Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mit üzennek a csillagok? Napi horoszkóp: május 31.

Europress
Mit üzennek a csillagok? Napi horoszkóp: május 31.
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Vajon hogy alakul a mai nap, mire figyeljenek az egyes jegyek szülöttei? Horoszkópunkból kiderül!

NAPI HOROSZKÓP 2016.május 31.

KOS (március 21-április 20)

Literszámra verítékezel azon, hogy a környezeted elégedett legyen veled és hogy senkinek ne okozz csalódást. Ezt azonban csak úgy tudod megtenni, ha önmagad helyett megállás nélkül csak másokra koncentrálsz, azon görcsölve, hogy mindenki kívánsága maradéktalanul ki legyen elégítve. Mindeközben pedig elmegy melletted az Élet, anélkül, hogy észre vennéd. Döntsd el, mi a fontosabb? Az, hogy mások életét éld, vagy a sajátodét?

BIKA (április 21-május 21)

Érzed, hogy ma szükséged lesz a szuperképességeidre, hisz olyan helyzetbe kerülsz, amiből csak kisebb bravúrral tudsz kijönni. Sebaj, ha bízol önmagadban és az erődben, végül sikerül úgy kimászni a kalamajkából, hogy még a hajad sem kócolódik össze! Ez aztán a mutatvány!

IKREK (május 21-június 21)

Milyen jó lenne annyi energia, hogy mindig, mindenki helyett elvégezd a feladatot, ám ehhez nem vagy éppen top formában. Alig tudod a saját ügyeid elrendezni, nem kell bevállalnod boldog-boldogtalanok nyűgjeit is, nem vagy jótékonysági intézmény! Ha azt érzed, hogy túl sok neked, egyszerűen monjd nemet! Legyél határozott, mert rád szállnak!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan szituáció adódik, ami felülírja eddigi terveid és talán a korábban lefektetett játékszabályokat is meg kell döntened miatta. Ez rendkívülien frusztrál, hisz pont Te vagy az a személy, aki szereti kiszámítani a helyzetet, és nem a váratlan döntések híve. Hidd el, néha szükség van erre is, nem lehet mindig korlátok között élni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hűbele Balázs módjára akarnád elvégezni a rád bízott feladatot, csak azért, hogy előbb szabadulj, de rövid idő alatt rá kell jönnöd, hogy hibát hibára halmozol. Így azonban kezdheted előlröl az egészet, hisz a kapkodással csak azt értél el, hogy dupla munkád lesz, ezért később szabadulsz. Ismered a mondást: lassan járj, tovább érsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mértani pontossággal rajzoltad meg a tervrajzot, tisztában vagy vele, hogy nagy a kockázat, Te azonban mindenáron el szeretnéd érni a kitűzött célt. Képes vagy minden szabályt megszegni azért, hogy megkapd, amit megkívánsz. Nem biztos azonban, hogy jól döntesz, ha Jeti módjára, mindenen és mindenkin átgázolva menetelsz előre és közben nem nézel a lábad elé. Ne feledd, előbb, vagy utóbb vállalnod kell a tetteidért a felelősséget. Nem éri meg, hogy kockára tedd az emberi kapcsolataid!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé megpakoltad a hátizsákod, nehezen tudod a nagy súlyt tartani, már-már összeroskadsz alatta. Túl sok minden nyomja most a vállad, emiatt nem is vagy kitörően nagy versenyformában. Talán ha néhány dolgot kiveszel abból a bizonyos képzeletbeli zsákból, megkönnyebbülsz Te is. Nem vagy magashegyi sherpa, nem is az a dolgod, hogy minden terhet magadra vegyél, hogy másoknak könnyebb legyen a hegymászás. Hidd, el, könnyebb lesz, ha "letudsz" néhányat a rád nehezedő terhekből!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mielőtt nagy fába vágnád a fejszéd, érdemesebb végiggondolni, kire, döntésed milyen hatással lesz az a jövőben a környezetedre. Beszélgess erről azokkal az emberekkel, akikben teljesen megbízol, hisz ők csak a javadat akarják. Mindezek után úgy hozd meg a döntést, hogy mindenkinek jó legyen, de legfőképp Te járj jól belőle!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan szituáció alakul ki, hogy döntések sorozatát kell hirtelen meghoznod, nincs időd azon rágódni, vajon milyen következménye lesz majd a későbbiekben. Így talán jobb is, hisz ha beleveszel a részletekbe, ha túl sokat hezitálsz, el fogsz kallódni a sűrűjében, semmiféle ráhatásod nem lesz az események alakulására! Sem tiltakozni, sem beleegyezni nem tudsz majd, ez pedig csalódást fog okozni. Carpe diem, vagyis élj a mának!

BAK (december 22-január 20)

Elérkezettnek látod az időt arra, hogy minden folyamatban lévő, néhol még kesze-kusza ügyedet el tudd rendezni, úgy, ahogyan Te szeretnéd. Ez megnyugtat, hisz nem szereted félbehagyni a dolgokat. Csak azokat tartsd meg, amelyek előre visznek, a nehezebb, bonyolultabb, aggályosabbakat ideje elvágni. Cselekedj, amíg nem késő!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Koncentrálj arra a képzeletbeli létrára, amelyen felállítottad a prioritási sorrendet. Ne ugordj át létrafokokat, hisz nem véletlenül rendezted annak idején ebbe a rendszerbe őket. Arra figyelj, ami épp fontos, se feljebb, se lejjebb ne akarj mászni, mert csak összezavarodsz tőle. Mindent, a maga idejében!

HALAK (február 20-március 20)

Ma nem vagy épp a befogadó, új dolgokra nyitott állapotban, noha lehet, hogy ma olyan ismeretségre teszel szert, amely sokat fog jelenteni neked a jövőben. Erőltesd meg magad és ne azt sugározd az arcoddal, hogy ma szűnnap van nálad! Hidd el, nem bánod meg!

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!