Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 féle barát, akire feltétlenül szükséged van

4 féle barát, akire feltétlenül szükséged van
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha megtaláltad őket, boldog ember vagy!

1. A próféta

Segít rávilágítani a céljaidra, és előrevonszol, amikor már éppen feladtad. Ismer annyira téged és a múltadat, hogy a jelenlegi helyzetedből helytállóan tudjon következtetni a jövőre. Előle nincs menekvés, viszont rengeteget kapsz cserébe a szembenézésért.

2. A szurkoló

Együttérző, támogató, nyugodt lélek, aki egy kicsit alacsonyabb hőfokon ég a prófétánál, így nem élsz meg vele olyan magasságokat és mélységeket. Bármikor fordulhatsz hozzá akkor is, amikor csak néhány biztató szót szeretnél. De vigyázz, mert ha csak velük veszed körül magad, az akadályt jelenthet a fejlődésben!

Olvasd el ezt is!

3. A zaklató

Fantasztikus humora van, ráadásul képes távlatból szemlélni a dolgokat. Akkor is elmondja a véleményét, ha nem kérdezed, ráadásul könyörtelenül terelget előre. Makacssága néha ellenérzést kelt benned, ám úgyis mindig békülés a vége.

4. Az inspiráló / a spirituális

Társ a lelki és szellemi fejlődés útján. Vele aztán nem az időjárásról szoktatok beszélgetni, hanem a létezés legmélyebb titkairól. Neki tényleg elmondhatsz bármit anélkül, hogy tartanál a válaszától.


Neked már megvan „a csapat”?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!