Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így intézi el a tudatalattid, hogy örökre szingli maradj

Így intézi el a tudatalattid, hogy örökre szingli maradj
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A felszínen még örülsz is az egyedüllétnek, de valójában nem tudatos döntés a részedről, hogy nincs férfi melletted.

1. Külső alapján ítélsz

Míg inkább a pasikat szokás ilyen felszínességgel vállalni, kísérletek bizonyítják, hogy a nők számára éppolyan fontos a partnerjelöltek megjelenése. Igen ám, csak valójában azok a kapcsolatok szoktak kiegyensúlyozottak és boldogok lenni, melynél a két fél ilyen szempontból hasonló: egy karakteres arcú pasihoz például nem Barbie baba illik, mint ahogy Ken is furán fest egy punk hercegnő mellett.

2. Még rá vagy kattanva egy exre

Ha most az asztalra csaptál, hogy úristen, dehogy, akkor valószínűleg „dehogynem”. Pörgesd végig fejben az exek listáját, és figyeld, ki vált ki belőled bármilyen érzést. Az indulat is ér, hiszen a negatív kapcsolódás is „rákattanás” abban az értelemben, hogy még mindig energiát pazarolsz rá, pedig akár a boldogságodra is összpontosíthatnál.

3. Csajok között mozogsz

Gondold csak végig, milyen a nemek aránya azokon a helyeken, ahol a leggyakrabban megfordulsz. Megeshet ugyanis, hogy „túl” jól érzed magad a barátnőid társaságában – tehát egyszerűen elfelejtesz olyan helyeke menni, ahol férfiak is szép számmal akadnak. A pszichológusok egyébként megkülönböztetik az „érzékelt nemarányt” a simától, mégpedig nem véletlenül: gyakori, hogy valaki szó szerint nem veszi észre a másik nem tagjait.


Magadra ismertél valamelyik pontban?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!