A nap cikke

X-faktoros kolléganőjével jött össze ByeAlex

Májusban melegedett össze a páros.

Még több olvasnivaló

BRÉKING: Kiderült Beyoncé ikreinek neve

5 tipp, hogy magabiztosabban érezd magad a konditeremben

Te tudod, mi történik, ha 4 évig nem dobod ki a szemetet? Megmutatjuk!

Micsoda szobák, micsoda színkavalkád! Erről a lakásról beszél most az internet népe

A tudósok kiderítették, mitől őszülhetsz meg fiatalon

Elakadt a lélegzetünk! Emma Watson virágos ruhájában karcsúbb, mint valaha

Elolvadsz! Bruno Mars gyerekkori fotója felrobbanatotta a cukiságbombát,

Utazzunk a nyárban: ilyen volt az '50-es évek divatja

A legjobb tipp, ha Te is nehezen döntesz

A legjobb tipp, ha Te is nehezen döntesz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Életem legnagyobb részében bajban voltam a döntések meghozatalával. Mindig annyi lehetőséget és utat láttam magam előtt, hogy teljesen belezavarodtam abba, melyik mellett is kössek ki, melyik a legoptimálisabb…

Valaki mondja meg a választ!

Féltem a véglegességtől, attól, hogyha egyszer meghozom a döntést, az onnantól visszafordíthatatlan és örökké viselni fogom az esetleges negatív következményeit. És nagyon sokszor látom ezt a fajta bizonytalanságot és nemtudomságot a workshopjaim, coachingjaim résztvevőin is.

Néha néznek rám kétségbeesett szemekkel és szinte könyörögnek, hogy egyszerűen csak mondjam meg a választ, hogy a felelősség terhe végre ne az ő vállukat nyomja.

Ha ilyen egyszerű lenne, akkor esküszöm örömmel megtenném. Helyette azonban egyszerűen megosztom velük, hogy mi az az egyszerű kérdés, ami megadja a választ a problémájukra. Egy kérdés, ami az én hozzáállásomat is gyökeresen megváltoztatta.

Egy kérdés és mindössze két választási lehetőség:

a SZERETETET vagy a FÉLELMET választod?

Kép

Miért eszel reggelente zabkását?

A döntésnél tehát innentől kezdve azt vizsgálom meg, hogy mi van a döntési lehetőségek hátterében. Félek attól, hogy elszalasztok valamit? Félek attól, hogy meg fogom bánni? Hogy úgysem fog sikerülni és kudarcot vallok? Vagy a szeretetet, az önmagamba vetetett hitemet és a hosszú távú céljaimat tartom fókuszban?

Például, vegyünk egy egyszerű esetet: miért eszel reggelente zabkását?

Félsz tőle, hogy elhízol és a szerelmed már nem fog olyan vonzónak látni meztelenül? Vagy tisztában vagy vele, hogy mennyire jót teszel a testednek, ha zabkásával és gyümölcsökkel kezded a reggelt és nem mellesleg még az ízét is szereted?

Érzed a különbséget a két motiváció között? ;)

Hogyan válaszd a szeretetet a félelem helyett ÉS éld az Álom-életed?

Egy újabb kérdés, amire jövő hét kedden a Self-LOVE előadásomon fogom megadni a választ. Mesélek Neked a belső GPS-edről, amit ha bekapcsolsz, megnyílik előtted a világ összes lehetősége, az életed pedig… nos, fantasztikus lesz! És megosztom Veled az egyik legerősebb gyakorlatot, amivel szupergyorsan megerősítheted a 'szeretem magam' izomcsoportodat.

Egy biztos: minél mélyebben szerelembe esel önmagaddal, azzal a csodálatos lénnyel, aki TE vagy, annál gyorsabban és könnyedebben fogod megélni az álmaid megvalósításához vezető kalandos utadat is.


A döntés MOST is a kezedben van! Velem tartasz? ;) Kattints >>>

Szeretettel ölellek,
Kollár Anna
Self-Love Coach
facebook.com/stylemydream.hu
www.stylemydream.hu

Ezek a hollywoodi sztáranyukák vállvetve küzdenek azért, hogy senkinek se kelljen választania, pelenkát vagy ennivalót vegyen-e a gyerekének

Úgy tűnik, Amerikában sincs mindenütt kolbászból a kerítés. Sok családnak nem telik pelenkára, ami nem csak higiéniai hátránnyal jár. Jennifer Garner, Kate Hudson, Jessica Alba, Kerry Washington is aktívan támogatja az ügyet.

BRÉKING: Kiderült Beyoncé ikreinek neve

Amire az egész világ kíváncsi volt...

Egyetlen okból döntöttem úgy, hogy nem vállalok gyereket

Harmincas hajadon vagyok és épp elég gyakran kapom meg a „mikor jön a baba” kérdést, általában olyan emberektől, akik nem ismernek túl jól vagy jószándékú rokonoktól (és mint tudjuk, a pokolba vezető út…). Amikor azt válaszolom, hogy nem lesznek gyerekeim, rendszerint már jön is a kétségbeesett kérdés: „De miért?!”

Nem hiszed el, mit akart eleinte Ashton Kutcher a feleségétől, Mila Kunistól

Ma már ők Hollywood egyik álompárja, de a kapcsolatuk közel sem így indult.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!