbálod elterelni a figyelmed róla. Talán ha leülsz, végigzongorázod a darabot magadban, megtalálod a hézagot is, amely kellően nagy erővel vértez fel ahhoz, hogy szembe nézz vele és megoldást találj rájuk. Hidd el, tonnákkal könnyebb leszel tőle! Miért bonyolítanád az életed, ha nem muszáj?!

NYILAS (november 23-december 21)

Ha nem teszed olyan magasra a magasugró lécet, biztos, hogy át fogod tudni ugrani! Ügyelj a fokozatosság elvére, nem kell két méterről kezdened, az még az olimpián is csak az élmezőnynek sikerül! Kezd lejjebb és ha már biztosan megy az alacsonyabb magasság is, kezdheted feljebb és feljebb tenni, így tanulod meg, hogyan bánj az erőddel, hogyan irányíts a saját fejeddel és még a sikerélményre is nagyobb esélyed van. Lásd be, nem vagy Superman, de Wonder Woman még lehetsz!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívül felelősségteljes feladattal bíznak meg, amelyre semmiképp nem akartál nemet mondani, hisz nem szeretnéd, hogy ellenérzéseket tápláljanak feléd emiatt. Azt azonban már az első pillanatban is tudod, ez bizony nagyon nagy falat lesz neked és nem fogsz tudni vele egyedül megbirkózni. Kérj segítséget, ne vállalj egyedül olyan dolgot, amelyről biztosan tudod, hogy nincs hozzá megfelelő bátorságod, tapasztalatod és tudásod! Nem szégyen, ha most, az elején bevallod magadnak is, mielőtt még túlságosan síkos talajra tévedsz, ahol biztosan hasra esel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mértani pontossággal számítottad ki a tervet, pontosan tudod, még csukott szemmel is, hogy mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy mindképp véghez vidd, amit kigondoltál. Nagyon okos taktikával játszol, amely úgy néz ki, egyedülálló, senki más nem tud megállítani, így nagyon céltudatosan menetelsz előre. Ne hagyd magad befolyásolni, ne hagyd, hogy megállítsanak, nem kell kikérned a többiek véleményét, mert nagyon biztos vagy a dolgodban! Hajrá, a győzelem már a kezedben van!

HALAK (február 20-március 20)

Bár körülötted mindenki kételkedik abban, amit kigondoltál, mindenáron próbálnak lebeszélni róla, Te mégis pontosan tudod, hogy igazad van, nyomós okod van arra, hogy azt csináld, amit elterveztél és azzal is tisztában vagy, senki másnak nem ártsz vdele, mert a saját bőröd viszed a vásárra. Azonban légy óvatos! Mivel nem fogják a kezed, ha megbotlasz, nem is lesz, aki felsegítsen! Alaposan gondolj át minden egyes lépést, mielőtt átkelsz a folyón, mert nem tudhatod, milyen mély a víz!

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Meghatódni ér! Az elmúlt két évtizedben egyszerűen lehetetlen, hogy az életedet teljesen varázstalanul, tudatlan mugliként élted végig, s legalább egy kicsit találkoznod kellett a varázslóvilág történeteivel, és ha azok téged is elvarázsoltak, van okod megemlékezni erről a neves napról. Már csak az a kérdés, hogy te Griffendéles, Hugrabugos, Hollóhátas vagy esetleg Mardekáros színekben szeretnéd megünnepelni ezt a jeles dátumot!

Bréking! Megszületett Trokán Anna kisfia

Úszik a boldogságban a Trokán-család!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Sajnos a megcsalás a kutatások szerint elég gyakran előfordul: a párok 60-70 százaléka kacsingatott már más irányba.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!