Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 dolog, amit tudnod kell, ha Ikrek férfit szeretsz

Europress
5 dolog, amit tudnod kell, ha Ikrek férfit szeretsz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Még többet agyal a dolgokon, mint te…

1. Humorral kezeli a nehéz helyzeteket

Kiváló érzéke van hozzá, hogy még egy parázs vita kellős közepén is megnevettessen – anélkül, hogy viccet csinálna a komoly témákból. Esélyed sincs mellette a besavanyodásra!

2. Elképesztően sok minden érdekli

Még akkor is úgy érezheted, hogy lemaradtál a legújabb hóbortjáról, ha történetesen együtt éltek. Mindig kitalál valami újat, tehát ne sértődj meg, amikor elfelejt erről tájékoztatni a nulladik percben!

Olvasd el ezt is!

3. Folyton agyal

Hajlamos rá, hogy untig elemezze a helyzeteket – még az egyértelműeket is. Éppen ezért előfordulhat, hogy egyszer csak közli: most jött rá egy hónapokkal ezelőtti történés mélyebb értelmére. Ne lepődj meg!

4. Nyitva hagyhatja az ajtót másoknak

Akár tetszik, akár nem, az Ikrek pasik legtöbbje szeret néhány potenciális jelöltet tartani a talonban. Persze, ez nem rögtön megcsalást jelent – csupán azt, hogy félnek az egyedülléttől, és így érzik magukat biztonságban.

5. Beszélgetéssel tudod ellazítani

Ha összebújnál vele, esetleg valami mást szeretnél nála elérni, nincs más dolgod, mint laza, de tartalmas beszélgetést kezdeményezni. Akár a napi történésekről is! Imád kommunikálni, úgyhogy rögtön feloldódik.


Na, ráismertél?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!