Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 tipp, hogy igazi csodákat hívj az életedbe

6 tipp, hogy igazi csodákat hívj az életedbe
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ne várj a sült galambra, az irányítás a te kezedben van!

1. Ne sérelmezz semmit!

Amíg negatív érzéseket őrizgetsz a szívedben, ne csodálkozz, ha a legszuperebb dolgok messze elkerülnek. Vizsgáld meg, ki iránt érzel ilyet és miért!

2. Bocsáss meg!

Mindenkinek. Mindenért. Az agyadnak eleinte nem fog tetszeni, hiszen vannak helyzetek, amikor egyértelmű lenne, hogy a másik fél tegye meg ezt a lépést. A szíved viszont mindenképp díjazni fogja – mint ahogy a sors is.

3. Merj adni!

Akkor történhetnek veled igazi csodák, ha te sem vagy rest csodát tenni másokkal. Ez nem feltétlenül kerül sok idődbe vagy energiádba. Sőt, a mindennapi apróságok a legfontosabbak!

Olvasd el ezt is!

4. Kívánj boldogságot mindenkinek!

Igen, annak is, aki esetleg nem a legkedvesebben bánt veled. Talán ez a legnehezebb valamennyi lépés közül, ám elképesztő módon megtisztítja a lelkedet.

5. Ne félj, hogy megtörténik!

A legnagyobb csodáktól pont az tart vissza, hogy félsz a megvalósulásuktól. Elvégre mi lesz, ha…? Elemezd egy picit gondolatban, hogy mi lenne a legrosszabb abban, ha beteljesülne minden álmod.

6. Hidd el, hogy a boldogság is tanít!

Az egyik legdurvább akadályozó tévhit, hogy kizárólag szenvedés útján lehet tanulni. Idézd fel azokat a helyzeteket, amikor az öröm, a boldogság világított rá az életedben valami nagy összefüggésre! Na, ugye – így is lehet.

Hajrá, lépd át azokat az állítólagos határokat!

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!