Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A legjobb tipp, ha Te is nehezen döntesz

A legjobb tipp, ha Te is nehezen döntesz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Életem legnagyobb részében bajban voltam a döntések meghozatalával. Mindig annyi lehetőséget és utat láttam magam előtt, hogy teljesen belezavarodtam abba, melyik mellett is kössek ki, melyik a legoptimálisabb…

Valaki mondja meg a választ!

Féltem a véglegességtől, attól, hogyha egyszer meghozom a döntést, az onnantól visszafordíthatatlan és örökké viselni fogom az esetleges negatív következményeit. És nagyon sokszor látom ezt a fajta bizonytalanságot és nemtudomságot a workshopjaim, coachingjaim résztvevőin is.

Néha néznek rám kétségbeesett szemekkel és szinte könyörögnek, hogy egyszerűen csak mondjam meg a választ, hogy a felelősség terhe végre ne az ő vállukat nyomja.

Ha ilyen egyszerű lenne, akkor esküszöm örömmel megtenném. Helyette azonban egyszerűen megosztom velük, hogy mi az az egyszerű kérdés, ami megadja a választ a problémájukra. Egy kérdés, ami az én hozzáállásomat is gyökeresen megváltoztatta.

Egy kérdés és mindössze két választási lehetőség:

a SZERETETET vagy a FÉLELMET választod?

Kép

Miért eszel reggelente zabkását?

A döntésnél tehát innentől kezdve azt vizsgálom meg, hogy mi van a döntési lehetőségek hátterében. Félek attól, hogy elszalasztok valamit? Félek attól, hogy meg fogom bánni? Hogy úgysem fog sikerülni és kudarcot vallok? Vagy a szeretetet, az önmagamba vetetett hitemet és a hosszú távú céljaimat tartom fókuszban?

Például, vegyünk egy egyszerű esetet: miért eszel reggelente zabkását?

Félsz tőle, hogy elhízol és a szerelmed már nem fog olyan vonzónak látni meztelenül? Vagy tisztában vagy vele, hogy mennyire jót teszel a testednek, ha zabkásával és gyümölcsökkel kezded a reggelt és nem mellesleg még az ízét is szereted?

Érzed a különbséget a két motiváció között? ;)

Hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett ÉS éld az Álom-életed?

Egy újabb kérdés, amire jövő hét kedden a Self-LOVE előadásomon fogom megadni a választ. Mesélek Neked a belső GPS-edről, amit ha bekapcsolsz, megnyílik előtted a világ összes lehetősége, az életed pedig… nos, fantasztikus lesz! És megosztom Veled az egyik legerősebb gyakorlatot, amivel szupergyorsan megerősítheted a 'szeretem magam' izomcsoportodat.

Egy biztos: minél mélyebben szerelembe esel önmagaddal, azzal a csodálatos lénnyel, aki TE vagy, annál gyorsabban és könnyedebben fogod megélni az álmaid megvalósításához vezető kalandos utadat is.


A döntés MOST is a kezedben van! Velem tartasz? ;) Kattints >>>

Szeretettel ölellek,
Kollár Anna
Self-Love Coach
facebook.com/stylemydream.hu
www.stylemydream.hu

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!