Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 tipp a húsvéti lelki tisztulásért

3 tipp a húsvéti lelki tisztulásért
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem vallás kérdése, hogy megéld a tavaszi ünnepet!

1. Engedd el!

A húsvét – illetve az azt megelőző böjti időszak – a régi minőségek elengedéséről szól. Ennek a folyamatnak az elősegítéséhez már az is bőven elég, ha végiggondolod, mi van az életedben, amihez már nem érdemes ragaszkodni. Aminek ideje búcsút inteni. Ne szégyelld a felismerést, ha valamihez (vagy valakihez) látszólag „túl sokáig” ragaszkodtál! A felismerés után ugyanis végre meg tudod tenni a szükséges lépéseket.

2. Szüless újjá!

A természet a feltámadás ünnepének környékén kezd látványosan újjászületni. Miután elengedted azokat a dolgokat, amelyek már nem hoznak fejlődést, új alapokra helyezheted az életedet. Lehet, hogy még „csak” a gondolatok szintjén jelenik meg benned az erre való igény, de az is előfordulhat, hogy a változást „kívül”, tehát az anyagi világban is meg kell élni. Utóbbihoz tartozik a munkahelyváltoztatás vagy egy költözés.

3. Nyílj ki!

Miután újjászületve magadra találtál, elérsz egy olyan állapotot, amikor nyugodtan adhatsz másoknak magadból. Sokkal több energiád lesz mindenre, így nem okoz majd nehézséget, hogy segíts azoknak, akik erre megkérnek. Ha ugyanis látják rajtad, hogy egyensúlyban vagy, rögtön kíváncsiak lesznek a „titkodra”…


Te is a zsigereidben érzed már a tavaszt?

Olvasd el ezt is!
Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!