A nap cikke

Napi horoszkóp július 23.: a Szüzek végre kibontakoztathatják a tehetségüket, a Skorpiók a mai napot csak magukra szánhatják

A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Még több olvasnivaló

Milyen fess 4 éves! György herceg szülinapi portréjától nem lehet nem elolvadni

9 életlecke, amiről sokan azt kívánják, bárcsak megtanulhatták volna korábban

10 dolog, amit csak azok érthetnek, akik világ életükben belenyúltak a frissen festett körömlakkjukba

Látnod kell: Ez 2017 kedvenc ruhája!

8 nő elárulja, hogy mi volt az a bók, ami megváltoztatta az életét

Egy kvíz igazi Disney-fanoknak: te mennyi mesét ismersz fel néhány emojiból?

Ezt a cuki átlátszó pántos cipőt te is imádni fogod!

Egy tini nyári tennivalólistájától azonnal nosztalgikus hangulatod lesz

Merjünk beszélni róla! Nyílt levél a szexuális zaklatásról

Merjünk beszélni róla! Nyílt levél a szexuális zaklatásról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Olvasónk, Szilvia küldte a következő sorokat, felhívva a figyelmet arra, hogy nem holmi "feltűnési viszketegség" rejlik a híres és nem híres emberek színvallása mögött, pusztán csak úgy döntöttek, mernek beszélni az őket ért felzaklató eseményekről...

"Kedves JOY magazin! Mivel úgy látom az ilyen cikkeitek (a szexuális zaklatásról színt valló sztárokkal kapcsolatos cikkek - a szerk.) pár hölgyből igen erős, negatív, megbélyegző reakciót vált ki, ezért kérlek engem is emeljetek ki mert én is szeretnék "HÍRNEVET" szerezni. Íme, előállok azzal, hogy én miket tapasztaltam:

11 éves voltam, mikor egy férfi a tömött buszon hozzám nyomta a péniszét. Akárhogy próbáltam elhúzódni, ő követte a mozgásomat eme "nemes" szervével. Reszkettem a félelemtől. A buszon ülők elfordították a fejüket.
14 éves voltam, a barátnőmet vártam az egyik téren egy padon ülve, mikor egy 60-65 éves körüli férfi mellém ült. Megkérdezte, hogy hogy hívnak, hány éves vagyok és megjegyezte, hogy mennyire szép vagyok. Mondtam neki, hogy nem állok vele szóba, nem beszélek idegenekkel. Az válaszolta, hogy ő nem idegen, ismeri a barátnőmet, látja, hogy mindig együtt megyünk suliba. Aztán felhívott a lakására, hogy megmutassa a festményeit mert egy ilyen gyönyörűséget biztos érdekelné. Akkor felpattantam és elrohantam. A téren cirkált, én pedig egy bokor mögé bújva reszkettem, amíg megjött a barátnőm. Kiderült, hogy az említett másik barátnőmet is megkörnyékezte már.
15 éves voltam, leültem egy padra. Egy férfi elsétált előttem, majd bebújt mögöttem a bokorba és hallottam, hogy maszturbál és nyög.
21 éves voltam, mentem az utcán, velem szembe jött két srác. Az egyik odafordult hozzám és azt mondta: Olyan fehér a bőröd, mint a tejföl, de megb@sználak.
27 éves voltam, egy bántalmazó kapcsolatban megerőszakolt a volt barátom (ja bocsi hölgyek, kapcsolatban ugye nem történhet erőszak? Meg miért nem hagytam ott, az én hibám... nos otthagytam... nem jelentettem fel, mert ugyan kinek hiányzik az ugyanolyan vélemény, mint a tiétek?)
28 éves voltam, mentem haza délutános műszak után. Egy férfi megkérdezte, hogy van-e cigim. Mondtam, hogy nincs. Továbbindultam, utánam szólt, hogy álljak már meg beszélgetni. Mondtam, hogy nem. Erre ezt üvöltötte miközben jött utánam: Mire tartod te a pics@dat, hogy nem állsz meg velem beszélni? Na mire tartod?

Van még pár..... folytassam? Annyira szeretnék ezáltal híres lenni kedves ismeretlen hölgyek, akik olyan okosnak tartjátok magatokat, hogy kétségbe vonjátok mások szavát, csak mert "híresek". Akkor most már én is híresnek számítok!
Köszönöm a figyelmet kedves JOY magazin.


UI: Kedves férfiak! Én tudom, hogy a legtöbbetek rendes, normális ember, aki ilyet nem tesz, ne vegye magára, akinek nem inge. Ha vannak olyan kedves nőtársaim, akik hasonlókat tapasztaltak, akkor ne féljetek beszélni, mert a csend öl! Hajrá Nők!"

Szerinted fura? Sellőként éli életét a 20 éves lány

Egy kicsit túlzásba vitte a rajongást.

Két újabb szerelmespár a vizes VB-n: fotók!

Ámor ott repked a medencék felett...

Egy falat Itália: kedvenc olasz helyeink a pesti belvárosban

Ha ti is odavagytok az olasz konyháért, akkor ez az ajánló most nektek szól!

Joy
18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben nem jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Hűsítő nyári árral várunk! Több mint 40 % kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 1770 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!